Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Notafilie, bankovky, aukce » 33. Fos-aukce

33. Fos-aukce

Moderátoři: acme2000, Tomako.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Nevíte náhodou někdo, jak se dozvím, zda jsem něco vyhrál v této aukci? Ozvou se sami, nebo si to musím vyžádat já?
Moderátor
stačí se podívat na výsledky...
Registrovaný uživatel
výsledkovou listinu už mám, ale nevím, zda jsem nějaké bankovky majitelem....
Moderátor
Tak snáď vieš koľko si licitoval, a máš zapísané na ktoré položky si licitoval.
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Registrovaný uživatel
to mám, a když cena souhlasí s mojí licitací, tak bych měl vyhrát, nebo má přednost člověk na aukci? Na 31.aukci u Klima jsem na tom byl stejně, ale nevyhrál jsem nic!!!
Registrovaný uživatel
prednost ma clovek na aukci, pak drive doruceny limit (v pripade ze dojde vice shodnych limitu)
Registrovaný uživatel
hm, asi tak to bylo, kdo dřív přijde, tak ten bere! Takže mi zbývá, jedině čekat na dopis, s fakturou, že? ;)
Registrovaný uživatel
nevim presne, jak to maji zarizene, tj. jestli posilaji vitezne polozky vyhercum na dobirku nebo nejak jinak ...
Registrovaný uživatel
Přesně tak .U aukci,která je sálová i korespondenční je pořadí při shodě ceny následující.První je ten ,kdo draží na sle,má vždy přednost před limitem,pak následují limity a to v pořadí doručení.To znamená ,kdo pošle limit dřív má přednost před později odeslaným limitem.
U klima je to stejné.Jenom,že nemá sálovou aukci ,ale pouze korespondenční.To znamená,že při shodě cen vyhrává ta dříve zaslaná.Takže i když je cena stejná jako Vaše maximum,neznamená to ,že jste položku vyhrál.Ono by nebylo špatné,kdyby např. v tomto případě pořadatel aukce aspoň e-mailem informoval o úspěšnosti limitů a to i vpřípadě neúspěchu.Určitě by to bylo pro kupujícího lepší a přehlednější.
Registrovaný uživatel
mischel13 napsal
hm, asi tak to bylo, kdo dřív přijde, tak ten bere! Takže mi zbývá, jedině čekat na dopis, s fakturou, že? ;)

Ja som sa mailom skontaktoval s pánom Rybínom a pre istotu som sa ho spýtal,či som dražené položky som vyhral.Napíšte mu a on Vám dá vedieť, či boli Vaše limity úspešné.Ja som si nepamätal aký limit som zaslal, tak som mu napísal :-)
Registrovaný uživatel
Chlapi děkuji za rady, ale dneska mi přišel od Fosu dopis a málem mě jímala hrůza, už hledám prasátka, která rozbiju a zaplatím to! :roll:
Registrovaný uživatel
Už aj mne prišiel dopis....Ale čo ma dostalo, tak oni nemajú český účet???To je už sila..
Registrovaný uživatel
mají, já převáděl peníze do Komerční banky....
Registrovaný uživatel
Tak já se už mazlím, s novým přírůstkem do sbírky! ;) To je nejhezčí dárek pod stromeček! :mrgreen:
« Poslední úpravu provedl(a) mischel13 v 23. 12. 2009, 9:35. »
Registrovaný uživatel
To je hezké,ale jaký to byl kousek.
Registrovaný uživatel
??? asi ta 1000/1951 nevydana ... ???
Registrovaný uživatel
Tak to je pěkný dáreček,gratuluji. Já jsem si dnes taky zaběhl pro stovku 1931 přetisk jednopísmenná,tak že jsem si taky nadělil.
Registrovaný uživatel
Bingo, už je v albu mezi ostatníma a nejen ona! ;) Ale ta stovka nebyla z Fosu, také gratuluji!
to jirka72: jestli ji ještě vyhraji i u Klima, tak jedna z nich půjde časem na Aukro! ;)
to trava: já vyhrál u Fosu 7ks, tak nevím se kterou se mazlit dříve! :mrgreen:

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Notafilie, bankovky, aukce » 33. Fos-aukce

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1