Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Evropské známky » DDR pár kousků

DDR pár kousků

Moderátoři: Akir, ikanek, regula_jan.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Moderátor
Zřejmě dotaz pro Dejvyho, možná dědka, případně samozřejmě kohokoliv...
Dostalo se mi, shodou okolností, do ruky pár DDR obálek. Mně se líbí, hlavně ty první dvě (starej horal a polárník), ale mají i nějakou cenu?

Díky...

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Moderátor
Všechno má nějakou cenu. Ve všech případech jde sice o filatelistické výrobky, ale pár desetikorun za kus se získat dá. Ten třetí by mě i zajímal; škoda, že z něj ta výroba "dýchá" nejvíce a nemá přesnou frankaturu.
Moderátor
Ano Dejvy- opět to milované Lipsko :D Pěkné razítka u těch prvních, akorát škoda, že to není normálně poslané na obyč adresu.
Registrovaný uživatel
No, já vůbec nemám ponětí... Jenom občas nakouknu do katalogu, když sem někdo dá zajímavou známku.

Také jsem dostal několik lístků z NDR - lipské veletrhy v sedmdesátých letech, ale ty jsou tuším mnohonásobně běžnější než tyhle čtyři.
Moderátor
dejvy napsal
Všechno má nějakou cenu. Ve všech případech jde sice o filatelistické výrobky, ale pár desetikorun za kus se získat dá. Ten třetí by mě i zajímal; škoda, že z něj ta výroba "dýchá" nejvíce a nemá přesnou frankaturu.

Díky za info. Právě kvůlivá tomu do očí bijícímu "filatelismu" jsem předpokládal, že je to všechno bezcenné ;) Leč celistvosti ani celiny takřka nesbírám, takže jsem si rád nechal poradit :)
Á propos, ten třetí Ti grátis věnuji, ovšem posílat to (jsa lenoch) nebudu, nýbrž až se někdy potkáme, tak osobně předám :P
Moderátor
dejvy napsal
.... a nemá přesnou frankaturu.

Tohle mne přivádí do transu :shock:
Já nemám tušení jaká je správná frankatůra tady a dnes :mrgreen:
turtleoverhead napsal
dejvy napsal
.... a nemá přesnou frankaturu.

Tohle mne přivádí do transu :shock:
Já nemám tušení jaká je správná frankatůra tady a dnes :mrgreen:

V určitém stadiu budování sbírky se čím dál tím více hledí na větší a větší detaily. A pokud jde o určení správné výše, na všechno je literatura.
Moderátor
Wjem napsal
dejvy napsal

Díky za info. Právě kvůlivá tomu do očí bijícímu "filatelismu" jsem předpokládal, že je to všechno bezcenné ;) Leč celistvosti ani celiny takřka nesbírám, takže jsem si rád nechal poradit :)
Á propos, ten třetí Ti grátis věnuji, ovšem posílat to (jsa lenoch) nebudu, nýbrž až se někdy potkáme, tak osobně předám :P

Díky za nabídku; taky mám ještě nějaké resty, tak to snad dáme dohromady a někde se setkáme.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Evropské známky » DDR pár kousků

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1