Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Zajímavosti » 10 cent s vlajkou

10 cent s vlajkou

Moderátoři: grofik.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1 2 3 4 5 > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Pani a dami
Ta 10 centovka co tu niekde bola spominana naozaj existuje prave ju mam v ruke a som nedmieru stastny ,zajtra urobim foto a dam ju sem
Moderátor
Zaujímavé. Nie že by ma to zujímalo, skôr nie, ale je to zaujímavé vo všeobecnosti. Hlavne kvôli tomu že ma pán ktorý zakladal diskusiu predtým požiadal, aby som celú diskusiu zmazal, nakoľko len prezentoval svoj názor a cítil sa za neho hlúpo napádaný. Samozrejme som pánovi inžinierovi vyhovel, treba predsa len občas dodržať aj kus slušného správania, hlavne keď sa rozprávajú medzi sebou ľudia, ktorí majú spoločné hobby.
Takže mne osobne je vlajka na minci ukradnutá, možno naozaj existuje, možno nie, ale možno sa dlhuje pánovi inžinierovi aspoň ospravedlnenie.

To MisoPN: Na detailnú fotku si sám počkám...
Registrovaný uživatel
tiez som si myslel ,ze to je urcite blud ,ale pre istotu som pozeral kazdu jednu sak cloveku to neda a naraz som ju nasiel a ta vlajka vyzera presne ako na tom obrazku co tu bol.
Moderátor
archy a zaco sa ospravedlnovat? ze sem dal nejaku divnu fotku o ktorej tvrdil ze je tam vlajocka? ktoru nikto z nas nevidel? diky ale nie ;)
a MisoPN kup si poradne okulare :D
Moderátor
V poriadku.
Registrovaný uživatel
to jano789:mas nejake informacie ,ze take mince neboli vyraze ak ano tak mi ich tu prosim napis ,ja neviem ci to pravda je ,ale ta vlajka na tej 10 cenotvke fakt je a vyzera presne ako na tom obranzku co sem dal ten pan inzinier alebo kto to bol.
Moderátor
nekecaj ... ja nemusim presviedcat nikoho. Ty ked mas novinku ty nam to dokaz.alebo nekecaj blbosti ;)
Moderátor
:shock: už sa teším kto bude mať pravdu? :roll:
Registrovaný uživatel
tuto to mame ,trvalo mi hodinu kym som to aspon takto odfotil
http://img204.imagevenue.com/img.php?image=39031_SDC10383_122_162lo.JPG
Moderátor
Neviem :roll:

minca je leptaná,alebo špatne odfotená? :?
Moderátor
Archypov napsal
Zaujímavé. Nie že by ma to zujímalo, skôr nie, ale je to zaujímavé vo všeobecnosti. Hlavne kvôli tomu že ma pán ktorý zakladal diskusiu predtým požiadal, aby som celú diskusiu zmazal.....

a ja som to potom márne hľadal.... :roll: :roll: :roll:
Registrovaný uživatel
Z tej fotky teda toho vidno moc nie je, skús použiť makro ;)
facctory napsal
Archypov napsal
Zaujímavé. Nie že by ma to zujímalo, skôr nie, ale je to zaujímavé vo všeobecnosti. Hlavne kvôli tomu že ma pán ktorý zakladal diskusiu predtým požiadal, aby som celú diskusiu zmazal.....

a ja som to potom márne hľadal.... :roll: :roll: :roll:

Sorry facctory, ale pán ma požiadal o vymazanie, nevidel som dôvod aby som mu nevyhovel.
Čo sa tej fotky týka, naozaj to nie je najlepšia fotka, ale niečo ako vlajku tam skutočne vidím. Skús to cvaknúť ešte raz, ako píše roland22, skús použiť makro, alebo nech ti to cvakne niektorý známy...
Registrovaný uživatel
no skusim to dat znamemu aby to cvakol ,lebo fatak mam novy a este s nim neviem dobre narabat.
Moderátor
Ale ty osobne máš teda dojem, že tam tá vlajka skutočne je, je tak?
Registrovaný uživatel
je, pozeral som to cez lupu a vyzera presne tak ako na tom obrazku co tu dal ten inzinier.
Moderátor
neda to sem inzinierko dam to sem ja a skus to zmazat :D kokos je to forum predsa a ne cenzura :evil:
http://flog.pravda.sk/flog-777.flog?foto=179762
Moderátor
Si normálny? O čom to hovoríš, aká cenzúra? On založil tú posratú diskusiu a cítil sa napádaný, požiadal ma aby som to stiahol. Nevidel som dôvod prečo by som mu nevyhovel. Už sa v tejto téme nebudem angažovať, nech tam na tej veži visí pre mňa za mňa aj transparent!
Moderátor
Archypov napsal
Si normálny? O čom to hovoríš, aká cenzúra? On založil tú posratú diskusiu a cítil sa napádaný, požiadal ma aby som to stiahol. Nevidel som dôvod prečo by som mu nevyhovel. Už sa v tejto téme nebudem angažovať, nech tam na tej veži visí pre mňa za mňa aj transparent!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: transparent by bol vidieť bez problémov...
Registrovaný uživatel
jano789 preco nechces tomu verit?
Moderátor
bla bla....ked si za necim stoji ma sa hadat a argumentovat a ne sa skovat do kuta....
to sem uz ozaj kazdy komu ohovarame aukcie na aukre moze pisat a ty budes mazat tie diskusie? ach jo...
zrusme sekciu krasne aukcie, podezrele aukcie atd... je to diskusia a jeden hovori A a druhy B a treba najst pravdu... ;)
ked uz je to inzinier stacilo napisat mail do kremnickej mincovne a iste by mu vedeli odpovedat a mohol to mat aj podlozene cierne na bielom ;) abraka dabra :P 8)
Moderátor
MisoPN napsal
jano789 preco nechces tomu verit?

skus si precitat moju odpoved zo vcera vecera ;)
Moderátor
Posledná vec milý jano. Nie, nebudem mazať diskusie pokiaľ tam prebieha konštruktívna dišputa. Pokiaľ však to čo bolo v tej diskusii prezentované považuješ za konštruktívne a primerané na tento server, tak s tebou súhlasiť nemôžem. Ja som si to všetko predtým ako som to vymazal pozrel a naozaj sa mi zdalo, že niekto povedal svoj názor a rozprúdila sa tu proti nemu štvavá kampaň, ktorá ho mohla jednoducho omráčiť. Nie každý má náturu na "hádanie sa", ani den a noc tu každý nie je, jednoducho možno nechcel byť prezentovaný na tomto fóre v takejto polohe, najmä keď sa tam myslím v príspevku aj predstavil. Ja som pánovi v maili vysvetľoval že sa má brániť a pokiaľ má dôkazy má ich predostrieť, odpovedal niečo v tom zmysle, že stratil akúkoľvek chuť. Ani sa mu nedivím.
Pokiaľ si myslíš že sa ho zastávam, tak ma absolútne nepoznáš. Oslovil ma ako moderátora tejto sekcie a cítil že som nestranný, keďže sa angažujem inde a nejaké zdrapy na veži hradu ma nezaujímajú. Vyhovel som mu; v budúcnosti to neurobím, aby som tu neprišiel do reči ako cenzor. Pokiaľ sa mám s niekym posekať na tomto fóre, tak už len v rámci slušnosti a vo veci o ktorej si myslím, že za to stojí.
Oslovím Zdeňka nech ma zbaví moderovania minimálne v tejto sekcii, zisťujem, že už k nej nemám absolútne žiadny vzťah.
Moderátor
Archypov napsal
a pokiaľ má dôkazy má ich predostrieť, odpovedal niečo v tom zmysle, že stratil akúkoľvek chuť.

ked videl ze mu ludia oponuju ze to neni take stopercentne ako prezentoval tak sa on odmietol bavit a doslova povedal ze on nemieni uz odpovedat. dal jednu fotku .podla ktorej si sam od seba urcil ze ma ta minca cenu minimalne 300 euro. co nato povedat :D
Moderátor
:shock: kua pozerám aj ja som tu moderátor :lol: jano nese....ma lebo zmažem Teba.... :twisted: :mrgreen:

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1 2 3 4 5 > »

Sběratel.com » Zajímavosti » 10 cent s vlajkou

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1