| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fidzi napsal Provízia 15% od kupujúceho a 15% od predávajúceho to je celkom 30% z ceny. To už je celkom slušná pálka. Pokiaľ minca alebo bankovka stojí do 1000 korún, tak sa to dá pochopiť. Ale tie drahšie veci, ktoré stoja pomaly ako nový byt, to je už silná káva... To mi príde realitný maklér čo si drzo vypýta 4% ako úbohý príštipkár 
Jinak ČNS má 10% procent pro kupujícího a 5% pro prodávájícího, jestli se nepletu.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fidzi napsal Provízia 15% od kupujúceho a 15% od predávajúceho to je celkom 30% z ceny. To už je celkom slušná pálka. Pokiaľ minca alebo bankovka stojí do 1000 korún, tak sa to dá pochopiť. Ale tie drahšie veci, ktoré stoja pomaly ako nový byt, to je už silná káva... To mi príde realitný maklér čo si drzo vypýta 4% ako úbohý príštipkár 
Technická - je to 26% z celkově zaplacené ceny ((0.15+0.15)/(1+0.15)). Kdyby se počítala marže, tak je to ale přes 35% (1.15/0.85). « Poslední úpravu provedl(a) tenzor v 11. 11. 2010, 23:33. »
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak potvrzeno, domluveno, v sobotu jedeme / s Javorinou/ na aukci. Těším se na všechny známé i neznáme.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Kromě neuvěřitelného frmolu, aukce skončila kolem 11, hod, jsem pořídil i vcelku zajímavé kousky. 1 a 2 rMark 7 místný číslovač, ale hlavně 100 Kčs 1961 s. X 31 č. 023855 ve stavu N- !!! Řekl bych, nejvzácnější 100 Kčs 1961 ve špičkovém stavu.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
trava napsal Kromě neuvěřitelného frmolu, aukce skončila kolem 11, hod, jsem pořídil i vcelku zajímavé kousky. 1 a 2 rMark 7 místný číslovač, ale hlavně 100 Kčs 1961 s. X 31 č. 023855 ve stavu N- !!! Řekl bych, nejvzácnější 100 Kčs 1961 ve špičkovém stavu.
Nezbývá než gratulovat (a upřímně). Počítám, že tak za cca 150 Kč (?) - tohle Xko je nedoceněno
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Bohužel za 350,-. Skvělá cena.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
treava - ale to už je potom druhý kúsok tejto X do zbierky za posledný rok. Budeme tu na fóre licitovať? Ja dám 400,- :-)
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Máš pravdu, ale ta půjde buď do nějaké aukce, anebo spíš ji schovám na horší časy. Vždyť nedávno šla ve stavu 2- za 1000,- Kč. Takže myslím, že čas ukáže. Chci složit kompletní nabídku všech variant, v co nejlepší kvalitě a pak je nabídnu.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Brett napsal treava - ale to už je potom druhý kúsok tejto X do zbierky za posledný rok. Budeme tu na fóre licitovať? Ja dám 400,- :-)
Jinak jsem pro Tebe koupil 20 Kč 1994 s. B proužek vpravo, přibalím k objednaným věcem, jako pozornost.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zkušení kolegové, kdy zhruba se dá očekávat výsledková listina? Na nějaké drobnosti jsem posílal limity.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
trava - moc ďakujem. Zásielka by mala prísť myslím začiatkom nasledujúceho týždňa. Som rád, lebo 20/2004 s.B s prúžkom vpravo mi chýba, aby som mal komplet trojicu týchto 20-tok.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Většinou výsledky stihnou do neděle večera, ale nikdo nikdy neví. Taky si chci něktzeré položky zkontrolovat, nějak jsem nestihal. diskutovalo se , kupovalo a prodávalo a najednlou byo po aukci.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Brett napsal treava - ale to už je potom druhý kúsok tejto X do zbierky za posledný rok. Budeme tu na fóre licitovať? Ja dám 400,- :-)
Myslíš Eu ?
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
trava napsal Brett napsal treava - ale to už je potom druhý kúsok tejto X do zbierky za posledný rok. Budeme tu na fóre licitovať? Ja dám 400,- :-)
Myslíš Eu ?
Nie. Myslím Kč. Písal som o licitovaní. Nie k konečnej cene. 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jen tak laškuji, nedovedu si představit, kolik by mohla vyjít.Doufám, že ses neurazil.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
trava napsal Jen tak laškuji, nedovedu si představit, kolik by mohla vyjít.Doufám, že ses neurazil.
někde jsem četl ,,jakým stylem´´ sbíráte poukázky 1944 a další bankovky ČSR na serie.Pokoušel jsem se o něco podobného a přemýšlím jestli to nerozpustim, tak pokud máte zajem pošlete mi na mail vaši chyběnku. Tomas.kolomaznik@email.cz
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Výsledky stále nikde, asi jsem je přechválil.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Taky pořád čekám, jestli mi na limit něco padne do klína. Jak se to vlastně dělá? Ozvou se mailem, že jsem vydražil to a to, nebo si to musím dohledat?
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To čekáte na tu Kroměříž?  Tam už je výsledková listina! 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ne ne, na PPP.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hm, tak tam nemám přístup! 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak už mi poštou přišly výsledky i vydražený materiál. Na internetu to asi bude každou chvíli.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vidím, že jsem schopnosti PP přechválil, výsledky si asi budeme muset domyslet. Škoda, že nejsou tak rychlí, jak při dražení, to měli tak rychle, že jsem vůbec nestihal, jejich škoda. Myslím, že spousta zájemců ani nestihla přihodit, natož, když byly položky těsně za sebou.
|