Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Co se jinam nevešlo » Antilopa - dar od Dr. Emila Holuba

Antilopa - dar od Dr. Emila Holuba

Moderátoři: grofik.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Myslíte, že bude mít někdo zájem o parůžky z antilopy, které dostal můj praděda od Dr. Emila Holuba ?

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
Má tento předmět nějakou sběratelskou hodnotu ? Lze přesněji určit stáří ?
Registrovaný uživatel
Lze nejakym zpusobem dolozit, ze se jedna o dar od dr. Holuba?

A kdyz uz jsme u nej tak bych si dovolil prispet jednou basnickou z detstvi (ne moji): "Emil Holub v Cechach doktor ten se nebal zadnych potvor" :) ...
Registrovaný uživatel
Předmětů od MUDr. Holuba bylo doma více. Praděda ( MUDr.) studoval na Karlově univerzitě v letech jako MUDr. Holub, odtud se znali. Jak známo, cestovatel předměty poměrně hojně rozdával. Důvodem bylo mimo jiné i to, že o něj muzea v té době nejevila příliš zájem. Dokladovat pravost bude asi těžké, nějaká korespondence doma je, ovšem zda o tom bude záznam nevím.
Stáří trofeje by se určitě dalo stanovit moderní vědeckou cestou. Tyto parohy doma registruji více než 40 let, tehdy jsem byl prarodiči informován odkud pocházejí.
Registrovaný uživatel
golfisti napsal
Předmětů od MUDr. Holuba bylo doma více. Praděda ( MUDr.) studoval na Karlově univerzitě v letech jako MUDr. Holub, odtud se znali. Jak známo, cestovatel předměty poměrně hojně rozdával. Důvodem bylo mimo jiné i to, že o něj muzea v té době nejevila příliš zájem. Dokladovat pravost bude asi těžké, nějaká korespondence doma je, ovšem zda o tom bude záznam nevím.
Stáří trofeje by se určitě dalo stanovit moderní vědeckou cestou. Tyto parohy doma registruji více než 40 let, tehdy jsem byl prarodiči informován odkud pocházejí.
omlouvám se za vstup , nedokážu určit nic k rohům , ale zajímala by mne ta korespondence ,
Registrovaný uživatel
Dobrý den, je ještě aktuální Vaše nabídka ?
Zdraví Vás J.E.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Co se jinam nevešlo » Antilopa - dar od Dr. Emila Holuba

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1