Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení papírových platidel, bankovek » **IDENTIFIKACE BANKOVEK**

**IDENTIFIKACE BANKOVEK**

Moderátoři: acme2000, rihav, Šenfi.

Nové téma Odpovědět

Stránka: < 1 2 3 4 5 6 ... > »

Autor Příspěvek
Moderátor
ďalšia možnosť je pešo. :'( :lol: :mrgreen:
Moderátor
??? :shock:
Moderátor
:P Snáď som nepotešil? :lol: :x
jano789 napsal
??? :shock:
Moderátor
ja ani nevim o com je rec :D
Moderátor
to jano789.ako stále, no o ničom. :roll: :mrgreen: :mrgreen: Debatka. ;)
Registrovaný uživatel
ahoj.mám doma tuto bankovku,či co to je.50 marek zelená,je psaná švabachem a je tam napsánoBerlin,den 24.juni 1919.děkuji za odpověď
Moderátor
Čo tak si ju nehať vo vlastnej zbierke pif.??? :?
To potom nemusíš vedieť aký si bohatý. :lol:
Registrovaný uživatel
grofik:nemám sbírku,jen se přehrabuju ve věcech a našel jsem bednu mincí a bankovek......ale i tak děkuju za duchaplnou odpověď:)))
Moderátor
jéééééé to pif:si další šťastlivec čo len tak nachádza veci. :twisted: Tá bednička mincí ma viac zaujíma prejdi to tlachárni,pokiaľ chceš? ;) Pokeciame o minciach. :lol:
Registrovaný uživatel
Pokud jde o identifikaci bankovek, tak mi můžete zaslat scany na email a pokud budu vědět, tak Vám odpovím, jinak něco můžete najít na mém blogu http://bankovky-mince.blog.cz/
kde je cca 75 článků i s foty bankovek a další budou přibývat, je to cca za dva měsíce existence stránek.
eca
Registrovaný uživatel
Dobrý večer chtěk bych se zeptat jakou má cenu 500 kč z rok 1993 v dobrém stavu skoro nepřeložená série A16739269
Díky za odpověď
Registrovaný uživatel
Skoro nepřeložená je moc dobrý výraz. Nejsem papírkofilik, ale nějaké bankovky jsem prodával a pětistovky zrovna moc na odbyt nejdou. Tipoval bych pár desetikorun nad nominál.
Registrovaný uživatel
To je celkem zvláštní, protože když jsem ji viděl prodávat naposledy, tak se cena vyšplhala asi na 15000, tak by mě zajímalo jakou má cenu teď.
Moderátor
meps napsal
To je celkem zvláštní, protože když jsem ji viděl prodávat naposledy, tak se cena vyšplhala asi na 15000, tak by mě zajímalo jakou má cenu teď.

A kde se prodavala? A jste si jisty ze ta prodavana byla taky "skoro neprelozena"? I kdyz termin skoro neprelozena je docela nesmysl. Bud je prelozena (a treba malo), nebo neni prelozena. Podobna 500kc 1993 serie A se prodala na aukci Filateli Klim 31.5. 2007 v uplne bezchybnem stavu za 700kc, coz je cena, kterou bych dokazal pochopit.
Moderátor
Ta cena 15tis je mozna,ale pouze pokud by se jednalo o serii Z,ostatni
serie se pohybuji dle zachovalosti jak je jiz uvedeno v predchozich reakcich.

meps napsal
Registrovaný uživatel
Jo jo nechci se chlubit, ale těch 15000,- bylo mojich a opravdu to byla série Z. To ale člověk dostane do ruky jednou za život :roll:
Moderátor
vladik napsal
Jo jo nechci se chlubit, ale těch 15000,- bylo mojich a opravdu to byla série Z. To ale člověk dostane do ruky jednou za život :roll:

U te serie Z se neni proc divit tehle cene, ale u serie A je nekde uplne jinde :) Jinak blahopreju (a aby se nereklo, tak i trochu zavidim, ale jen maalinko :) )
Registrovaný uživatel
rihav: díky byla to náhoda jak čuně
meps: http://www.aukro.cz/item263010405_500_kc_rok_1993_serie_a_kvalita_n_.html
jestli pořád nevěříš tak bych nějaké skoro přeložené ještě mohl sehnat a 1000 Kč/kus můžeš brát jako dobrou investici :twisted:
Moderátor
http://aukro.cz/item280616828_500_kc_1993_serie_a.html

Tady je nekdo faaakt vtipnej. Je to dobra investice jak noha :) Doufam ze mu na to nikdo neskoci.
Moderátor
No vida "meps" alias "neutral_ (6)" se nespokojil s nasi odpovedi a zkousi to sikovne prodat.Ze skoro neprelozene bankovky je razem bankovka ve skvelem stavu :mrgreen:
Moderátor
to je k :D k :D t
Registrovaný uživatel
čau,potřeboval bych zjistit co jsem dostal za penize a jakou maji cenu.....da mi nekdo meil,na ktery muzu zaslt fotku??prosim napište na email:vojtapyroman@seznam.cz
Moderátor
fotku muzes hodit klidne sem

vojtapyroman napsal
čau,potřeboval bych zjistit co jsem dostal za penize a jakou maji cenu.....da mi nekdo meil,na ktery muzu zaslt fotku??prosim napište na email:vojtapyroman@seznam.cz
Registrovaný uživatel
5000 Kronen
Wien 2. Janner 1922
cislo serie 1177 73193
prehnuta
Registrovaný uživatel
čau,slyšel jsem,že mam někomu napsat na meil,pokud nevim jak sem dát fotku mince...potřebuju co nejrychleji zjistit jakou ma hodnotu a o co se jedna..moc prosim,napište mi na meil a já vám pošlu fotku..předem dík!!!ps:spěchá to
meil:vojtapyroman@seznam.cz

Nové téma Odpovědět

Stránka: < 1 2 3 4 5 6 ... > »

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení papírových platidel, bankovek » **IDENTIFIKACE BANKOVEK**

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1