Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

kecárna ... tlachárna

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 908 909 910 911 912 913 914 915 916 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Já to tvrdil už dávno ale teď už si toho začínají všímat i odborníci:
;)
http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8284-zkuseny-psycholog-promluvil-o-dusevnim-stavu-mama-merkel-tohle-bylo-snad-lepsi-nevedet.aspx
Registrovaný uživatel
Bratislavčan, žilinčan a martinčan sa rozprávajú, ktorý z nich býva v najbohatšom meste na Slovensku.
Bratislavčan vraví: Bratislava je tak bohaté mesto že náš bývalý primátor mal najvyšší plat spomedzi všetkých primátorov na Slovensku.
Žilinčan vraví: Žilina je tak bohaté mesto, že nás bývalý primátor lieta na tryskáči.
Martinčan vraví: Chlapci moji zlatí, to nič nie je! Čo tam po bývalých primátoroch. Martin je tak bohaté mesto, že popri 8 miliónovom dlhu si môže dovoliť advokáta za 2 milióny a ešte zvýšiť primátorovi plat o 50%. A ak ten neodíde po najbližších voľbách do parlamentu, tak máme na to aby sme si ho zvolili ešte raz! :twisted:
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Moderátor
multikulturalismus v praxi:
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/14918-muslimove-v-britanii-prebirame-tuhle-zemi-vzkazali.aspx

http://zpravy.idnes.cz/katerina-karlsson-stockholm-pristehovalci-nasili-fwg-/zahranicni.aspx?c=A160128_185900_zahranicni_mlb

ať žije demokracie:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/393259-divejte-se-radeji-jinam-v-nemeckem-kielu-meli-policiste-narizeno-neresit-kradeze-migrantu.html
Registrovaný uživatel
A co toto http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/393339-ne-jen-tri-miliardy-ale-pet-turecko-chce-kvuli-uprchlikum-vice-penez-pisi-v-nemecku.html
Namieto rozdavania miliar turecku sa mal za tie prachy postavit plot na hraniciach, samopaly, nejake tie budky, rychle motorove clny atd a konecne zacat strazit hranice tak jak sa patri a vsetkych vandrakov vracat tam kam patria. A turecku dat sankcie kym nespravi poriadok na svojich hraniciach :shock:
_______________
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Moderátor
Jistě, máme problém s převážně sunitskou migrační vlnou, tak budeme cpát miliardy státu, který proti ní nejenže nic nedělá, ale navíc ho vedou sunitští islamisté, kteří tiše podporují islámský stát, který migrační vlnu (spolu)vyvolal. To má opravdu logiku.
Moderátor
Kucera napsal
multikulturalismus v praxi:
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/14918-muslimove-v-britanii-prebirame-tuhle-zemi-vzkazali.aspx


Kdosi mi řekl, že bych měl být méně odmítavý k různým věcem a zkusit se podívat na ně z druhé strany, takže to teď zkusím.

Skupinka nácků a xenofobů jede provokovat do města, kde je převaha lidí, kteří patří k náboženství míru. Tito skvělí obyvatelé před lety přijeli ze svých zemí, kde náboženství míru přináší skvělé výsledky na poli filosofie, ekonomie, kultury a humanity už celá staletí, do Británie, aby obohatili místní křupanské a rasistické obyvatelstvo, které žilo jen z toho že vykořisťovalo cizí vyspělejší národy. Po letech někteří z těchto Britů morální nadřazenost náboženství míru uznali, bohužel se však vyskytují skupinky jako je tato, která neváhá provokovat a urážet místní mírumilovné obyvatelstvo věci jako jsou kříže, nezahalená tvář nebo dokonce zastaralým tvrzením, že Británie je křesťanská země. A dokonce lžou o tom, že je někteří místní obyvatelé podporovali. Je přece jasné, že náboženství míru je nejlepší systém pro všechny. Přináší spravedlnost a neobtěžuje vás takovými směšnými věcmi, jako svoboda volby, která vede jen k samým kompikacím.
Nechápu, proč policie proti těmto xenofobům nezasáhla. Je jasné, že je potřeba tato individua převychovat, nejlépe v nějakém táboře, aby pochopili, co je to ta správná humanita.
« Poslední úpravu provedl(a) tenzor v 30. 1. 2016, 13:52. »
Moderátor
P.S.: Parlamentní listy ... horší snad bylo už jen Rudé Právo když bojovalo proti kulakům a americkému brouku. A už vůbec jsem nepochopil proč to nazvali "parlamentní", když s parlamentem to má společného asi tolik jako já.
Registrovaný uživatel
Ta je buďto tak blbá, nebo navedená? :mrgreen:
http://zpravy.idnes.cz/merkelova-uprchlici-se-vrati-domu-dr2-/zahranicni.aspx?c=A160130_200647_zahranicni_ale
_______________
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Moderátor
Dokud tam bude Asad, IS nebo bolševické Rusko, tak ne. A pak už to bude záviset na tom, jestli budou přežívat nebo už budou mít nějaké zázemí a jestli by měli jít zpátky pěšky či nějak jinak. Po válce se vždy dost emigrantů obvykle vrátilo, takže proč by to mělo být teď jinak? Navíc, v Německu je dost přelidněno a v Sýrii by mohl nastat rozkvět. Teda pokud si ti, co tam zůstávají, válku neoblíbí. To bývá problém (jako pěkný ilustrativní příklad viz husiti).
Registrovaný uživatel
Pavel_III napsal
P.S.: Parlamentní listy ... horší snad bylo už jen Rudé Právo...

Mně zase připadají jako jedny z těch lepších, chce to ovšem sledovat více zdrojů.
Co se toho vracení týká, to je čirá utopie. Jednak většina těch přivandrovalců ani ze Sýrie není a podpora v Německu bude stále vyšší než plat doma.
Nehledě k tomu že přišli plnit úkol daný jim Aláhem. :evil:
Moderátor
Parlamentní listy jsou možná lepší než AHA!, ale nezadají si s různými astrologickými bláboly a konspirace je jejich druhé jméno. Horší už je snad jen Protiproud (a to navíc ještě i spolupracují, či jak se to dá nazvat).
Pokud jsem osobně pochopil, tak o vracení se se mluvilo ve spojitosti se Syřany (+ asi Írák, Afghánistán apod.) a tam tomu dost věřím. Už jen proto, že tady je mnohem větší zima. ;) Ale samozřejmě můžeme zaspekulovat, že války v tamním prostoru jsou naplánovány na příštích cca 50 let a tím to je nadobro zabitý. Přece jen, kdyby tam náhodou skončila válka (= prohra CCCP), byla by šance k rozkvětu a zlepšení podmínek (po válce celkem běžná věc pro ty, kteří něco umí), rozhodně zajímavější než nějaká slaboduchá a nic neřešící podpora v Německu.

Ti co přišli plnit úkol daný jim Alláhem pochopitelně neriskují cestu na nějakých rozeschlých neckách, ti si mohou dovolit lítat letadlem. Pravda, jedním z těch úkolů je získat věrné mezi těmi co takovou cestu absolvovali. A když ne věrné, tak aspoň nešťastné, kterým pomohou uživit rodinu když...

Jiný problém je s černouškama. Dílem tam mají taky islamisty (a řekněme si upřímně, kdo by je chtěl mít z nás za sousedy, že? ) a dílem sucho, hlad a kmenové války, kdy každý střílí proti každému, obzvláště když nezaprší, ale u sousedů zrovna ano. Jo, stojí to za prd. Ale i Čechové před cca 1500 lety opustili rodné pláně a imigrovali ke Germánům a nasáčkovali se vedle nás, Moravany!! Čert aby je vzal, přivandrovalce jakési! A k tomu později ještě ti Uhři! :P
Registrovaný uživatel
Štyridsaťročná žena utrpí srdcový záchvat. Na operačnom stole uvidí Boha a pýta sa ho, či prežije. Boh jej odpovie, že bude žiť ešte ďalších 40 rokov.
Keď sa zotaví, rozhodne sa využiť to, že je ešte v nemocnici, nechá si liposukciou odstrániť prebytočný tuk, vypchať silikónom prsia a pery, narovnať nos, zmenšiť zadok, odstrániť vrásky a ďalšie plastické úpravy, aby omladla. Rozhodla sa, že tých ďalších 40 rokov života, prežije ako "fešanda".
Keď po poslednej operácii vychádza z nemocnice, zrazí ju na prechode sanitka a je po nej. Znovu sa ocitne tvárou v tvár Bohu a spustí "Ty podliak! Vari si mi nesľúbil, že budem žiť ešte ďalších 40 rokov?!?"
A Boh odpovie: "Ty krava, ale to ti teda prisahám, že som ťa fakt nespoznal !!!"
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Moderátor
Sháním poněkud podrobnější informace ohledně působení M.Korvína v Čechách. Konkrétně z let 1469-71, případně info o jeho působení v okolí Českých Budějovic. Takové ty obecné věci, že vytáhl ke K.Hoře, byl poražen a přes Jihlavu a Telč se vrátil na Moravu znám (obecně je toho na internetu spousta).

Potřeboval bych to spíš trošku podrobněji. Zajímavé je třeba tažení přes Poličku, Svitavy, Chrudim, postup k Jihlavě a jeho působení v okolí, problematika Chotěboře, případě severu východních Čech (to už nemusí nutně spadat do tohoto období) atd.

Pokud někdo víte o nějakých podrobnějších stránkách, nebo literatuře, dejte mi vědět, nebo pošlete odkaz. Ještě jsem nečetl knihu od Kalouse, ale tu si seženu.

Dík za snahu. :P
Registrovaný uživatel
Dane

Ak má daň z cigariet odradiť ľudí od fajčenia a daň z alkoholu od pitia, potom nechápem daň zo mzdy.
Tú pochopili asi len cigáni .....
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
to pavelgregor: Kalous napsal ke Korvínovi i pár článků, třeba bude něco i v nich

http://portaro.eu/huav/search?type=global&q=Maty%C3%A1%C5%A1+Korv%C3%ADn#?type=global&q=Maty%C3%A1%C5%A1%20Korv%C3%ADn&pageNumber=1&id=1G1v66vuQ560Hg-hE9D3Wg&pageSize=30&sorting=default
_______________
Carpe diem, sed memento mori!
Registrovaný uživatel
pro grofika ;)

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
_______________
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Registrovaný uživatel
Po dobrom jedle aj firemné školenie príde vhod. :D
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
jenže je dobré si uvědomit praktickou stránku situace. na školení se myslí na sex. ale na večírku může dojít i k činům ... :)
Registrovaný uživatel
Hamletovská otázka:
Sedí chlap v krčme a premýšľa: "Ako to hovorila moja stará?
Vypi dve piva a príď o desiatej?
Alebo vypi desať pív a príď o druhej ...? " :roll:
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
Pri pokladni:

Chlap stojí v supermarkete vo fronte pri pokladni, keď si všimne, že na neho máva blondína a milo sa usmieva. Celkom sa čuduje, že práve k nemu by sa hlásila taká cica. Napriek tomu ide k nej a bez toho, aby tušil, kam ju zaradiť, hovorí: "Ospravedlňujem sa, ale my sa poznáme?"
Ona na to: "Možno sa mýlim, ale myslela som, že vy najskôr budete otec jedného z mojich detí ..."
Chlap okamžite začne pátrať v pamäti a spomenie si na jediný úlet, kedy bol v živote neverný: "ÁÁÁ" hovorí "To ste fakt vy? Tá striptérka z mojej pánskej jazdy deň predtým, než som sa oženil ?? Tá, ktorú som pretiahol na biliardovým stole, zatiaľ čo ma ožratý kamoš šľahal po zadku mokrou vňaťou zo zeleru?"
"Nie," odpovie žena, "ja som triedna vášho syna." ;)
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
:D

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
:D

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
_______________
Processed coin catalogs 3.750 Auctions / 30.634 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Registrovaný uživatel
Po prehratom zápase utešuje tréner boxera:A vieš, že si ho v druhom kole poriadne vystrašil?
Naozaj???
Hej.
Myslel si, že ťa zabil.
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
Místo, kde jsme si všichni rovni...

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
_______________
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Registrovaný uživatel
mischel13 napsal
Místo, kde jsme si všichni rovni...


a to z jakého důvodu? nějak mi uniká smysl..

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 908 909 910 911 912 913 914 915 916 ... > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1