Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

kecárna ... tlachárna

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Pavel_III napsal
vlad_dracul1989 napsal
raději svéhlavého přestárlého notora než 'názorově flexibilního', tzv. evropského demokrata.

Jo, raději starého známého diktátora než někoho, kdo jím není, řekli si v Sovětském svazu a radostně volí dodnes Stalina.


A přesto je prezidentem Putin, protože někdo jako Alexej Navalný nebude nikdy zvolen.

Byl bys raději kdyby by prezident Ruska Vladimír Žirinovský? On a soudruh Zjuganov jsou totiž zde jediné reálné alternativy.
_______________
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Moderátor
Tak hlavně Navalného nechtějí do těch voleb ani pustit.
V Rusku je jediná reálná alternativa mor a jaderná katastrofa světových rozměrů.

Jedině snad že by došla vodka. :D
Moderátor
https://video.aktualne.cz/z-domova/no-boze-nekdo-musi-byt-posledni-rekl-kulhanek-a-spadlu-mu-re/r~98317d6af88011e7ad1e0cc47ab5f122/?utm_source=volnyHP&utm_medium=videobox&utm_content=editor1&utm_term=position-1
Registrovaný uživatel
Hlavně když měl kandidovat, první věc co jsem si pomyslel: Co je Kulhánek? :D

Hannig taky moc neoslnil, ale jeho jméno mi něco říkalo. U Vráti ani ťuk.

A ta 'ODA' u voleb dopadla podobně, když dostala míň než SPR-RSČ i než DSSS xD
_______________
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
« Poslední úpravu provedl(a) vlad_dracul1989 v 13. 1. 2018, 23:40. »
Registrovaný uživatel
mitom007 napsal
Drahos je absolutne neduveryhodna a poddajna osoba. Pokud bude zvolen tak si ho takova Makrela a Macron kdykoliv namazou na chleba a u nas zase vylezou politicke mrtvoly typu Rumla, Dienstbiera a dalsich. Co chtit od cloveka ktery ani nedokaze vyjadrit svuj nazor a odpovedi opisuje od vekslaka Horacka. Doufam jen ze prijme tu dnes nabizenou pomoc od Horacka a alespon nekteri lidi co Drahose volili prohlednou. Jsem taky zvedav jak si to zele povede v diskusi se Zemanem kdyz ho dnes ve sve euforii vyzval k vzajemnym debatam, doufam ze si tim prijatym navrhem vykopal svuj hrob.


Čekal bych, že akademik Tvého formátu bude volit akademika... hmm, možná teda spíš egoista egoistu... to bude silnější pouto ;)

Každopádně by mě zajímalo, kterej debil vymyslel to "želé" a proč zrovna tuhle hovadinu začali všichni zemanomilci tak důsledně papouškovat :roll:
_______________
Registrovaný uživatel
Obvinený sa bráni na súde: Ale, pán sudca, povedzte, načo by som zabíjal cudziu ženu, keď mám doma vlastnú !

Pacient zdôvodňuje pred lekárom : Keď veľmi premýšľam, tak musím veľa fajčiť. Potom kašlem a tak začnem premýšľať, prečo toľko kašlem. No, a ako som povedal, keď premýšľam, tak veľa fajčím ! Poraďte mi, čo mám robiť ?!

Učiteľ sa rozhorčuje na žiaka: Ja sa nebudem rozčuľovať a kričať na teba, ja ťa nechám prepadnúť potichu !

Malý paradox:Žiaľ pre urážku na cti žalujú aj tí, ktorí česť vôbec nemajú !

Dobrá rada nad zlato:Hoďte svoje starosti za hlavu ! Možno ich niekto nájde !
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
mitom007 lépe to napsat nešlo. Ani jeden kandidát vč. současného prezidenta nemá "životopis" na prezidenta, ale Mirek Dušín nekandiduje (nesplňuje věkovou hranici). Pro Babiše bude vítězství Drahoše větší přínos než spojenectví se Zemanem. Babiš čerpá dotace z EU a Drahoš je pro přistěhovalectví a pro EU. Žádný tatíček nás nespasí. Možná budeme za pár let vděční Putinovi za hektar půdy na Sibiři.
Registrovaný uživatel
taho napsal
mitom007 lépe to napsat nešlo. Ani jeden kandidát vč. současného prezidenta nemá "životopis" na prezidenta, ale Mirek Dušín nekandiduje (nesplňuje věkovou hranici). Pro Babiše bude vítězství Drahoše větší přínos než spojenectví se Zemanem. Babiš čerpá dotace z EU a Drahoš je pro přistěhovalectví a pro EU. Žádný tatíček nás nespasí.,

Souhlas ;)
Registrovaný uživatel
možná by bylo vědecky zajímavé zkoumat myšlení lidí, co se bojí eu, ale nebojí se rusa. žeby jim vyhovovala historická zkušenost?
proč nechtějí třeba pod křídla číny?
Registrovaný uživatel
Rusové byli naši nepřátelé jenom jednou a akorát z nás chtěli mít loutkový stát. Ti co žvaní 'raus' a 'schnell' byli naši nepřátelé posledních 1000 let. A pořád žijí lidé, co si pamatují poslední případ, kdy nás chtěli vyhladit jako špinavé Slovany.

A teď zase makáme pro jejich firmy za pár šušní a jsme jejich servilní 'spojenci'.

Tolik k historické zkušenosti.
Takže, proč by zrovna mě jako Čechovi, měli Rusové tak moc vadit a zároveň bych měl mít rád Skopčáky?
_______________
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Registrovaný uživatel
celý ostatní svět jsou jen němci? :D zato rusáci - to bylo jak v bavlnce
Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik .... To není láska k Rusku, ale možná to bude poslední možnost pro naše přežití, když nebudeme chtít otročit a nebo konvertovat k islámu.
Registrovaný uživatel
Ano, v porovnání s tím co se tu dělo a co se s námi plánovalo, i ten strýček Stalin byl lidumil: ten totiž likvidoval nepohodlné lidi bez rozdílu, kdežto Skopčáci to dělali na vědecké bázi, stylem týmové práce a přesně zaměřené na celé populace, dokonce včetně zákonů a předpisů s tím spojených.

Což je mnohem odpornější.

Takže, mám Rusy raději, protože Němci jsou horší a nám udělali daleko horší věci. Rusové tu svoji imperiální náturu alespoň neskrývají, zato Němci udělají pár genocid a masakrů a pořád mají drzost tvářit se ctihodně, jako by to snad byli slušní lidi.
_______________
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Registrovaný uživatel
vlad_dracul1989 napsal
Ano, v porovnání s tím co se tu dělo a co se s námi plánovalo, i ten strýček Stalin byl lidumil:


A co, kdybyste se nejprve naučil něco z historie, než začnete psát takto ubohé nesmysly?

Hitlerovou inspirací k likvidaci opozice byly právě Stalinovy metody. První koncentráky totiž zavedl Váš soudruh Stalin.

Ale není v roce 2018 na místě srovnávat něco, co bylo před delší dobou. Pokud bychom přistoupili na tyto manipulace a zamysleli se nad svými dějinami, pak bychom také z některých našich činů nevyšli moc dobře.

Píšete o tom, kdo vám vadí, kdo nikoli, kdo je lepší, kdo horší a to vše na národnostní otázce. To je právě to, co prozrazuje, kam vás mám zařadit. Jestli jste to nepochopil, pak se lidi hodnotí podle jistých kritériií a nikoli na základě příslušnosti ke konkrétní národnosti. Takto se totiž choval jak Stalin, tak Hitler a další historičtí zločinci, včetně jistě vám blízkého KG, který také na základě Stalinových rozkazů vraždil, kde se dalo.

Bohužel neznáte Ústavu, nemáte ponětí na čem je založena a nepřímo voláte po totalitě. Možná by vám (podle svého vyjadřování) nevadila.
_______________
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Registrovaný uživatel
To Europa : pokial mate zaujem poucovat o historii koncentrakov prve vznikli u našich susedov na juhu po roku 1923... . Budem na pc. bude toho viac...
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
Mně se nelíbí ani jeden z těch dvou kandidátů ale Drahoš mi připadá jako ta horší varianta. Krátce a jasně to formuloval můj oblíbenec Robejšek /škoda že nebude presidentem on/:
https://www.youtube.com/watch?v=yKrQiTZYkeQ
Registrovaný uživatel
Evropa1 napsal
1)Hitlerovou inspirací k likvidaci opozice byly právě Stalinovy metody. První koncentráky totiž zavedl Váš soudruh Stalin.

2) Ale není v roce 2018 na místě srovnávat něco, co bylo před delší dobou. Pokud bychom přistoupili na tyto manipulace a zamysleli se nad svými dějinami, pak bychom také z některých našich činů nevyšli moc dobře.

3) Píšete o tom, kdo vám vadí, kdo nikoli, kdo je lepší, kdo horší a to vše na národnostní otázce...

4) Bohužel neznáte Ústavu...


Bohužel vás musím, mimo idealisty, nazvat lhářem.

1) První moderní koncentrační tábory za účelem vyhlazování obyvatel zavedli Britové během Burské války, a také Belgičané v Kongu, které bylo osobním vlastnictvím krále Leopolda a kde bylo vyhlazeno až 60% obyvatel.

2) Jestli je to takhle, tak přestaňme 'otravovat' s Brežněvem a rokem 1968, když 'už' to bude 50 let. Podle jaké logiky mám zapomenout na to, jak mi vyháněli a vraždili rodinu Němci mezi 1939-1945 (údajně tedy 'dlouho'), ale mám být pořád podělaný z Rusů, když ani to se nestalo předloni?

3) Němci opakovaně prokázali, že se jim nedá věřit, a to i napříč generacemi. Když to nebylo 'Místo pod sluncem', byl to 'Životní prostor' a dnes zase chtějí 'Mitteleuropu', aby podřadnou práci delegovali jinam a z ostatních států měli ekonomické protektoráty. Nikdy nemají dost a nezajímají je názory ostatních, maximálně dnes musí předstírat zájem.
A ano, princip kolektivní viny uplatňuji, a nevidím na tom nic špatně.

4) Nevím co to s tím má společného, nic o Ústavě jsem neprobíral. Až na to, že bych mohl podotknout, že ani Ústava není věčná a nedotknutelná, a za pár let může vypadat úplně jinak.

Hitler své a pouze své metody popsal už v době kdy seděl a nějaké už měl během Pivního puče. Nejpozději v Noci dlouhých nožů si osvojil veškeré své osobité metody, které byly pouze jeho.
Ve své knize také popsal vše do detailu co hodlá provádět s okolními státy, starými nepřáteli i Židy.
Dávno předtím, než každý bral Gruzínce vážně.
_______________
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Registrovaný uživatel
grofik napsal
To Europa : pokial mate zaujem poucovat o historii koncentrakov prve vznikli u našich susedov na juhu po roku 1923... . Budem na pc. bude toho viac...


Víte, mě zde vadí ta nenávistná kampaň některých lidí.

Ale co mě opravdu zajímá, to je vaše poznámka ohledně smolnické mincovny a jejich měděných ražeb. Proto se znovu ptám. Pokud máte důkazy pro svá tvrzení, prosím o odkazy, ještě lépe o oskenovanou stránku.
_______________
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Registrovaný uživatel
vlad_dracul1989 napsal
A ano, princip kolektivní viny uplatňuji, a nevidím na tom nic špatně.


Pak z principu souhlasíte s HItlerem, Stalinem, atd. Takže jsem vás zařadil do správné škatulky.
_______________
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Registrovaný uživatel
Hm. Jasně. Tak to vůbec není demagogie.

Ale nařčení z nacismu schytávám už kvůli podpoře trestu smrti nebo tím že mám názor na Rómy či islám jako většina obyvatel republiky, takže se nedivím.
_______________
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Registrovaný uživatel
pro vlad_dracul1989:napsals to dost polopatě,ale i tak si myslím,že to šmelinář a aji evropa(ano s malým)moc nepochopí.Konec konců,závěr toho evropana,že souhlasíš s Hitlerem a Stalinem to potvrzuje.Zkust to napsat ještě víc jednodušejc(i když to asi vc nejde),ale hlavně-piš to pomalu,moc pomalu,třeba to pomůže připochopení:).A teď vážně:udělat z toho,cos napsals závěr,že souhlasíš s Hitlerem a Stalinem je otřesnej a ukazuje to,jak tito lidé uvažují.
Registrovaný uživatel
Nieco malo na obhajobu dracula , aj amici pocas druhej SV Japoncom v USA strihali kridelka cernosi v sesdesiatich rokovh nemohli sediet v autobuse z belochom atd... nie je idealna len jedna strana mince.
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Moderátor
turtleoverhead napsal
Mně se nelíbí ani jeden z těch dvou kandidátů ale Drahoš mi připadá jako ta horší varianta. Krátce a jasně to formuloval můj oblíbenec Robejšek /škoda že nebude presidentem on/:
https://www.youtube.com/watch?v=yKrQiTZYkeQ


Vidím to podobně. Mně by bejval vyhovoval Topol, Fischer či Horáček. Teď by snad bylo lepší, aby vyhrál Eman, páč stejně nejspíš do švestek nevydrží, byly by nové volby a mohl by se prosadit někdo ráznější než "amorfní" Prof. Drahoš...
Moderátor
Evropa1 napsal
grofik napsal
To Europa : pokial mate zaujem poucovat o historii koncentrakov prve vznikli u našich susedov na juhu po roku 1923... . Budem na pc. bude toho viac...


Víte, mě zde vadí ta nenávistná kampaň některých lidí.

Ale co mě opravdu zajímá, to je vaše poznámka ohledně smolnické mincovny a jejich měděných ražeb. Proto se znovu ptám. Pokud máte důkazy pro svá tvrzení, prosím o odkazy, ještě lépe o oskenovanou stránku.

Já souhlasím neb zde je hodně nenávisti ale i hlouposti a lidské ubohosti. Zde již nejde o diskuzi, jde o to, kdo více řve a uráží. Myslím, že mnozí z nás zde nemají co dělat a těch pár chlapečků se vyřádí sami. Někteří mají výrazy jako soudruzi z padesátých let. Navrhuji nereagovat a ti 4-5 mládenci za si malou chvilku nebude mít co říkat. Já si jen díky některým vzpomněl na pojem " český fašismus". Pánové navrhuji opustit toto kolbiště. :roll: :roll: :roll: :roll:
Registrovaný uživatel
Co takhle jenom slavné jméno a máme hotovo?

Prezident Gott by nemusel být špatný.
_______________
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 ... > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1