Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Antické mince » Dotaz

Vykupminci.cz
Numisargo

Dotaz

Moderátoři: Misak33, smith, tenzor.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1 2 3 > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Dostal sa mi do ruky tento krasny Marcus Aurelius aku by mal realnu cenu za pripadnu odpoved dakujem

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
« Poslední úpravu provedl(a) Benik v 1. 6. 2017, 21:50. »
Moderátor
Bez fotky reversu není možné ocenit.
Registrovaný uživatel
Skusim poslat aj druhu stranu snad mi to prida sem a nie ako novu temu
Registrovaný uživatel
Bohuzial mi nejde poslat fotku viac ako 2MB fotku ktoru odfotim ma viac
Registrovaný uživatel
Tiez by ste mohli povolit poslanie suborov vecsich nez 2MB
Registrovaný uživatel
Benik napsal
Bohuzial mi nejde poslat fotku ...

Nikdy neříkej že něco nejde nebo se najde blbec který neví že to nejde a udělá to. ;)
Tady máš návod jak vkládat fotky:
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/jak-spravne-vlozit-dotaz-18679
Registrovaný uživatel
;)

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
Zase tak úplně krásným bych ho já nenazval,ale ucházejíci to snad je.Mám ho v lepším stavu z aurei cca dva roky,s patinou a plnými opisy a stál mě 1300,- i s poplatky.Takže tenhle dneska bych si tipnul z těhle fotek cca 900-1100,- .
Registrovaný uživatel
Fakt vidim ze sem nema zmysel nieco vlozit pretoze akonahle to clovek urobi tak uz je skritizovany ja mam lepsiu ta tvoja je srot za par korun,rad by som videl tvoju mincu nech sa poucim co je zberatelsky stav ked toto je podla teba nepekna minca absolutne do zbierky nevhodna tak poprosim o tvoje fotky ale myslim si ze tvoja cena 1100 kc je dost malo a dalsia vec som tu novy takze este neviem tak vkladat prispevky na buduce sa skusim poucit ale vidim ze cokolvek sem dam budem beztak zo svojim akoze srotom sktitizovany
Moderátor
Pre Benik:
Ak tu prezentuješ niečo, tak človek musí byť pripravený aj na negatívne reakcie. Jednoducho sa to nemusí každému páčiť. Iný majú iné kritéria na zaradenie do zbierky.
Preto netreba sa hneď urážať.
_______________
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Registrovaný uživatel
Já nevím co tady vyskakuješ.Jen jsem ti napsal svuj odhad ceny,a o šrotu ani nezmínil.Možná že mě někdo opraví,ale pokud bych chtěl tuhle minci náhodou koupit,tak bych za ní víc nedal,spíš mín.Tot vše.
Registrovaný uživatel
Preto som ho ziadal nech mi ukaze tuto mincu ono ked chcem niekoho negativne hodnotit tak musim mat patricny argument v podani lepsej mince v stave min VG ja som nikde nenapisal ze mam total krasu v razobnom stave ale nieje to ani srot za par korun a 1100 kc je dost podhodnotena cena mam drachmu Alexandra Velkeho v trosku lepsom stave ako tato a na to mi co napise ze to nic moc ze to hodnota 1000.kc? Nepotrebujem chvalu ale aspon nech dokaze realne argumentovat ale pohoda necham to tak zmazem prispevky nabuduce sa radsej spytat na strankach kde anticke mince vedia realne ocenit ako Argo alebo Aura pekny den a ospravedlnujem sa za prispevky
Registrovaný uživatel
Tak nevim. Pokud vis, jakou ma cenu, tak proc se ptas?

Dal by se urcite prodat i za vice jak 1100, kdyz mas dobreho kupce. Ale na druhou stranu se da se stestim poridit docela levne a pokud by jsi ho dal na Aukro, je mozne, ze pujde jen za par stovek.

Zacina me to trochu stvat. Snazi se tu nekdo pomoci a ma z toho jen nadavky. Lidi jsou stale agresivnejsi. Nedavno jsem ocenoval podobneho MA (snad to nebyl ten samy :) a kdyz jsem napsal cenu do tusim 1500, tak jsem hned dostal vynadano do vycuranku (pritom jsem jen ocenoval, minci jsem koupit nechtel) s argumentem, ze mu to nejaky odbornik ocenil na 5000 Kc. Moje rada byla, at minci okamzite proda tomu odbornikovi za 4K a budou oba stastni :)
Registrovaný uživatel
Ja netvrdim ze viem cenu preto som to chcel pribliznu vediet ale 1100 je malo
Registrovaný uživatel
Právě proto jsem ho srovnával stím mým,kterého jsem vyhrál v aukci za necelých 1300 s poplatky.U tohodle mám výhrady k exentrické ražbě,tím pádem k neuplnému opisu a podle fotky se mi nelíbí povrch,možná je jen spatně nasvětlený možná je to moc vyčištěný,nevím,fotka je trochu mázlá.Ale věřím že s trochou štěstí by se mohl prodat i za těch 1500,- jak píše Tovy,já bych to ale nedal ani náhodou,stejně tak s trochou smůli by šel klidně pod 1000,-.
Registrovaný uživatel
Tak já nevím tvl už
Co je tohle za chování? Někam vlezu,něco po někom chci a když dostanu odpověď co mi zrovna 2x nevoní tak si začnu otvírat hubu? :x
Trošku pokory by neškodilo
Registrovaný uživatel
Zacina me to trochu stvat.....

Je to obecný problém internetového fóra pro širokou veřejnost. (Zkus se třeba podívat na teraporadna net. Co se tam řeší a jak jsou někteří začátečníci "vděční " za radu).
Já jsem tady vždy dostal kvalifikovanou radu.
Myslím, že nejlepší je poradit a dost. Nepouštět se do diskuse. Já třeba poradím podle svého nejlepšího svědomí : Pro tohoto hada je nejlepší substrát kůra. A jestli tazatel napíše, že mu někdo říkal .... Ať si vybere.
Registrovaný uživatel
Ok nebudeme to riesit nema to zmysel vidim ze chcem odpoved na zlom mieste fakt nemam naladu sa s niekym ked pridem domov mazem vsetky prispevky asi to bola chyba nevadi kazdy nejak zacat musel nikto z neba nespadol mudri ani sa hned mudrim nenarodil ospravedlnujem sa moja chyba
Moderátor
Mazať to môže akurát moderátor.
_______________
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Moderátor
Já bych řekl tak 1100-1200, je to hezký denár, ale detaily nejsou úplně nejostřejší a je uříznutý kus opisu na aversu.
Pokud by šlo o šrot, tak bychom se bavili o stovce nebo méně :)
Aukro je ráj padělků a podvodníků, ale kdo chce kam...
Moderátor
Mazat se nic nebude, není důvod. Jen jsem zrušil duplicitní vlákno s reversem.

Jenom technická poznámka: uživatel může smazat své příspěvky, ale má na to jen asi 5 minut (teď už nevím kolik přesně, ale je to určitě méně než 10 :)).
« Poslední úpravu provedl(a) tenzor v 2. 6. 2017, 21:17. »
Registrovaný uživatel
Tak nakonec to dobře dopadlo, Benik už ví, jak na to: Zeptat se někde, kde tomu nerozumějí :-)))
Registrovaný uživatel
TomL,neviem ci rozumeju alebo nerozumeju ale za cenu trebars 1100.kc ju necham radsej osadit do pecatneho prstena urobil by som omnoho lepsie,netvrdim ze to ma milionovu cenu ani netvrdim ze to je razebny stav,ale rozhodne si myslim ze ma vecsiu hodnotu,videl som na nete podobne mince v horsich stavoch za cenu od 2500 do 4000 kc,uz som kontaktoval Argo,ktori mi ohodnotili aj archu nedokoncenej bankovky 100 kcs s Gottwaldom,akurat tam ten Gottwald nieje,odtialto mi za tu bankovku davali max 5.eur,poslal som fotky do Argo Numizmatik a oni mi hodili ponuku na odkup za 150.eur,ten prispevok s tou bankovkou tu niekde mam,bola to chyba sem davat,nevadi nabuduce budem mudrejsi,uvidim co mi na to Argo napisu
« Poslední úpravu provedl(a) Benik v 3. 6. 2017, 8:33. »
Registrovaný uživatel
Benik: jestli mi das 2000 Kc za takovou minci, tak ti klidne a velmi rad nejake prodam a sezenu klidne cely pytel. Za takove cenych v pomeru za minci bych ti nabidnul celou svou sbirku. Ja budu stastny a ty na tom zjevne vydelas majlant. Myslim to naprosto vazne.
Registrovaný uživatel
Tovy tak mi posli fotky,nejakych rymanov,ale v stave minimalne ako je ta moja,pokial sa mi bude nejaka pacit kludne ti dam aj 1500,dalej chcem zaruku na pravost mince aby mi neprisla činska supleta odliata s cinu alebo olova z roku 2016,takze pokial mi nejaku mincu vies ponuknut zaujem mat budem ale nemoze byt v stave ze ani nerozoznam kto je kto,chcem min stav ako je tato moja

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1 2 3 > »

Sběratel.com » Antické mince » Dotaz

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1