| Autor |
Příspěvek |
|
|
#10676 30. 7. 2010, 15:34
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dneska v práci jsme slyšel vtip, který mě naprosto dostal: Kdesi v Číně se plahočí turista přírodou, když v tom v dálce uvidí větší sídlo. Zabouchá na dveře a otevře mu takový seschlý stařík. Turista ho poprosí o noclech až nakonec stařík povolí, ale pod jednou podmínkou. Nesmí se vyspat s jeho ženou. Turista mu odvětí, že toho se opravdu bát nemusí (v hlavě se mu mihl obraz 80 leté ženy). Po vstupu do sídla se před ním objevila nádherná, mladá žena. V noci, když bylo všude ticho se tajně vplížil do její ložnice a ....... Vždyť se to ten stařík nemůže dovědět, řekl si. Ráno po probuzení, měl na bříše obrovskou kouli s lístkem: I. Čínské mučení - koule na břiše. Řekl si co to je za blbost a vyhodil ho s okna. V tom si všimnul, že u okna je lístek: II. Čínské mučení - koule přivázána k levému varleti. Turistu nenapadlo nic lepšího než skočit za balvanem. Pří výskoku však zahlédl další lístek na venkovní straně okna: III. Čínské mučení - pravé varle přivázáno k noze od postele _______________ Když nejde o život, tak jde o h..no
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Obžalovaný, prečo ste vyhodili svokru z okna na ulicu? Viete pán sudca... to ste si neuvedomili, že môžete zraniť nejakého chodca?  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
kukam ze detektorweb pekne davkuje tie ''super kopy snov '' (pan prstenov, poklad, dnes sudetak )...zrovna ked spravi akciu na detektorweby...pekna nahoda 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kacuro napsal Pracuji již nějakou dobu na odborné studii, týkající se ozdobných držadel ocílky (viz ilustrační foto)... 
Cetl jsem clanek na DetektoRINGu, velmi zajimave, necht se dari
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Kucera napsal Cetl jsem clanek na DetektoRINGu, velmi zajimave, necht se dari
jo díky, ten článek už je dnes ovšem překonaný, tenkrát byl šitý horkou jehlou na objednávku majitele fóra. dnes jsem už ve výzkumu mnohem dál, zdokumentováno je téměř 300ks z asi 10 zemí, přes 40 typů a variant ... studie už má cca 100 stran A4 no ale vidím, že máš dobrý přehled 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Doufam ze ale kvuli tomu neopoustis mince, viz soucasna nabidka na jednom aukcnim serveru
|
|
|
|
|
Moderátor
|
no zhruba před necelým rokem jsem s grošovinou skončil a vrátil jsem se k přemyslovským ražbám ... ale je pravda, že jsem měl teď možnost sehnat několik unikátních kousků těch držadel a pořádně jsem u toho vykrvácel, takže jsem se konečně dokopal k tomu, něco vydražit ... do teď jsem to z lenosti a nedostatku času stále odkládal ...
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
UPOZORNENIE: postavy v tomto vtipe sú vymyslené, podobnosť s inými čisto náhodná!!!
Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat.
Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici, neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi, žebrá,krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec.
Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Moje TOP 3 najzhovadilosti za posledný rok: 1. 10 cent s vlajkou a ľudia, čo za to dajú viac ako 10 centov 2. Ficov boj proti kríze 3. Očkovanie proti prasacej chrípke 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
4. http://ekonomika.idnes.cz/desetikoruna-podobna-padesatikorune-je-to-vzacnost-nebo-padelek-pxv-/ekonomika.asp?c=A100805_160141_ekonomika_spiPodzimek se přesto domnívá, že kruh na rubové straně mince i drobné jamky na její lícové straně vznikly při ražení. "Proč by někdo padělal desetikorunu, vždyť to nedává žádný smysl," podotýká. 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Je videt ze je okurkova sezona a novinari nemaj o cem psat a tak se chytaj i takoveto hovadiny. At si Podzimek klidne mysli ze ma raritu z mincovny 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Když už máme okurkovou sezónu, tak ji využijme ke studiu historie Císařský patent č. 946/1811 Sb. zák. soud. Obecný zákoník občanský(zrušeno 1. leden 1966)§ 48 - Zuřiví, šílení, blbí a nedospělí nemohou učiniti platnou manželskou smlouvu. ... ... § 57 - Omyl činí přivolení k sňatku neplatným jen tehdy, sběhl-li se v osobě budoucího manžela. § 58 - Shledá-li manžel po sňatku, že jeho manželka jest již od jiného těhotnou, může, vyjímajíc případ, o němž jest ustanoveno v § 121, žádati, aby manželství bylo prohlášeno za neplatné. § 59 - Všechny ostatní omyly manželů, jakož i jejich zklamaná očekávání předpokládaných nebo i smluvených podmínek, nebrání platnosti manželské smlouvy. http://spcp.prf.cuni.cz/lex/946-1811.htm
|
|
|
|
|
Moderátor
|
 Druhý slovenský kozmonaut sa dostane s americkými tútormi do kozmu a tam sa stretne s pánom Bohom. Preto že náš kozmonaut je dosť nábožensky založený pekne si s pánom Bohom pokecá. Okrem iného sa ho opýtal: Pane Bože, prečo tento rok na Slovensku tak často prší? Pán Boh vytiahne veľkú knihu, klasická starostlivá evidencia všetkého o Slovensku, chvíľku v nej listuje a potom prečíta: Slovensko. Posratá ekonomika. Dvakrát denne spláchnuť!  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
tenzor napsal 4. http://ekonomika.idnes.cz/desetikoruna-podobna-padesatikorune-je-to-vzacnost-nebo-padelek-pxv-/ekonomika.asp?c=A100805_160141_ekonomika_spi
Tak ti blazni to dali i do dnesniho vydani Mlade fronty Dnes. Takze kdo chcete vydelat vyryjte krouzek na desetikacku, rychle to hodte na Acko, dejte odkaz na ten clanek a budete v baliku « Poslední úpravu provedl(a) Kucera v 7. 8. 2010, 7:51. »
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
MF uz se delsi dobu snazi zaujmout jako bulvar.. potvrzuje to fakt, ze pokud clovek nema inteligenci, soudnost a vychovani, muze se dat v CR bud na politiku, nebo se stat novinarem 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravím, tenzor má pravdu, nemají kouska svědomí, slušný člověk by na to neměl žaludek.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
byly časy, kdy peníze byly kryté zlatem, ale dnes je česká koruna kryta čím ? už to dávno ani na bankovky netisknou - radši. četl jsem, že těsně před válkou jsme měli rezervu cca 100 tun zlata a teď - bída. 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Koiko Tomio napsal byly časy, kdy peníze byly kryté zlatem, ale dnes je česká koruna kryta čím ? už to dávno ani na bankovky netisknou - radši. četl jsem, že těsně před válkou jsme měli rezervu cca 100 tun zlata a teď - bída. 
K tomu si priratajme ze v 20. storoci vychadzalo priemerne kazdych 30 rokov nejaka velka menova zmena a dospejeme jasne k tomu preco sa oplati nieco zbierat. Nadarmo pekny vyrok co opisuje co sa deje okolo nas>>>> Let me issue and control a Nation's money and I care not who makes its laws. -- Mayer Amschel Rothschild
|
|
|
|
|
Moderátor
|
ono také co krýt, když většina plateb je už skoro bezhotovostních(tedy nehmatatelných)...
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kryté max. potem lidí u mašin
|
|
|
|
|
Moderátor
|
 Sedí si v izbe neurotik. Otvoria sa dvere a pomaly vojde flegmatik, podíde k umývadlu, naberie kávovú lyžičku vody a odíde. Po chvíli sa to opakuje a po ďalšej chvíli zase... Neurotikovi stúpa adrenalín, trhá papier, žmolí prsty, škrípe zubami... Keď flegmatik naberá piatu lyžičku vody neurotik s penou na ústach reve: Kurva, načo ti je tá voda??!! Horíme...  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Pneumatika GOOD YEAR je pneumatika GOOD YEAR, ale 365 použitých prezervatívov do roka je proste "VERY GOOD YEAR"  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Je to sice z jiného soudku, ale pokud můžete, tak pomožte. Včera jsem se vrátil z Raspenavy na Frýdlansku. To, co vidíte ve zprávách je hodně slabej čajíček. Novináři se totiž dostanou pouze na začátek vesnice !!! a dělaj z toho "velký reportáže". Pořád je pohodlnější točit jeden spadlej barák v Chrastavě, ke kterýmu vás doveze každej taxík, než celou zničenou vesnici v Raspenavě, kam se musíte dostat pěšky. Křivohubec Vondra a slizák John ( Vašek si šel asi pouze pinknout tenis ) si pouze ohřívaj svoji polívčičku. Vůbec nevěděj o čem mluvěj. Stát nereaguje, Krizové centrum je absolutně mimo, a i kdyby náhodou do Raspenavy armáda dorazila ( všech 300 slíbenejch, tak pořád to je pořád pouze jeden voják na 10 baráků), která údajně vyrazila v sobotu dopoledne, a v neděli navečer tam ještě nebyla ( asi ztratili buzolu ). Takhle pomáhá stát !!! Nevím, jestli jsem nezapoměl počítat, ale podle zpráv jich je 300 v Chrastavě, 300 ve Frýdlantu a 330 v Raspenavě ( čerpáno ze zpráv nejmenované veřejnoprávní televize ) a dohromady jich je v severních Čechách 300, Tak jak asi může být účinná státní pomoc, když ani neuměj spočítat své vojáky??? Ty lidi tam přišli úplně o všechno. Ty štastnější zachránili kočky a papoušky. Na víc nebyl čas. Když jsem utíkal z auta, ani jsem nestačil zabouchnout dveře. Notebook zůstal uvnitř. Nestál za to. Je to totální zkáza. Nejde o to, že přišli o baráky, ale i o své firmy ( většina jsou obyčejný živnostníci ). Takže nemaj vůbec nic. Navíc většina je zadluženejch po tom velmi výhodným mistrovství světa, který jim nikdo nezaplatil. Za celou sobotu proletěl pouze jedinej vrtulník ( v televizi to byl ten žlutej ), a ten letěl asi do nemocnice. Je to absolutní chaos, a před novinářema se všichni tvářej, že to maj pod kontrolou. Mobily ani internet nefungoval, takže se nedal nikdo ani přivolat na pomoc. Zdenek odpustí, ale nic tu situaci nevysvětlí líp. Z prdele klika byla, že voda nešla o deset čísel víc, jinak se mrtví počítali na desítky a spousta baráků by asi dneska už nestála. Stát na ně absolutně sere. Většina vesnice jsou baráky z RU, takže opuka spojená hlínou ( v tom lepším případě smíchaná se slámou ). A ty půjdou dolů, pokud se rychle nevysušej. Silnice neexistujou. Co je nejhorší, že Ty lidi maj pouze elektriku ( pokud jim nevyhořela ). Voda není ani užitková, Vodovod není v provozu, a většina má stejně pouze své vlastní studny, který jsou v současnosti plné bahna. Takže nemaj čím uklízet. O plynu radši ani nemluvím. Bohužel většina lidí jsou staří lidé, kteří nemaj opravdu nic. Chataři odjedou, a vrátěj se až bude po všem, se supr fotkama, který nabídnou nejmenovaným televizím, nebo je daj na Facebook, ale starousedlíci tam musej žít. Většina pouze s tím, co maj na sobě. Nemaj šanci cokoliv usušit. A co je nejhorší, pršet tam bude dál!!! Potřebujou především vodu ( tu absolutně nejvíc ), úklidový prostředky, balené potraviny, vysoušeče atd. Pokud někdo chcete pomoc, zkuste kontaktovat přímo obec : mesto.raspenava@raspenava.cztel : 482 360 431 Pokud už bude vše funkční. Za pár dní se to už televizím nevyplatí kvůli sledovanosti vysílat, takže se na ně zapomene, ale ta zkáza je absolutní. Pokud někdo můžete pomoc, zkuste se s nima spojit. Je tam spousta malých vesniček, o kterých se mlčí ( Bílý potok, Ferdinandov atd. ). Nejde o žádnej úlet. Zpátky domů jsem se dostal oklikou přes Polsko. Opravdu to, co vidíte na těch pár záběrech není nic proti tomu, co se tam stalo. Pokud někdo můžete pomoc, stojí to za to. Budou se z toho vzpamatovávat několik let. Dík Greggy
|
|
|
|
|
Moderátor
|
z toho co vim ja, asi moc neprehanis. Mam tam naky pribuzenstvo i znamy, casti se to vyhlo, nekdo dopad hur... tatkoj zrusili dovolenou (dela u plynaren) a ode dneska, tj. od pondelka vcetne (az - ale nechci krivdit, mozna to stejne driv smysl nemelo - nevim) jsou tam nasazeni... vecer me volal a to co rikal je masakr. dneska prej jen uzavirali privody plynu, zejtra uz budou kontrolovat uniky. na vladu, at je jaka je bych to nehazel... to neni o politice tak uplne. pokud je nekdo vinen, jsou to predevsim vsechny vlady predchozi, ktery nedokazaly uz davno predtim dat dohromady funkcni a akceschopnou zalezitost. vime, jaka je politika v nasem state, at tam je kdo je, nejsou schopni se domluvit na tom, jakou barvu ma ho*no. pokud se ma v tehle krizovejch situacich cekat na vyjadreni vlady, je to nesmysl. kdyz nekde hori nebo je nekdo v ohrozeni zivota, taky to neschvaluje vlada, jesli ma pro nej letet vrtulnik nebo jet sanita. chybi krizovej scenar, kterej mel bejt davno vypracovanej. nejsou to prvni povodne a nebudou posledni. bohuzel. s tema mediama je to jak rikas... na druhou stranu dobre, ze se nikam nepletou, kdo by ty voly zachranoval jeste...
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Skutečnost z míst neznám a tedy nebudu hodnotit... jinak ač to bude možná znít hodně necitelně, "v nejhorších" zátopových oblastech na celém území měl stát nejlépe domy povinně vykoupit za odhadní ceny, zbourat(jen v nejohroženějších místech) a samozřejmě zakázat výstavby na podobných místech... (náklady by jistě byly dlouhodobě podobné nebo nižší, než přispívat postiženým). Jinak budou velké škody každých pár let někde... Předkové moc dobře věděli, proč mnohá tato místa byla před 150 a více lety nezastavěná a až spekulace s poptávkou po levných pozemcích ke stavbě na mnoha místech podnítil nesmyslnou zástavbu!
|