| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Moderátor
|
blazek007 napsal Dráčku, už jsem Ti to tady jednou psal. Pokud neumíš slušně a bez hysterie poradit začátečníkovi, tak prosím neodpovídej. Vždy se tady najde někdo jiný, který poradí bez emocí. Máš blbé dny nějak často.
Neměl by jsi psát sem do fora, když se díváš do zrcadla... (píšeš pak hlouposti přesně dle pořekadla : Soudím tebe podle sebe... ) P.S. Bylo odpovídáno zcela slušně pouze s poznámkou, že opakuje stejný dotaz na který dostal odpověď(30h) zbytečně.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
blazek007 napsal A kdyby jsi mu hned napsal, že 25h e) ze 3. a 4. tiskové desky neexistuje v zoubkování D, nemusel by jsi se tady v pěti odpovědích předvádět.
O tom, že tato varianta známky v zoubkování D neexistuje, jsem napsal hned v mé první odpoědi! Přijde mi zda se tu spíše nechceš předvádět s křížkem po funuse Ty, když tazatel měl dotaz zodpovězen celkem vyčerpávajícím způsobem a Ty sem ještě dnes píšeš svá hodnocení, která mají ostatně s dotazem či odpovědí tazateli dost pramálo společného. 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Je to zřejmě začátečník a nic mu neříká varianta známky. Měl jsi rovnou napsat že zoubkování D se nevyskytuje na známkách ze 3. a 4. tiskové desky. Jestli Ti dotaz přišel amatérský, nenutí Tě nikdo odpovídat. Chováš se jako nafoukanec a uvědom si, že forum není jen poro Tebe. Do zrcadla se spíše podívej Ty, nebo rovnou se před něj posaď od rána do večera a zamysli se nad sebou.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pánové, díky moc za vaše nároky. Pečlivě je studuji. A abych se něco přiučil, koupil jsem si publikaci L. Olšiny, týkající se pouze známky 25h fialové. Na titulu je vyobrazen zkusmý tisk známky ZP 11/2. TD. V textu publikace je napsáno: "Zkusmý tisk na kartonovém papíru v barvě černofialové pro porovnání s tiskem známky včetně většiny určovacích znaků pro toto ZP. Výjimku u tohoto ZT tvoří I. typ spirály, který dokladuje, že retuš spirály byla provedena před tiskem známky, neboť kombinace typů I-II-II se na žádném ZP PA 1. ani 2. TD hodnoty 25h nevyskytuje." A já jsem u sebe v obrovském množství 25h známek dvě tyto neexistující známky našel. Jsou na normálním papíru a prošly poštou. Můžete mi to vysvětlit? Snad mi nebudete jenom psát, že je tam barva zalitá nebo že to je falzum. Já si to vysvětluji tak, že známka byla v malém množství vytištěna před retuší. A tak se mi teď vysmějte!!! (Nebo ne?) Obrázky: 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Len sa opakujem, obe známky sú z 83.známkového pola prvej tlačovej dosky, na ktorom sa nachádza podtyp druhého typu špirály IIh (nedotiahnutá = nedotažená). Treba študovať komplexne, a nie vytrhámať text z celku, ktorý takto stráca podstatu. Treba študovať napr. na stránke www.knihtisk.org jednotlivé známkove polia. Treba študovať Monografiu čs. známok prvý diel, ktorý pojednáva o Hradčanoch, kde je presne, a pekne popísaná problematika, ktorú tu uvádzaš, ale rozumné vysvetlenie nie si schopný prijať od skúsenejších hradčanárov.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
To opakovanie sa vzťahuje na tento link: http://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/amater-se-pta_post_-158723#post158723kde bola priložená a dotazovaná tá istá známka.....
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vím, že jsem o tom už psal, a znám tvoji odpověď. Znovu mne však zviklala uvedená publikace, která mluví o zkusmých tiscích s otevřenou spirálou.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Treba študovať nie len špirály na známkach, ale aj ostatné určujúce znaky, ktoré prináleží k jednotlivým ZP.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
panove,panove hadani se patri do jakehokoli spolku,ale hlavne se nerozhadejte uplne,mne se u vas totiz libi....
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Díky, Maxmililiane za podporu, začínal jsem přemýšlet, že už to vzdám. Z počtu přihlášených do diskuse si myslím, že předchozí debata byla poučná nejen pro mne, a že je to svým způsobem i poučné pro jiné, kteří svůj názor neprezentuji. Díky.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Ono pár měsíců četby základní literatury by asi pomohlo mnohem více, než než vymýšlení fantastické zprávy o nálezu unikátu(ačkoliv nu známku Smith už jednou předtím i určil...)! 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dráčku, dráčku, moderáčku...!
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hádejte se, pro mne je to škola bojem ! Na těchto 2 stránkách je spousty poznatků, které otevírají oči - pokračujte, mlčení nikoho nic nenaučilo.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Maxmilian napsal panove,panove hadani se patri do jakehokoli spolku,ale hlavne se nerozhadejte uplne,mne se u vas totiz libi....
Už se to tady dohadovalo mockrát a jede se dál  .Nemusíš mět strach, že to tu nekdo zabalí. Ono toto forum je totiž návykové jak droga.Jak jednů začneš, tak se musíš podívat a diskutovat prostě každý den  . Kde jinde by bylo tolik informací? Kdyby Dráček neco takového vyblafl na nějakého dědu někde v klubu, tak ho zrovna odvezů na jipku. Tady napíšeš názor a počkáš co dál bude a nutí tě to aspoň přemýšlat co odpovědět, když ti od druhých odpověď nepasuje. 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
no tak tak je to droga :-), ja som tu asi od rana prvy :-)
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
smith napsal Len sa opakujem, obe známky sú z 83.známkového pola prvej tlačovej dosky.
Máš pravdu, zkontroloval jsem to podle ostatních znaků a sedí to. Díky za operativní přístup.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
To babygulka To těžko, nezapomeň že já mám 9ti hodinový náskok 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
ked sudim ze byvas na opacnom konci zemegule tak ano :-)
|