Mili kolegove filateliste,
protoze se sam venuji notafilii a numismatice, rad bych se zeptal zde zkusenejsich kolegu na nasledujici:
rad bych koupil otci k vyznamnemu jubileu nejakou ucelenou sadu CS znamek, nejlepe obdobi 1945-1992. Na internetu jsou hromady nabidek a malinko se v nich neorientuji, co je vlastne kompletni a co neni. Pokud jsem to dobre pochopil, tak jsou varianty:
a)
zakladni sbirka (obsahuje vse, krome doplatnich, novinovych, leteckych ...)
b)
sbirka obohacena prave o ty doplatni, novinove, letecke ...
c)
sbirka obohacena jeste oproti a+b navic o 1kus vsech znamek, ktere byly v arsicich
Muzete mi prosim ohodnotit, kolik tak je dobra cena za komplet u variant
a), b), c) ???
A pak by me jeste zajimala cena kategorie:
d)
komplet vsechny znamky za obdobi 1945-1992, pouze cele arsiky a pouze kategorie UMENI
Diky, Jirka
CSR II - kompletni sbirka
Moderátoři: Dracek, Zdenek Jindra.
Stránka: 1
| Autor | Příspěvek |
|---|---|
|
#1 24. 1. 2012, 8:08
|
|
Registrovaný uživatel
![]() Registrován: Zář 2008
|
|
|
#2 24. 1. 2012, 10:01
|
|
Registrovaný uživatel
|
preformuluji trochu dotaz (aneb jeste jsem si o tom neco mezitim vyhledal)
kolik je podle vas dobra cena za: a) kompletni sadu CSR 1945-92, obsahuje vsechny znamky krome znamek z arsiku b) kompletni sadu CSR 1945-92, obsahuje vsechny znamky + vsechny arsiky c) kompletni sadu CSR 1945-92, obsahuje pouze UMENI ve forme prepazkovych listu - ctyrbloku Dekuji! |
|
#3 24. 1. 2012, 10:39
|
|
Moderátor
![]() Registrován: Lis 2008
|
druhý dotaz hrubý odhad:
typ a) slušná cena je cena kolem 60% katalogu typ b) slušná cena je cena kolem 60-70% katalogu typ c) slušná cena je cena kolem 80% katalogu Při koupi doporučuji(nejlépe před platbou) dle katalogu zkontrolovat kvalitu hlavně lepu u dle katalogu lepších sérií a aršíků!!! Tento materiál má skladem většina obchodníků(ovšem za různé ceny), není od věci to u nich poptat udělat si tak malé "výběrové řízení", minimálně budeš mít srovnání pro další nabídky. ![]() _______________ « Poslední úpravu provedl(a) Dracek v 24. 1. 2012, 10:43. » |
|
#4 24. 1. 2012, 15:24
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dracek: super, diky, to jsem potreboval vedet ... protoze to potrebuji az za nekolik mesicu, je na "vyberove rizeni" docela dost casu ...
|
|
#5 24. 1. 2012, 16:16
|
|
|
Moderátor
|
pokial by si chcel komplet obdobie aj cca ako pisal dracek je to za 70% katalogu... novinove, letecke a doplatne to su uz korunove zalezitosti, par desiatok korun na vyse... ja som svoju zbierku zial uz predal...
_______________ http://www.filaso.cz/knihovna-digitalizace.php digitalizácia časopisov http://www.gibraltar-stamps.com/ poštové známky Gibraltaru http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157 moje články |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky ·
RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1