Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » Jak si ocenit sbírku poštovních známek svépomocí?

Jak si ocenit sbírku poštovních známek svépomocí?

Moderátoři: dejvy, elle, Zdenek Jindra.

Nové téma Odpovědět

Stránka: < 1 2 3 4 5 6 ... > »

Autor Příspěvek
Moderátor
Jednu chvilku mě to napadlo,ale hned jsem si vzpoměla na Zdenka,že bych mu třeba udělala radostn. Tak uvidím,jak se vyjádří,nebude-li to chtít Zdeněk za darmo,tak to dám za 1Kč na aukro a nebo do kontejneru,to mě vyjde možná levněji a méně pracněji.
Registrovaný uživatel
Zdravím vlasním tuto známku mohlibyste mi o ní prosím něco říct?
http://img9.imgup.eu/znamka.jpg
Administrátor
Miso promin tak nejak jsem si tveho dotazu nevsiml. Moc ti dekuji jsi hodna :-). Dopisy i pohlednice nevyhazuj a zkus je dat na Aukro - cele to opras a vyfot jako celek - kupu. Ja si myslim, ze na nejakou mincicku ti to hodi.
Moderátor
Ahoj Zdeny, fajn. Moc se mi do toho nechce,ale asi to tam dám.
Moderátor
Tak o tomto jsem mluvila,je tam asi nic moc.
http://www.aukro.cz/item339853895_stare_pohledy_csr.html#photo
http://www.aukro.cz/item339852565_stare_dopisni_obalky.html
http://www.aukro.cz/item339854898_stare_dopisni_obalky_z_ruska.html
http://www.aukro.cz/item339851130_album_nalepek_krap_jeskyni_olomouc_kraje.html#photo
http://www.aukro.cz/item339849934_ceskoslov_prilezit_a_propag_razitka.html
Administrátor
Miso jako celek by to bylo vic prodejny, ale urco se to proda...
Administrátor
Kolik mas tech zlatych sv. Vaclavskych dukatu? :-)
Moderátor
;) Pár jich mám, máš zájem? :) Ale za tvoje stránky nevyměním. :P
Moderátor
Zdenek Jindra napsal
Miso jako celek by to bylo vic prodejny, ale urco se to proda...

Už se našel zájemce o starý techničák :D , když se zbytek neprodá,nevadí,nic si od toho neslibuji . ;)
Moderátor
brdo...kolko dukatov :)
Registrovaný uživatel
Pokud jsou na tom obrázky měst,pak bych o to měl zájem pro svého obchodního parnera.Sbírá pohlednice měst celého světa,ale největší radost mu udělám už i tím,že jsem mu opět něco sehnal.Jinak se specializuje na Ašsko. ;) Skrblík
Registrovaný uživatel
sponeck napsal
Jsem filatelista amatér (zatím) :-) a sehnal jsem si katalogy Scott Stamp. Předpokládám, že ta čísla ve sloupcích vedle známek je jejich přibližná katalogová cena, zřejmě v pořadí čisté bez lepu a ražené. Nevím také v jaké měně je cena uváděna. Může mě někdo poradit jak správně v těchto zahraničních katalozích číst? Děkuji

Jsem taky amatér a pro ocenění sbírky známek Alžběty II, krále George a krále Edwarda sháním tip na koupi konkrétního katalogu. Bohužel na speciální katalog na toto téma firmy Gibbons nemám. Je nějaký levnější Scott, Michel, který konkrétně.
Díky za odpověď
Moderátor
Scott je v USD, pořadí je čisté s bezvadným lepem a ražené. Katalogová cena je vždy jednoznačná, nepoužíval bych proto termín přibližná. Jak číst? Záleží co konkrétně.
ad zelva 1997: odpověď je v tématu
Registrovaný uživatel
Pokud skutečně chceš ocenit tak starý věci,pak doporučuji zvlášť pokud si nelibuješ v Angličtině Michel Velká Británie speciál.Pokud ho koupíš,pak bych též pár bonbonků z téhle doby měl na ocenění a pak na výměnu za razítkovanou ČSR I a nebo Vilémovské Německo nebo Německou inflaci a Hyperinflaci.
:P Skrblík
Registrovaný uživatel
podle me: internetove katalogy jsou neprehledne, hledal jsem ale co sem potreboval najit tak sem nenasel :)
Registrovaný uživatel
Ahoj.Chcel by som sa opytat, aku ma hodnotu minca, z roku 1800,(alebo 1890, nevedel som rozlisit, pretoze bola zaspinena nejakou plesnou ci cim), s hlavou a napisom Franz II.....dakujem
Registrovaný uživatel
hups..hlboko sa ospravedlnujem...som zle klikol
Registrovaný uživatel
;) Dobrý den ...Po zemrelem dědeckovi mi zustala pouzustalost a to dva albumy plne známek.....z ruzných let....z ruzných zemí.....potrebovala bych pomoci ocenit známky....prodám známky sberateli kteremu udelají raadost....u mne by zkoncili nekde v krabici pod posteli ... prosim ozvete se na Nikk.y@seznam.cz ...děkuji ...
Registrovaný uživatel
Dobrý den, našla jsem album poštovních známek, obsahuje známky Československé, Polské a Německé, chtěla sem se zeptat, jestli by se tu nenašel někdo kdo by mi je mohl ohodnotit..? Děkuji ... :) Dyštak se ozvěte na Maculilinka07@seznam.cz
Registrovaný uživatel
zdravím, právě jsem taky dostala par stovek starých známek a já filatelistiou nikdy asi nebudu a tak je ráda prodám někomu kdo je oceni do své sbírky.Potřebuji je nechat ocenit a není problém některé nafotit a poslat.Tak kdyby měl někdo zájem a nebo poradil, napište, budu ráda. Díky Migela
Registrovaný uživatel
Prosím poraďte začínajúcemu filatelistovi. Videl som v ponuke na anglickej stránke zelený Maurítius o hodnote 10 cents, môže ísť o pravú známku a má nejakú cenu? Ďakujem za odpoveď na mail: volodovsky@post.sk
Moderátor
Bez fotky jde o věštění z koule. Samozřejmě může jít o pravou známku, její hodnota ale může být také jen pár korun. Jenom pouhý fakt, že jde o známku z Mauritia, neznamená, že jde o vzácnost.
Registrovaný uživatel
První zelený Mauritius pochází ze třetí série.Cena se pohybuje okolo 1000 Mim.kdysi jsem ho vlastnil,než jsem ho vzměnil za krabici známek ČSR I s Jirkou Pelantem z Plzně.
Registrovaný uživatel
Zdravím, jak si mám sama ocenit známky, když u většinu známek není jejich hodnota? Děkuji za odpověď
Registrovaný uživatel
Dobrý den chci se zeptat na odhadovanou cenu známky je to známka z roku kdy byl zavražděn císař Ferdinad

Nové téma Odpovědět

Stránka: < 1 2 3 4 5 6 ... > »

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » Jak si ocenit sbírku poštovních známek svépomocí?

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1