Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Notafilie, bankovky, aukce » AUREA 24/4

AUREA 24/4

Moderátoři: acme2000, Tomako.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1 2 3 4 5 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Tak přátelé, je to tam!!

http://www.aurea.cz/Katalog31/31kat0001.htm

:P :P
Moderátor
Hmm, když vydím to množsví věcí, co by mne zajímalo i třeba jen mimo naše území, je to trochu depresivní i když se nebudu dívat na ceny... :shock: :roll: :'(
Registrovaný uživatel
jsou tam nadherny kousky....nektere polozky poleti do nebes, to jsem zvedav na vysledky
doufam ze i ja neco ukoristim :)
Registrovaný uživatel
http://www.aurea.cz/Katalog31/31kat0501.htm

1 Koruna 1919, série 131, chybotisk "15. DYBNA 1919", Baj.7 var., dosud
nepublikováno

co je to za blbost. To neni vubec chybotisk
Registrovaný uživatel
Pěkná nabídka, i když u bankovek ˇCeskoslovenska jsem očekával víc. V mé sběratelském okruhu mě zaujalo cca 24 položek, u 5 asi půjdu do toho. Takže se tam asi všichni sejdeme.
Moderátor
Tak ta sbírka starých nouzovek je fenomenální.. zaplať pánbůh, že ty dražit nechci :-) Jinak super je Jugoslávie a vůbec pěkná aukce, těším se..
Registrovaný uživatel
Nouzovky nedělám, ale všiml jsem si jich . Vypadali velmi zajímavě. Hold každý dělá jiný okruh sběratelství.
Moderátor
http://www.aurea.cz/Katalog32/32kat0001.htm

Tohle je taky bomba, tam nehodlám dražit vůbec nic, nedělám si iluze že bych na to měl ale je tam spousta krásných věcí...
« Poslední úpravu provedl(a) rihav v 21. 3. 2010, 18:59. »
Moderátor
trava napsal
Nouzovky nedělám, ale všiml jsem si jich . Vypadali velmi zajímavě. Hold každý dělá jiný okruh sběratelství.

Tak tak, řekl bych, že se tam všichni potkáme a ideálně bude každý dražit něco jiného ;) :D
Moderátor
Jo, jak ta sbírka 1848/9, tak toho ex.SSSR apod. jsou pěkné, dříve se to dalo sbírat prakticky za pár korun... :)
Dnes již jakákoliv oblast ze které by byly levné bankovky prakticky asi není... :? :roll:
Registrovaný uživatel
Nezbývá než souhlasit, ještě nedávno jsem kupoval Slovenské bankovky let 1993- 2007 kupoval u Klima přes internet téměř za nominální ceny a dnes?
Registrovaný uživatel
tak tak ... je tam spousta zajimavych polozek, je zhola nemozne vydrazit vsechny (nejsem Kellner :)
proste je z ceho vybirat ... legionar, pak ta neperfor poukazka 2000K, ruzne specimeny, vzory ... bude to tezka selekce, na co se zamerit ..
Registrovaný uživatel
Abychom už začali šetřit, ceny půjdou asi dost nahoru. A určitěbude něco pěkného k mání i mimo aukci " na stole"
Registrovaný uživatel
Byl už někdo z diskutujících na aukci Aurei. Jak je nejlépe najít místo konání, ať už od vlaku anebo autem.Nějaký orientační bod.
Registrovaný uživatel
Nejlepsi metrem C - stanice Pankrac (Konferencni centrum hned vedle vezaku):
http://www.aurea.cz/index.php?main=kontakt&lang=cz
Registrovaný uživatel
Díky, taky jsem se mohl podívat na jejich stránky. Hlavně , že na nich kroužím.
Moderátor
jirka72 napsal
... bude to tezka selekce, na co se zamerit ..

netřeba si dělat těžkou hlavu s výběrem, sál ji provede ochotně sám... :mrgreen: :twisted:
Registrovaný uživatel
Bude těžké soupeřit s Klimem, Kohoutem, Karasiewiczem a td.
Registrovaný uživatel
A kdyžnic lepšího, tak se aspoň podíváme na pěkné kousky a "hodíme řeč".
Registrovaný uživatel
trava napsal
A kdyžnic lepšího, tak se aspoň podíváme na pěkné kousky a "hodíme řeč".

alespon tak !! :D .... ja bych zase necekal nejaky super narust cen, tech polozek je hodne, ono se to nejak rozlozi ... nedelam si iluze, ze bych vydrazil vsechno, ale u Klima ted v lednu taky - neco vyletelo, neco slo za docela prijatelnou cenu. Je treba si uvedomit, ze velci hraci uz maji svoje sbirky kompletni a ne vse se vyplati na kseft ... ta Aurea bude dost sledovana, v mnoha pripadech skonci vydrazene veci uz u konecnych majitelu.
Registrovaný uživatel
No, tak som sa konečne dostal domov a hned som sa pustil do prezerania položiek...Je to tam fakt nadupané a mna zaujalo dosť veľa položiek, musím si rozložiť financie podľa priorít :-) Inak, majú tam pár chýb, napr. vymenili fotky pri legionároch a atd..
Myslím, že tie ceny budú fakt bomby.. :-)
Moderátor
Hlavně aby ty výsledné ceny zachytil Novotný, aby mohl udělat refresh cen ve svém "katalogu" :-)
Registrovaný uživatel
Sú tam naozaj pekné veci. Uvidíme, čo ceny. A vie niekto povedať zo skúsenosťami z predchádzajúcich aukcii, koľko tam príde asi zberateľov/obchodníkov a ako dlho to tam vlastne trvá? Prípadne, či je to tam rozdelené časovo podľa jednotlivých období? Ďakujem.
Registrovaný uživatel
Ide sa podľa čísiel položiek, tak ako je to v katalogu, kde to vlastne už podľa období viac menej rozdelené je.A časovo?Je to individuálne...Ak niekto nemá o položku záujem, preletí sa rýchlo, ak majú a nastane bitka, tak sa to predlži a tak dalej.Pokiaľ ja viem, nie je dané časovo, koľko sa dané obdobie má dražiť...A čo sa týka počtu, tak myslím, že stadiaľto tam budú hádam všetci :D Chystám sa aj ja, spojím to s výletom s priateľkou a návštevou brata v Prahe :-)
Registrovaný uživatel
je to ruzne ... kdyz neni o material zajem, tak se udela i 400-500 polozek za hodinu. Pokud se drazi veci, kde je hodne prihozu, tak je tempo nizsi, treba 200 polozek za hodinu ... jinak se jede od prvni polozky dal a dal ...

Jinak nevim, cekal jsem tam vice bankovek v "N" stavech, tedy tech, co mi chybi :)
treba 100/1920, protektorat 1. vydani 100/1940, 20/1919 a podobne

Jinak za stezejni polozky pokladam legionare (sice horsi stav, ale i tak), pak ta poukazka 2000 korun, ta se neperforovana casto nevidi, pak jsou tam velmi zajimave veci s proderavenim PADELEK ...

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1 2 3 4 5 ... > »

Sběratel.com » Notafilie, bankovky, aukce » AUREA 24/4

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1