Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » Cena bloků

Cena bloků

Moderátoři: dejvy, elle, Zdenek Jindra.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Vlastním několik bloků známek i s počítadlem. Jedná se třeba o pofis.1965, 1967 atd. Neznám cenu celého bloku. Jestli někdo pomůže, tak budu rád. Předem děkuji. Bloky jsou po 50 a 100 kusech podle velikosti známek - čisté s lepem **.
Registrovaný uživatel
Minimálnícena je cena nominálu.Pokud je katalogová hodnota vyšší,pak katalogová cena *počet ks.
Připočti si pak přirážku za rohy,přirážku za počítadlo,přirážku za datum tisku a přirážku za okraje.Pokud něco takovýho katalog uvádí.Pokud ne,tak si sežeň speciál na ČR,kde je toto uváděno a přepočítej si to.
Abys zbytečně nekupoval katalog na věci,který nebíráš,tak počkej a já ti to po Novým roce pošlu do Netu.
Jinak jsem v Chebu.Tady se ti můžu zastavit za panem Kolářem,to je předseda Chebských filatelistů,a já se ti pokusím to poslat dřív.
Registrovaný uživatel
Položil jsem jednoduchou otázku. Kolik je cena celého bloku pofis 1967. Kompletní v čistém stavu. Mám možná i dvě desky, ale neumím to určit. Je někdo schopný mi to říct?
Registrovaný uživatel
Jasně.Nascanuj to.Skrblík.Jinak funguju v Chebu.Už jsem získal tady 2 přístupy na internet.V Chebu budu do 5.1.2009.Veselé vánoce

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » Cena bloků

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1