| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Administrátor
|
Radek napsal tak mohl jsem klidně vsadit boty... aukce je skončená :-) což je určitě dobře.
Aukce je skoncena, ale s prodejem. Takze pan tech 100 tisic neco zaplatit muze. Coz neni zrovna solidni...
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Myslím, že spíš prodávající neuměl zrušit aukci. Ted zaplatí tučnou provizy a kupující bude blázen když ji koupí ( i přesto že mu lidi psali že to je padělek ) 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Radek napsal Mimochodem RIHAVE pošli mě prosím číslo účtu včera jsem něco zakoupil na Ačku :-) nebudeš vystavovat ještě nějaké 5K 1949 ??? ( borufka777)
Proč si jí nekoupíš v numismatice?? Takhle díky poštovnýmu zaplatíš víc, než jakou má hodnotu.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Radek napsal Mimochodem RIHAVE pošli mě prosím číslo účtu včera jsem něco zakoupil na Ačku :-) nebudeš vystavovat ještě nějaké 5K 1949 ??? ( borufka777)
Radek
Už jsem poslal, ale Robbie byl rychlejší (DÍK  ). Další 5K 1949 vystavovat nebudu, resp. budu, ale stejnou serii.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Radek napsal tak mohl jsem klidně vsadit boty... aukce je skončená :-) což je určitě dobře.
Uhhh.. to je fakt nehoráznost, ale když je někdo takovej trouba, tak mu to patří.. 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
šenfi napsal Radek napsal Mimochodem RIHAVE pošli mě prosím číslo účtu včera jsem něco zakoupil na Ačku :-) nebudeš vystavovat ještě nějaké 5K 1949 ??? ( borufka777)
Proč si jí nekoupíš v numismatice?? Takhle díky poštovnýmu zaplatíš víc, než jakou má hodnotu.
šenfi - v jaký numismatice ? Musíš mě víc napovědět. My v HK asi žádnou nemáme  nebo fakt nevím
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Vždyť je u vás pobočka ČNS, takže by ti jí tam určitě někdo dal, nebo zkus místní antiky, u nás v severních čechách mají bankovky v každým druhým 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
|
|
Moderátor
|
numismatik-fji napsal http://aukro.cz/1000-ezer-koruna-rok-1902-i2070842028.html 
Popis k aukcii je najlepší....
|