Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » Amatér se ptá

Amatér se ptá

Moderátoři: dejvy, elle, Zdenek Jindra.

Nové téma Odpovědět

Stránka: « < ... 10 11 12 13 14

Autor Příspěvek
Moderátor
Maxmilian napsal
Davam Vam za pravdu a byl bych rad za Kanojmovu pritomnost...

Mně osobně se moc nezdál... občas příliš chytrej na to jak se tvářil hloupej...
Jakoby neuměl do pěti (filatelisticky) počítat a třeba vzápětí "házel" údaji z Michel Deutschland Spezial. Brutálně tady "zepsul" digitální katalog Zdeňka Jindry, a když nedostával odpověď na své otázky, "vydíral" tím, že se obrátí na Františka Beneše. Podle mě, to mohl být klíďo sám František Beneš, který si tu tak trošku "pohrál" se svými kritiky...
Registrovaný uživatel
Drazí filatelisté, známky jsou pro mne "španělská vesnice" a často je na dopisech v dnešní době už ani nevídám, proto se mi docela líbily tyto které mi dnes přišly na obálce jednoho menšího balíčku s numismatickou literaturou, buď je vyhodím nebo jimi můžu někomu udělat radost.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Moderátor
No s tým, že si ich vystrihol z obalky, tak radosť asi nikomu neurobia. Ako celistvosť to mohlo byť zaujímavé, ale takto to môže byť akurát do kilového materialu.... :(
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Registrovaný uživatel
Asi to byla velká obálka.. Někdo sbírá raženou ČR, tomu by to třeba nevadilo, ale poštovné bude mnohonásovbně převyšovat hodnotu. Doporučuji sbírat dál a až toho bude kupka, podarovat nějakého mládežníka v okolí.
Registrovaný uživatel
Možná je Maxmilian zakuklený znalec, ale proto, že je skromný anebo o sobě pochybuje vystupuje jako amater. Mně osobně je to jedno, pokud podá zajímavou informaci, která obohatí mé znalosti.
Moderátor
tatranka napsal
Možná je Maxmilian zakuklený znalec, ale proto, že je skromný anebo o sobě pochybuje vystupuje jako amater. Mně osobně je to jedno, pokud podá zajímavou informaci, která obohatí mé znalosti.

Milá zlatá, spletla jste si ctihodného Maxmiliana (jehož obrazová sbírka českých impresionistů je záviděníhodná) s jinou osobou z filatelistické branže, kterážto je na zdejším webu nesčíslněkrát citována... :P
Registrovaný uživatel
Myslím, že nespletla, protože ani jednoho neznám, reagovala jsem jenom na Vaší poznámku. Byla to jenom malá úvaha. Ale statečně zdejší forum studuji, a možná nakonec zde přispívající rozeznám.

Nové téma Odpovědět

Stránka: « < ... 10 11 12 13 14

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » Amatér se ptá

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1