| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Moderátor
|
to chapu,ale porad lepsi nez za ceny na aukru vyjit ma 9.listopadu a me jde normalne na e-shopu vlozit do kose, je to v zalozce "last issue" Sevci napsal Ale já se bavím o ceně emitenta - vydavatele - u nás ČNB - cena 16.153,- Kč. Česká Mincovna to prodávala jako asi nejdražší - co vím o maržích ostatních partnerů ČNB. V Rakousku je vydavatelem Mincovna.
Ale možná si ji pořídím...mimochodem nevíte kdy má vyjít? Na stránkách rakouské mincovny ji ještě nemají v nabídce.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Díky...já hledal ve 100 Euro ta série korun...tam to ještě nemají.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, chtěl bych se optat na Váš názor mám doma zlatou minci 2500 Kč Pivovar Plzeň 2008 PROOF co by jste doporučili mám menší finanční krizi a přemýšlím jestli minci prodat nebo ne? Má ta mince potenciál do dalších let ,že bude její cena stoupat nebo se cena bude odvýjet jen podle ceny zlata? Děkuji
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Podle mého názoru tyto mince nemají sběratelský potenciál růstu.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Wenn: cena se asi bude odvíjet pouze od ceny zlata + nějaké malé procento nad za sběratelskou (v tomto případě možná spíš zajímavostní "plzeňský pivovar" ) hodnotou. Kdybyste chtěl minci prodat napište a když bude zajímavá nabídka tak se můžeme domluvit.
|