Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » chtěl bych se zeptat jestli tato známka má cenu.

chtěl bych se zeptat jestli tato známka má cenu.

Moderátoři: dejvy, elle, Zdenek Jindra.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Dobrý den, mam spousty poštovných známek ale tejta mě zaujala a chtěl bych vědět jestli má nějakou cenu. Děkuji

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Moderátor
obrazky se nezobrazuji..
Nevim co s tim je u každého tématu mi nejdou zobrazit ( pokud by bylo možné tak vám tu známku pošlu an email a tam by jste mi napsal jestli to má nějakou hodnotu děkuji.
Registrovaný uživatel
Zkuste použít jiný prohlížeč webu, třeba Internet Explorer bývá v každých Windows. Nebo ho právě používáte?
Registrovaný uživatel
Ani přes explorer to nejde zobrazit.
Moderátor
dědek napsal
Zkuste použít jiný prohlížeč webu, třeba Internet Explorer bývá v každých Windows. Nebo ho právě používáte?

Prohlizec s tim nema nic spolecneho..
Jacob napsal
Nevim co s tim je u každého tématu mi nejdou zobrazit ( pokud by bylo možné tak vám tu známku pošlu an email a tam by jste mi napsal jestli to má nějakou hodnotu děkuji.

Problem je ve vas - vy delate neco spatne. Prectete si znovu navod jak sem obrazky vkladat.

Tohle je cesta k vasim obrazkum, pricemz druhy a treti odkaz jsou nejake uplne nesmysly..

http://www.sberatel.com/diskuse/imagesExtension/img/10554/165894/6051_SRN0DR.tn.jpg

http://www.sberatel.com/diskuse/imagesExtension/img/10554/165894/id=%22isChromeWebToolbarDiv%22

http://www.sberatel.com/diskuse/imagesExtension/img/10554/165894/div%3E
Ted jste mi poslal dva e-maily s tim, ze mi obrazek posilate.. a pritom jste mi vubec zadnej neposlal :_)
Jak vkladat obrazky:

primo na tyto stranky: http://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/obrazky-4693

linkovani z jinych webu: http://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/vkladani-obrazku-do-fora-1254
« Poslední úpravu provedl(a) elle v 3. 12. 2011, 17:57. »
Registrovaný uživatel
Myslel jsem, že je to vada prohlížeče, který Jacob používá při vkládání příspěvků s obrázky. Že si ten prohlížeč s tímto webem nerozumí. Tedy, že by mohl zkusit vložit příspěvek s obrázky v jiném prohlížeči.
Registrovaný uživatel
No vím jak je vložit (nové téma) pak přidat soubor .....ale prostě nejde to.
Registrovaný uživatel
Asi robis chybu tam - nie (Nove Tema) ale (Odpovedet) a potom kliknut na Choose file ...
Moderátor
Tak tu sú Jacobové známky:

P.S. Nevkladá sa cez "nové téma", ale v konkrétnom vlákne cez "odpoveď".

Obrázky:

Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Registrovaný uživatel
smith: Děkuju moc. A chtěl bych se teda zeptat jestli tejty známky mají nákou hodnotu mam jich spousty skoro z celého světa ale dávám jich sem jen pár pro zajmavost Děkuji.
Registrovaný uživatel
Nikdy sa na tomto fore nepytaj "jestli maji nejakou hodnotu". Odpoved bude "maji". Skus sa spytat inac.
;)
Registrovaný uživatel
Ano ale já nejsem ten který by tomu nák rozuměl v kolika penězích se tak pohybujou ( proto se ptám jejich přibližná cena
Moderátor
U těch známek USA záleží na stavu; podle fotek to nevypadá úplně nejlépe. A ostatní známky cenově nic moc (tedy spíše nic než moc :)).
Registrovaný uživatel
Dejvy: no já sem právě myslel že známky z USA nemají moc hodnoty -jinak jich mam fakt strašně moc z USA :) ale zajmala by mě ta první jak je vyfocená jen jedna koukal sem všude ale našel sem jí bud z československým nápisem a nebo bez něj.
Moderátor
Ta první je Rakousko Mi 240, katalogová cena 0,20 Mi€.
Moderátor
Z USA mají jakž takž hodnotu nejstarší známky (tak cca do roku 1870 a ani to ne všechny), pak už jenom pár kousků (hlavně vyšších nominálů).
Registrovaný uživatel
Děkuji, vůbec právě tomu nerozumím a to ( vyšších nominálů) to je co?.
Moderátor
Nominální hodnota je hodnota, za kterou se známka zpravidla prodávala v době vydání; většinou bývá na známce uvedena.
Čili u známek USA jsou vyšší nominály cca od 30 centů do 5 dolarů (ale třeba u výplatních známek /zpravidla ten nejmenší formát/ nebývají moc drahé ani ty dolarové - prostě je jich hodně).
Registrovaný uživatel
Dobře děkuji. Tak dnes sem dám známky teda pokud mi to půjde se sem vložit nevím jaká chyba v tom je že to nejde.
Moderátor
Jacob napsal

Obrazky e-mailem mi tentokrat v poradku prisly, ale protoze jsou uz i tady, tak se vyjadrim taky tady: Je to jak pise dejvy - NEKTERE stare US znamky by mohly bejt zajimavy (vyssi cenova relace) ale vetsina jich je bohuzel hodne ponicenych - ozvejkane, chybejici ruzky/ zoubkovani, nektere snad i natrzene..

PS: Emailem mi prisly ty samy fotky ve vyssim rozliseni - kvalitnejsi nez se automaticky ukladaji zde (tady pusobi vice rozmazane), takze tam je to lip videt..

Vase stare US znamky kvalitne a z obou stran nafotte a fotky zde vystavte..
« Poslední úpravu provedl(a) elle v 4. 12. 2011, 20:31. »
Registrovaný uživatel
Děkuji. No já právě mam strašně moc těch známek z celého světa ale jen pár je třeba u každého (myslím si že mam dost zajmavých známek) ale fotografie mi sem nejdou vložit, kdyby šli hned sem dám všechny známky (mam spousty z číny ruska atd. prostě z celého světa. Tak pokud by bylo možno a byl by jste tak ochotní pošlu vám je zas na email , nevím jakto že mi sme nejdou dát a pokud by jste scháněl nějakou nějaké kouknu Děkuji.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » chtěl bych se zeptat jestli tato známka má cenu.

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1