Cena bloků
Moderátoři: dejvy, elle, Zdenek Jindra.
Stránka: 1
| Autor | Příspěvek |
|---|---|
|
#1 19. 12. 2008, 15:40
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vlastním několik bloků známek i s počítadlem. Jedná se třeba o pofis.1965, 1967 atd. Neznám cenu celého bloku. Jestli někdo pomůže, tak budu rád. Předem děkuji. Bloky jsou po 50 a 100 kusech podle velikosti známek - čisté s lepem **.
|
|
#2 20. 12. 2008, 12:43
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Minimálnícena je cena nominálu.Pokud je katalogová hodnota vyšší,pak katalogová cena *počet ks.
Připočti si pak přirážku za rohy,přirážku za počítadlo,přirážku za datum tisku a přirážku za okraje.Pokud něco takovýho katalog uvádí.Pokud ne,tak si sežeň speciál na ČR,kde je toto uváděno a přepočítej si to. Abys zbytečně nekupoval katalog na věci,který nebíráš,tak počkej a já ti to po Novým roce pošlu do Netu. Jinak jsem v Chebu.Tady se ti můžu zastavit za panem Kolářem,to je předseda Chebských filatelistů,a já se ti pokusím to poslat dřív. |
|
#3 21. 12. 2008, 15:52
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Položil jsem jednoduchou otázku. Kolik je cena celého bloku pofis 1967. Kompletní v čistém stavu. Mám možná i dvě desky, ale neumím to určit. Je někdo schopný mi to říct?
|
|
#4 22. 12. 2008, 13:42
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jasně.Nascanuj to.Skrblík.Jinak funguju v Chebu.Už jsem získal tady 2 přístupy na internet.V Chebu budu do 5.1.2009.Veselé vánoce
|
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky ·
RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1