Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

kecárna ... tlachárna

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 772 773 774 775 776 777 778 779 780 ... > »

Autor Příspěvek
Moderátor
Klaus je skutečně zralý pro docenta Chocholouška:
http://www.lidovky.cz/havel-byl-bohate-princatko-ja-zil-v-byte-bez-teple-vody-prohlasil-klaus-1m2-/zpravy-domov.aspx?c=A141103_202250_ln_domov_hm
Mindrák z Havla má skutečně na nejvyšší úrovni.
Registrovaný uživatel
no a proti tomu kleptomanovi nikdo neprotestoval...ve svete se to vedelo a vi..
doufam,ze u nas jednou Havla budou lide take ctit...
Registrovaný uživatel
Horko těžko, neboť pro obyčejné lidi Havel nic neudělal!
Moderátor
Maxmilian: tezko, postupem casu dochazi naopak k demytizaci dejin a demontazi kultu osobnosti.
Registrovaný uživatel
Tenzor: asi tak nějak ...

Nedávno byl u nás na univerzitě Havlův bratr na besedě se studenty, která se měla týkat Vency. Kupodivu o tu besedu studenti nejevili naprosto žádný zájem. Měl jsem mít zrovna hodinu, ale vyučující se na ní dostavila s tím, že musíme jít povinně (proč mi to evokuje povinné navštěvování průvodů na 1. máje, pokládání věnců etc?) na tu besedu, protože tam nikdo nepřišel a je to ostuda pro školu (to se bohužel nestalo poprvé, už jsme museli dělat kompars na vícero besedách či přednáškách hostů). Tak jsme tam tedy šli, v učebně byl pouze host a asi tři jeho kamarádi, jeden kantor a dvě studentky :D Po nás tam pak ještě nahnali jednu třídu (to bylo opravdu nenápadné, nahnat tam po zahájení besedy dvě větší skupiny studentů). To jsem ještě netušil, jaký oprus ta beseda bude. Diskuze probíhala v podstatě jen mezi hostem a jeho kamarády, kteří tam Havlovi div neskákali šipky do zadnice, velebili ho téměř jako nejvyššího Boha, až to bylo trapné poslouchat. Všichni však byli z řad umělců, proto o politických (ne)úspěších bývalého disidenta nepadlo ani slovo, jen se všichni rozplývali nad jeho hrami a jeho super charakterem.

Jelikož mě to absolutně nezajímalo, rozhlížel jsem se po ostatních studentech a konstatoval jsem, že jsou na tom podobně. Svědčilo o tom jejich nasazení při surfování po internetu, ať už na NB nebo mobilech. A to musím podotknout, že naprostá většina mých spolužáků se zaměřuje na moderní dějiny či společenské vědy. Po několika minutách jsem si nadával, že jsem se cestou na besedu raději nevypařil, to samé mi šeptala i má kolegyně. Bohužel účast byla podmíněna zápisem do docházky a zbytečnou absenci jsem u paní docentky nepotřeboval (co mi to opět připomíná?).

Takže abych to shrnul, ten kult osobnosti, který se tu některé skupiny Havlových přívrženců snaží prosadit, naštěstí všichni nebaští a bývalý náš pan di(pre)sident nezajímá dokonce ani vysokoškoláky, kteří studují moderní dějiny ...
Moderátor
Proti kleptomanovi se protestovalo přece taky i před tím, než se provalilo, že je kleptoman.

kacuro napsal
Horko těžko, neboť pro obyčejné lidi Havel nic neudělal!

No, to je fakt. Novu nepodpořil a Blesk neměl rád. A dokonce ani neslíbil že bez práce budou koláče a to se neodpouští!

Ale tohle je nebezpečné. Co když dojde k jediné správné pravdě, že hranice Ruské říše jsou na březích Atlantiku?

Anexe Krymu byla pro Putina strategickým rozhodnutím, které určitě skončí úspěchem. "Jsme prostě silnější než všichni ostatní, protože máme pravdu. Když ruský člověk cítí pravdu, je neporazitelný. Když naopak necítí vnitřní jistotu, čelí pochybám, jež jsou nebezpečné. V daném (krymském) případě pochyby nemám," řekl šéf Kremlu v rozhovoru pro agenturu TASS.

Putin v rozhovoru připustil, že se dopouští chyb, o konkrétních příkladech ale hovořit nechtěl.
Registrovaný uživatel
Hezky popsáno Kacuro...
Nevím čím to je, ale osobně si mnohem více vážím jeho manželky Olgy Havlové, která ho dokud žila pro jeho dobro mírně z pozadí usměrňovala, aby těch "faux pas" a různých průšvihů udělal co nejméně(a sama mediálně vystupovala spíše vzácně).
Totálně pak u mne Havel propadl, když si vzal za ženu tu filmovou pijavici bažící po jeho slávě + majetku(což předvádí i stále) a pak už také v ničem nic kloudného nepředvedl a hrál(navíc špatně) už jen takovou nastrčenou dekorační figurku... :|
_______________
http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Moderátor
Tak pijavici... Sám by asi dlouho nevydržel. Měl si snad vzít nějakou Nagyovou?
Moderátor
Pavel III: za to sliboval mnohe jine veci, ke kterym se pak uz neznal a jeho obhajoba prava sarija v Saudske Arabii a "humanitarniho" bombardovani Srbska mluvi samo za sebe..

kacuro: jak videt, nektere veci se nemeni :D Jinak mne neni jasne, jak nekdo muze Havlovy hry a texty povazovat za dobre.. Sebekriticky se priznam, ze absurdni drama neni uplne muj salek caje, nicmene treba v Cekani na Godota se clovek obcas zasmeje. Havel byl uz pred listopadem byl v zahranici znamy jako max. prumerny dramatik, kdyby nebyl disident, tak ho znali jen lide ve velmi uzkych umeleckych kruzich. Jeho posledni hru Odchazeni londynsky tisk strhal, ale to nase objektivni media to jaksi opomenula a nasledovala soutez v pokrytectvi a rektalnim alpinismu spousty "kritiku" (cest vyjimkam).
Registrovaný uživatel
Je nutne si taky uvedomit, ze v parlamentni demokracii je funkce prezidenta vicemene reprezentativni a to i ve forme prezentace statu v zahranici. V tomto ohledu si muze na Havla (i pres jeho chyby, ktere pochopitelne jako kazdy jiny clovek mel) nadavat kdo chce dle libosti - je to ale asi tak jedine co muze delat a nezmeni to zhola nic na faktu, ze CR v zahranici delal vybornou reklamu a z hlediska mezinarodni vazenosti je asi tak o 100 svetelnych mil pred duem Klaus & Zeman....
Moderátor
Bombardování Srbska je ale problém Srbů s Miloševičem v čele. Kdo je nutil vyvražďovat Bosňáky a další? Sice se spousta věcí dala udělat jinak, lépe a radostněji (například si mohli pořídit dobré mapy), nepochybně i EU a NATO zbabrali co se dalo, ale ten základ leží na Srbech. Začalo snad NATO válku v Jugoslávii?
To bychom taky mohli tvrdit, že bombardování německých (ale i českých a moravských) měst za války bylo z principu špatné, že jediným smyslem bylo zničit plzeňskou Škodovku aby po válce nedělala konkurenci, ale kdo nutil Hitlera k předchozím akcím?

Jestli Havel obhajoval nebo ne právo šária (což je sama o sobě ne úplně jednoznačná záležitost a záleží na výkladu toho kterého muslimského soudruha vůdce) si nepamatuju. Na řadu věcí, které mohl slíbit, ale neměl reálný vliv. On nebyl ten, kdo zbabral (schválně?) zákony aby se mohlo vesele tunelovat. A navíc si, evidentně naivně, myslel, že Češi nejsou takoví zkurvysyni a zloději jak se později ukázalo.

Jestli byl Havel vynikající nebo podprůměrný dramatik je celkem podřadné. Na funkci to až tak velký vliv nemá a president byl rozhodně lepší než ti dva šašci po něm.
A londýnský tisk (což nás ale nemusí vůbec trápit) strhal hru jako takovou, nebo její provedení?
Rowlingová, kterou tu všichni zbožňují (nevím proč, mě ty její báchorky taky nezajímají a považuju to za odpadní literaturu) nám taky kecá do vnoitřních záležitostí ... a karavana jde dál. ;)
« Poslední úpravu provedl(a) Pavel_III v 23. 11. 2014, 16:59. »
Registrovaný uživatel
xjert01 napsal
Je nutne si taky uvedomit, ze v parlamentni demokracii je funkce prezidenta vicemene reprezentativni a to i ve forme prezentace statu v zahranici. V tomto ohledu si muze na Havla (i pres jeho chyby, ktere pochopitelne jako kazdy jiny clovek mel) nadavat kdo chce dle libosti - je to ale asi tak jedine co muze delat a nezmeni to zhola nic na faktu, ze CR v zahranici delal vybornou reklamu a z hlediska mezinarodni vazenosti je asi tak o 100 svetelnych mil pred duem Klaus & Zeman....


Myslím, že to je první názor, který výstihuje podstatu věci a nezabývá se malichernostmi.
Je špatné z někoho dělat ikonu, souhlasím, ale na druhé straně je dobré ctít lidi, kteří jsou ochotni jít za svojí pravdou, nehledě na následky. Bohužel lidí se zištnými pohnutkami je v každé společnosti většina.
To, že dnešní mládež ve všeobecné rovině nezná svoje dějiny, to není vina Havla, ale ubohost mládeže samotné a především lidí, kteří jsou za jejich rozhled zodpovědní. Pamatuji si jaké znalosti měla generace našich dědů, pak otců, na jaké úrovni je moje generace. Bohužel vývoj poznání naší historie v čase všeobecně klesá a dnešní stav je přímo katastrofální. Možná, že většiná zná podprůměrné americké herce z ubohých filmů, které jsou pro ně vzorem, ale naše historie jim neříká nic. Závěrem poznámka. Je normální, aby vysokošlolsky vzdělaný mladý člověk při pohledu na presidenta Masaryka na koni zasvěceně prohlásí, že se jedná o Jiráska a co je nejhorší, sám tomu věři?
_______________
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
« Poslední úpravu provedl(a) Evropa1 v 23. 11. 2014, 17:05. »
Moderátor
Evropa: a byl to student VSE nebo pravnik z Plzne? :)

Pavel: se stejnou logikou bychom mohli dojit k tomu, ze jezidove muzou za svou genocidu, protoze tise podporovali Asada.. v byvale Jugoslavii vrazdili nejen Srbove, ale i Chorvate (viz etnicke vycisteni jejich uzemi) a muslimove, nicmene ti druzi a treti az na vyjimky potrestani nebyli. Srbove bojovali proti muslimskym teroristum z UCK, kteri vrazdili Srby (a jine narody, ktere pak take na uzemi Kosova uplne eliminovali), prodavali jejich organy a obchodovali s drogami. Nedelam si samozrejme zadne iluze o stylu a bezohlednosti tohoto boje, nicmene ze strany USA a EU nebyla zadna snaha se nejak domluvit, Clinton tehdy potreboval svou uspesnou valku, takze Srbsko dostalo ultimatum, velmi podobne tomu co predchazelo prvni svetove valce - pokud by ho prijalo, de facto by ztratilo svou suverenitu a jeho predstavitele by se tim dopustili vlastizrady. Uz to je pekne svinstvo, a at se na mne nikdo nezlobi, strileni raket na civilni budovy, mosty s vlaky apod. je take a navic valecny zlocin. A kdyz si vezmu nas oficialni postoj, tak si nejsem opravdu jisty, jestli si to Srbove, kteri nas prakticky jako jedini podporili jak v roce 1938 tak i v 1968 (a v obou pripadech byli ochotni jit za nas bojovat), opravdu zaslouzili, spis bych rekl ze jsme se k nim zachovali dost spatne.
Sariju Havel obhajoval po navsteve Saudske Arabie, s tim, ze tam jde o tradici atd. Coz o to, to ma pravdu, ale jak potom muze kritizovat rezim na Kube nebo nesvobodu v Cine (kterazto tam ma take tisiciletou tradici) ? Je to pokrytectvi, znacne elasticke mysleni v tom horsim smyslu slova a dvoji metr.
Jeste treti vec, ktera mne dojala. Podle Havla, kdyz jsme nenamitali nic proti pritomnosti Rusu a jejich raket na nasem uzemi (lez, nejen disidenti protestovali, byt ruznymi zpusoby), tak nemame pravo neco namitat proti americkym radarum nebo raketam na nasem uzemi. Od toho dne jsem o Havlovi uplne prestal uvazovat jako o demokratovi..
Registrovaný uživatel
tenzor napsal
Jeste treti vec, ktera mne dojala. Podle Havla, kdyz jsme nenamitali nic proti pritomnosti Rusu a jejich raket na nasem uzemi (lez, nejen disidenti protestovali, byt ruznymi zpusoby), tak nemame pravo neco namitat proti americkym radarum nebo raketam na nasem uzemi. Od toho dne jsem o Havlovi uplne prestal uvazovat jako o demokratovi..


Byl demokrat E. Beneš?
Byl demokrat W. Churchill?
Byla demokratka M. Tetscherová?
Byl demokrat R. Reagan?

Každá tato osobnost politiky v jistém kontextu událostí doby prohlasila něco, co bylo v rozporu s fundamentálním vnímáním demokracie.
Existuje maximální demokracie?
Nebylo by spravedlivější i v demokracii dávat skutky na dvě misky vah, případně tyto skutky hodnotit svojí vahou a šmahem neodsuzovat vše, i to dobré?

Bylo demokratické vysídlení sudetských Němců? Podepsali ho i demokrati, nebo podle Vás to demokrati nebyli? To je například otázka, která má mnoho poloh a vzniká zde rozpor mezi demokracií okamžiku, která je v zásadním rozporu k demokracií podstaty.
Proto v demokracii nemůžeme zjednodušeně hodnotit ani lidi, ani události.

Já se například považuji za demokrata, ale v životě jsem udělal věci, které mohly být s demokracií v rozporu. Jsem demokrat, nebo nikoli?

Existuje na této planetě někdo, kdo je absolutní demokrat?
_______________
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Moderátor
Absolútny demokrat neexistuje, ako neexistuje absolútna demokracia. A či je alebo nie je niekto demokrat sa nemeria niektorými činmi z minulosti (najmä ak odporujú zásadám demokracie), ale tým, aké hodnoty človek vyznáva.
Registrovaný uživatel
Archypov napsal
Absolútny demokrat neexistuje, ako neexistuje absolútna demokracia. A či je alebo nie je niekto demokrat sa nemeria niektorými činmi z minulosti (najmä ak odporujú zásadám demokracie), ale tým, aké hodnoty človek vyznáva.


A doslali jsme se k tomu podstatnému.

Demokracie je jedno z nejhorších řešení, ale nikdo nic lepšího nevymyslel.

To je podstatou demokracie v reálném světě, z čehož vyplývá, že se musíme i tak dívat na lidi, na jejich skutky atd. a nehodnotit ani lidi, ani jejich skutky nereálnými nároky.

Dále. Něco jiného je prohlášení a něco jiného čin.
_______________
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Moderátor
Těžko říct.. ale nevím jestli se dají srovnávat věci, které demokratické sice moc nebyly, ale byly v danou chvíli určitou nutností s prohlášením, kterým někdo dává najevo, že upírá občanům rozhodovat o své zemi a diskutovat o některých věcech a které navíc popírá to, za co Havel jako disident bojoval. V podstatě by se to dalo použít jako argument na podporu normalizace a pobytu Sovětů - když jsme mlčeli za protektorátu, tak proč bychom měli právo se vyjadřovat k sovětským vojskům, že?
Registrovaný uživatel
V těchto oiázkách musíme rozlišovat mezi prohlášeními a činy.

Havel pouze něco prohlásil, co v tomto případě nezměnilo život lidí.

Například E. Beneš udělal v roce 1943 čin a v tom vidím zásadní rozpor. Na druhé straně se říká, že bez Beneše by nebyla republika. Kde je tedy pravda? Co má větší váhu v jeho hodnocení?

Havel se v některých situacích také nějak choval, ale kdo ho nejvíc nenávidí? Samozřejmě byli to budoucí okupanti z Moskvy. Dnes je jeho busta v americkém Kongresu na významném místě. Proč ho tam dali? to jsou tak hloupí, nebo Havlem pobláznění?
_______________
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Moderátor
tenzor napsal
Evropa: a byl to student VSE nebo pravnik z Plzne? :)

Pavel: se stejnou logikou bychom mohli dojit k tomu, ze jezidove muzou za svou genocidu, protoze tise podporovali Asada.. v byvale Jugoslavii vrazdili nejen Srbove, ale i Chorvate (viz etnicke vycisteni jejich uzemi) a muslimove, nicmene ti druzi a treti az na vyjimky potrestani nebyli. Srbove bojovali proti muslimskym teroristum z UCK, kteri vrazdili Srby (a jine narody, ktere pak take na uzemi Kosova uplne eliminovali), prodavali jejich organy a obchodovali s drogami. Nedelam si samozrejme zadne iluze o stylu a bezohlednosti tohoto boje, nicmene ze strany USA a EU nebyla zadna snaha se nejak domluvit, Clinton tehdy potreboval svou uspesnou valku, takze Srbsko dostalo ultimatum, velmi podobne tomu co predchazelo prvni svetove valce ...

Jezídy bych sem netahal. Přiznejme si, že o tom v detailech víme prd, ale mohl bych se vozit na tom slovíčku "tiše". Tiše je kapánek něco jiného než aktivně.
Samozřejmě i jiní v Jugoslávii dělali nepěkné věci, ale hlavní vina, to si nemohu pomoci, leží na velkosrbském eshtablishmentu (vhodnější slovo mne nenapadlo). Dokonce si myslím, že bez Miloševiče by nebyla ani UCK, protože by neměla důvod vzniknout (mimochodem, Bosňáci i Albánci vyhnali soudruhy radikální muslimy, kteří jim přišli pomoci, neb se jim jimi navrhované pořádky příčily). A známe to - akce vyžaduje protiakci. Jakmile se ustoupilo (viz třeba Srebrenica), nastal óbrprůser. Anebo takové Sudety - tehdy se taky pořád ustupovalo a bylo to úplně na hovno.
V rámci objektivity pak nutno dodat, že teprve až po onom bombardování Srbské vedení začalo být přece jen umírněnější, neb zjistilo, že by mohli mít problém v týlu. A to bombardování rozhodně nebylo genocidou, jako v té Srebrenici a jinde, i když k dokonalosti, jaké by šlo dosáhnout díky moderní technice, to mělo dost daleko a z určitých důvodů bylo i pozdě. Velkosrbové zkrátka vypustili džina z lahve a myslím si, že je nanejvýš pravděpodobné, že by bez tohoto počátku Chorvati žádné čistky neprováděli, ale to už se nikdy nedozvíme. Za Kosovo si mohou Srbové taky. Nejdřív jim zrušili autonomii a pak je chtěli taky zlikvidovat a jaký div, Albánci se nedali.
A NATO mělo posléze například urychleně vyčistit Dunaj aby se dalo proplout.

Ale ani NATO, ani Clinton tak nějak neměli se na čem domlouvat. Jednoznačným agresorem bylo Srbsko a tím to bylo zkrátka dané.

A jak správně zmíněno - Srbové nám zabili Ferdinanda a taky se je o to nikdo neprosil. Hloupé od nich bylo že nezamordovali nějakého skutečného válečného štváče, který chtěl zlikvidovat Srbsko, ale umírněného (možná až osvíceného) dědice trůnu. Samozřejmě lze namítnout, že srbská vláda s tím neměla vůbec nic společného, ale nevím, jestli tomu tak opravdu je nebo ne, akce ojedinělých psychopatů to nebyla.

Bolševici taky vyvraždili kde koho, zrovna včera si Ukrajinci připomínali oběti stalinského hladomoru a přesto se dodnes najde spousta lidí, kteří Stálina velebí - a často to budou ti samí, kteří by si před Putinem rozrazili o zem čelo, protože tehdy přece bylo Rusko velké a důležité a to samé chce Putin a o nic jiného přece nejde. Ať to stojí ty ostatní co chce, hlavně když nám půjdou z cesty, stejně jsou to všichni nepřátelé a fašisté. Rusové jsou takový zvláštní národ na který funguje Bača s holí a ovčáčtí psi, ale s takovou drezůrou jsou pak schopní nepěkných věcí a případný Lev Nikolajevič tlustý beran pak bude označen za zrádce stáda a sežrán vlastními ovečkami.
Moderátor
Pavel III: můžeš to okecávat jak chceš, ale nepřijatelné ultimátum a válečné zločiny se okecat prostě nedají, stejně jako genocidy, ke kterým na Balkáně došlo pod dohledem OSN, USA a EU, poslední právě v Kosovu, které bylo až na pár enkláv etnicky vyčištěno nejen od Srbů ale i od všech nealbánských národů. Jinak není pravda, že to začalo zrušením autonomie, začalo to útoky Albánců (kteří se díky populační explozi stali v Kosově z menšiny většinou) proti Srbům, je taky docela možné že Miloševič by nikdy nezískal takovou popularitu a moc. A ve vztahu akce a reakce u Srbů a CHorvatů můžeme dojít do 19. století. To, co píšeš, mi trochu připomíná obviňování naší prvorepublikové vlády ze systematického utlačování Německé menšiny, když nám bylo bez ohledu na spojenecké smlouvy vyhrožováno označením za agresora, pokud nepřijmeme diktát (který ve svých důsledcích také znamenal zrušení suverenity, i když ne hned a přímo).
Tím samozřejmě neříkám, že Srbové na ničem nenesou vinu a že spoustu reakcí nevyvolali, jenom to, že by se žádná věc neměla posuzovat černobíle a jednostraně
Moderátor
Napsal jsem dlouhý pokec,ale nakonec jsem se rozhodl to zrušit. Se tu přece nebudeme hádat kvůli masovému vrahovi jakým Miloševič je! Ale přece jen něco málo (z tisku):

Počátek novodobých útrap lze spatřovat v Memorandu SANU, kde se mimo jiné tvrdí, že:
Srbsko považují autoři za diskriminované vůči Jugoslávii i díky tomu, že je jeho hospodářství zaostávající ve srovnání s celosvazovým průměrem; uvádějí příklady vývozu levných surovin do rozvinutějších republik SFRJ. Za tvůrce tohoto stavu považují jak skutečnost, že SR Chorvatsko a SR Slovinsko se s lepší průmyslovou základnou mohly těšit rychlejšímu poválečnému rozvoji, ale také i mocenský tandem Kardelje a Tita. (I proti Albáncům to je tam velmi ostře vyhraněno.)

No a toho se chopil Milošević jako spasitel národa. Takový tehdejší místní Putin či Hitler (Henlein).

A v tom Kosovu to nebylo vždycky úplně jednoduché:
Území dnešního Kosova bylo až do 1. balkánské války (1912–1913), jako jedna z posledních oblastí na Balkáně součástí Osmanské říše. Albánské národní hnutí vytvořilo a dále začalo sledovat svůj program až o několik desetiletí později než Srbové a další okolní národy, proto byl také počátek jejich národního odporu o toto období opožděn - již za Rusko-Turecké války se srbský stát pokusil území Kosova získat poté, co Rusové vytlačili osmanské síly zpět, přičemž srbská armáda při svém vpádu plenila a vyvražďovala místní albánské (a další, většinově muslimské) obyvatelstvo.

Takže taková tradice a historicky nedobré zkušenosti.
Registrovaný uživatel
Deti, vymenujte aspoň jedného cicavca.
Prosím, komár.
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
Sex na dvore prvého čínskeho cisára :D

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
_______________
Processed coin catalogs 3.750 Auctions / 30.634 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Registrovaný uživatel
Nápis na náhrobnom kameni:
"Tu leží moja manželka a ja odpočívam doma v pokoji..."


Ako zomrel slimák?
Pozrel sa do zásuvky.
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
tenzor napsal
Jinak mne neni jasne, jak nekdo muze Havlovy hry a texty povazovat za dobre..

Četl jsi např. Moc bezmocných? Brilantní glosa tehdejšího režimu a dopady absence občanské společnosti.. Četl jsi nespočet jeho analýz porevolučního vývoje? Jedna věc je nekritický obdiv k VH hraničící s kultem osobnosti, ale i zde pozor! Nikdo nikoho do ničeho nenutí, tudíž nechápu zdejší výkřiky o tom, že něco evokuje 1.máj a podobné nesmysly.. Druhá věc je pak, což je patrné u Tebe, přehnaná kritika jdoucí po malichernostech..

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 772 773 774 775 776 777 778 779 780 ... > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1