23. 5. 2020, 02:15
Kratochvílová jednou prohrála o prsa korejský závodnice …
Kde jsem to viděl. Já už nevím. Buď to byla Olympiáda nebo MS. Jak tam ta Eritrejka běžela (1500 m?) a měla velký tričko.😁

23. 5. 2020, 07:45
Copak Vy neděláte u pokrývačů vstupní pohovor. Kdo ví a zná kde leži Rusko, vyhodit. Kdo řekni, že nás osvobodili Rusové vyhodit. Proboha u obyčejného dělníka Vás zajímají jeho politické názory, to je tedy síla.🙄
Zajímá mě názor každýho kdo může jít k volbám
Generále

23. 5. 2020, 07:47
Tady se asi dneska hodně kalí. Bossi, lidi jsou zblbli,nemuzes jim to mít za zlý, ne každý se v těch sra*kach dokáže orientovat. Nedávno mi kamarádka scela vážně posílala videoserii o tom jak v Hollywoodu těží adrenochrom z mucenych děti, pojidaji je, všichni jsou tam pedofilove a Trump s putinem chce tohle ďábelský zidozednarsky spiknutí odhalit... Holka se středoškolský vzděláním.... Stejně jako se na školách neučí finanční gramotnost neučí se ani informační gramotnost a další znalosti reflektujíci dobu ale lidi brečí ze by měli zrušit plošinou maturu z matematiky.
:( 😐
No to je slušná . iča 😃 😕

23. 5. 2020, 09:38
Neni, je vlastne docela v pohode clovek, jen nema nadani v tomhle smeru a je ovlivnitelna.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

23. 5. 2020, 09:47
Tady se asi dneska hodně kalí. Bossi, lidi jsou zblbli,nemuzes jim to mít za zlý, ne každý se v těch sra*kach dokáže orientovat. Nedávno mi kamarádka scela vážně posílala videoserii o tom jak v Hollywoodu těží adrenochrom z mucenych děti, pojidaji je, všichni jsou tam pedofilove a Trump s putinem chce tohle ďábelský zidozednarsky spiknutí odhalit... Holka se středoškolský vzděláním.... Stejně jako se na školách neučí finanční gramotnost neučí se ani informační gramotnost a další znalosti reflektujíci dobu ale lidi brečí ze by měli zrušit plošinou maturu z matematiky.
Taky jsem se s tím setkal. A neuvěřitelně jsem čuměl, že tomu někdo věří.

23. 5. 2020, 09:56
Tak to jo
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.