Dobrý den vážení filatelisté,
přicházím s dalším přáním "ohodnoťte sbírku známek z pozůstalosti".
Nafotil jsem něco ze sbírky cca 2000 kusů známek, co považuji, svým laickým pohledem, za zajímavé. Některé známky už se mi povedlo identifikovat jako "nezajímavé", ale třeba se mezi tím najde i něco lepšího.
Pokud by někdo znalý měl zájem se tímto chvilku zabývat, fotografie jsou zde:
http://s670.photobucket.com/albums/vv67/filip_ekl/?start=all
Kvalita fotografií není příliš vysoká, ale na Vaše přání rád zhotovím detailnější fotografie konkrétních známek.
Předem děkuji za reakce.
S pozdravem
Filip Ekl
Další ohodonocení sbírky (+kupony, aršíky, obálky)
Moderátoři: dejvy, elle, Zdenek Jindra.
Stránka: 1
| Autor | Příspěvek |
|---|---|
|
#1 8. 2. 2009, 13:43
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#2 8. 2. 2009, 23:09
|
|
Moderátor
![]() Registrován: Čec 2006
|
|
|
#3 9. 2. 2009, 0:25
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vážený Akire,
děkuji za odpověď, i když nepřínosnou. Vámi zmiňované téma jsem četl. Nicméně, pro mě, jakožto člověka, jehož zájem filatelie není, je poměrně nevýhodné investovat peníze do katalogů a mnoho času do oceňování. Navíc předpokládám, že to, co by mě trvalo ocenit hodiny, odborník zvládne "jedním pohledem". A třeba to někoho může i bavit. Pokud to někdo vidí opačně, nemusí si toho všímat. Upřimně, nemám dojem, že by tento můj příspěvek nějak výrazně snižoval průměrnou kvalitu příspěvků zde na fóru. Přeji pěkný den Vám, a doufám, že někoho dalšího třeba moje fotografie zaujmou více. f.e. « Poslední úpravu provedl(a) filip_ekl v 9. 2. 2009, 0:27. » |
|
#4 9. 2. 2009, 0:51
|
|
Moderátor
![]() Registrován: Čec 2006
|
Na http://www.sberatel.net/katalog.php?a=browse&id=1 nemusíte nic kupovat.
Pokud váš dotaz berete spíše jako "nabídku k prodeji" tak budiž. Váš příspěvek určitě nic nesnižuje, stačilo se zmínit, že jste výše uvedený článek četl. Hezký den. _______________ Akir |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky ·
RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1