Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Notafilie, bankovky, aukce » AUKCE 25.4. 2009 CNS Brno

AUKCE 25.4. 2009 CNS Brno

Moderátoři: acme2000, Tomako.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Nenasel by se tady nekdo, kdo ma u sebe katalog na aukci v Brne a nevypsal mi, jake jsou tam polozky - pouze papirova platidla CSR 1919-1934 ve stavu 0 nebo N, vse neperforovane?
Predpokladam, ze toho moc nebude a tisteny katalog se mi nechce objednavat kvuli par polozkam, nebo taky vubec zadne ...

DIKY!! :P
Moderátor
řekl bych, že tam žádné bankovky nejsou - http://www.cnsbrno.unas.cz/stranka/57/aukce157.html ...jestli je to teda ono
Registrovaný uživatel
acme2000 napsal
řekl bych, že tam žádné bankovky nejsou - http://www.cnsbrno.unas.cz/stranka/57/aukce157.html ...jestli je to teda ono

je to ono, ale nejsou tam vsechny polozky ... nevim, jestli z toho seznamu usuzovat, ze kdyz v nem neni oddil PAPIROVE PENIZE, tak ze tam v celem katalogu takovy oddil neni vubec ...

prece tady nekdo pred casem zminoval, ze v Brne na aukci CNS bude 200 kc prouzek ZAIRE !!!???
Moderátor
Sakra! :) Omlouvam se, ze jsem neposlal ten sken. Alespon pridavam seznam:

1Kc 1919 0/0 100,-
10Kc 1927 N 180,-
10Kc 1926 0/0 100,-

To jsou vsechny, ktere splnuji pozadavky (1919 - 34, neperf). V katalogu samozrejme cast s pap. platidly je, jen neni na netu ;)

PS. Acme, ty ses pokousel u me na aukru drazit nejake madarsko, pokud chces, muzu se podivat, jestli jeste podobnou mam a klidne tvou max. cenu necham..
Moderátor
> kdybys měl, budu rád (to byla ta desítka s hvězdičkou). Nemáš k tomu prosím nějakou adekvátní informaci, z jakého důvodu, kdy a na jakých nominálech se k té hvězdičce přistoupilo (stejně tak přetisk zelený kříž s razítkem nebo bez něj). Mám nějaké povšechné info, že šlo o nějakou vojenskou enklávu, co vzdorovala za války, ale relevantní literaturu, co by to pokryla komplexně bohužel nemám. Kdyžtak pošli prosím na mail, ať to tady nemícháme do jiného tématu. Díky ;-)
Moderátor
acme2000 napsal
> kdybys měl, budu rád (to byla ta desítka s hvězdičkou). Nemáš k tomu prosím nějakou adekvátní informaci, z jakého důvodu, kdy a na jakých nominálech se k té hvězdičce přistoupilo (stejně tak přetisk zelený kříž s razítkem nebo bez něj). Mám nějaké povšechné info, že šlo o nějakou vojenskou enklávu, co vzdorovala za války, ale relevantní literaturu, co by to pokryla komplexně bohužel nemám. Kdyžtak pošli prosím na mail, ať to tady nemícháme do jiného tématu. Díky ;-)

Dneska vecer poslu email..
Registrovaný uživatel
rihav> můžu poprosit o výčet položek, co jdou do aukce v Brně? Jen státovky I. emise prosím, i s číslem položky ... díky!!
Registrovaný uživatel
jirka72> tech tam asi moc nebude, kazdopadne tam bude vyse zminovana koruna 0/0. Od 50-ky vyse tam asi bude prazdno :-)
Registrovaný uživatel
nevim, brnensky katalog nemam, takze bohuzel neporadim ....
Moderátor
jirka72 napsal
rihav> můžu poprosit o výčet položek, co jdou do aukce v Brně? Jen státovky I. emise prosím, i s číslem položky ... díky!!

Ted nemam katalog u sebe, ale krom ten koruny tam tusim nic ze statovek I. emise neni..
Moderátor
200 Kc 1993 s prouzkem Zaire se dneska prodala za 63000,- + 10 %
Moderátor
celkom malo ;)
Moderátor
jano7B9 napsal
celkom malo ;)

To je vec nazoru ;) (ale do sbirky asi jo..)
Registrovaný uživatel
ale ale, jenom 63000 ??? To bych cekal, ze 100000,- to bude atakovat ....
Moderátor
jirka72 napsal
ale ale, jenom 63000 ??? To bych cekal, ze 100000,- to bude atakovat ....

jsem to vzdal brzo no :)
Moderátor
dobreee :D :D

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Notafilie, bankovky, aukce » AUKCE 25.4. 2009 CNS Brno

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1