Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

sbírá někdo (krom mne) také staré elektronické měřící přístroje? Třeba takové RLC můstky nebo osciloskopy s elektronkama? Anebo jsem takto potrefený jen já sám? Dělám to už 40 let a vždy když nějaký starý měřící přístroj najdu, tak ho vyčistím, zprovozním, uvedu do, pokud možno, původního stavu. Jen jeden takový přklad v odkaze:

Keď vše sem,tak vše sem..🙂
Našiel som to aj na internete,moc sa o to nebijú.Asi je to nové,je toho plná pr... moc,nesmie sa to už používať,neobsahuje to elektrónky...
Ja som si to zobral len preto,že si do toho kufríka dám mince..
Dnes som si akýsi aparát všimol v garáži.Neviem čo to je,keď to očistím,ukážem.Tam by mohla byť aj elektrónka,ale vyzerá to ako doma vyrobený prístroj.Na čo to bolo,to netuším..
-s-
Obrázky:

Díky.Dá sa to dohľadať,resp.je to tam asi aj napísané,ale že by som tušil čo sú izolačné odpory,tak to teda nie.Mňa živého elektrikári nedostanú..😋
Tak vymeniť žiarovku.Ani pri tom nedýcham...Dal som to sem len preto,lebo to bbcuk v názve témy vyžaduje a možno sa niečo nové dozviem..🙂
-s-

je to od Metry Blansko, tento podnik vyráběl celkem slušné přístroje, které jsou i dnes ještě oceňované. Ten Váš podle fotky vypadá v dobrém stavu, takže bych ho být Vámi nelikvidoval. Když pro něj nemáte použití, zkuste ho dát na aukro. Pár stovek za něj jistě dostanete. Tak 500 Kč jistě. Za to si koupíte nový kufřík na mince.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.