Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Literatura a katalogy numizmatika » katalog a literatura

katalog a literatura

Moderátoři: Dracek, jano7B9, Michaela, Robbie.

Nové téma Odpovědět

Stránka: < 1 2

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Nikdo jim přeci nezávidí zisky, ale zde poukazuji na neseriozní posuzování kvality a tedy i to, že ve většině případů tyto ceny v souvislosti s kvalitou nemohu zanášet do svých poznámek.
Moderátor
Hledám katalog
SPAIN, PORTUGAL AND THE NEW WORLD i v horším stavu, jedinou nabídku za cca 30 měsíce co to sleduji jsem našel na Ebay v USA, to ale vzhledem k poštovnému 27USD + nově problémům s DPH u pošty nechci...
Nemáte někdo na prodej nebo nevíte o nějakém za rozumné peníze po zemích EU?
Nebo o v ele podobě, případně pokud ho někdo máte, zaplatil bych za scan stránek o Bolívii...
Díky ;)

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Registrovaný uživatel
Doporučíte mi nějakou knihu zabývající se mincovnictvím římského impéria? Nechci katalog, ale spíše něco co popisuje ekonomiku doby, techniku výroby, význam obrázků na reverzech, atp. Díky.
Moderátor
Karel Kurz: Mince starovekeho Recka a Rima, vydalo Libri 2006
Registrovaný uživatel
Díky za tip. Díval jsem se na obsah a kniha vypadá, že je přesně to co hledám. Bohužel se už neprodává. Kdyby se jí někdo chtěl zbavit, rád odkoupím. Neexistuje třeba nějaký dnes prodávaný anglicky psaný ekvivalent?
Moderátor
Nemáte někdo zájem o numismatickou pohlednici?
http://www.ebay.com.au/itm/370578919936?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
;)
Pravidelne vidieť aj celé súbory týchto ČSR numizmatických pohľadníc.
Registrovaný uživatel
Franta322 napsal
Díky za tip. Díval jsem se na obsah a kniha vypadá, že je přesně to co hledám. Bohužel se už neprodává. Kdyby se jí někdo chtěl zbavit, rád odkoupím. Neexistuje třeba nějaký dnes prodávaný anglicky psaný ekvivalent?

Ekvivalent těžko říct, kompiláty zabývající se celou antikou mívají často nižší úroveň. A různé věci na úrovni se shánějí hůř a ještě jsou drahé. Doporučuju se dívat na nejmenovaném aukční serveru, mám pocit, že dvakrát jsem tam Kurze viděl.
Nebo zkuste napsat sem, jestli nechystají nějaký dotisk :)
http://www.libri.cz/kniha.php?kniha=415
Registrovaný uživatel
Knihu se mi podařilo sehnat přímo v Libri jako jeden z posledních kusů. Je psána lehce akademicky nabubřelým stylem a nemá nic moc rejstřík, ale informačně je opravdu hutná. Ještě jednou díky za tip.

Nové téma Odpovědět

Stránka: < 1 2

Sběratel.com » Literatura a katalogy numizmatika » katalog a literatura

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1