Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Náměty, nápady, připomínky » liga 500stovkařů

liga 500stovkařů

Moderátoři: Zdenek Jindra.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Přes Nový rok nějak ubylo nabízených položek - vážení sběratelé, nabízejte co máte, i obyčejné korunové položky! Větší nabídkou přilákáme i další kupující !
Pro filatelistu při jednoduchém opakování aukce na 60 dní by neměl zase být takový problém mít v nabídce 100, nebo lépe 500 položek! :D
Registrovaný uživatel
Dosaženo mety - 1000 známek, další cíl 5000 nabídek !!!
Registrovaný uživatel
Tak nám to nějak přes tu tisícovku nešlo, ale je tam zpátky. Jo - na Odklepu jsem si za kritiku Otty vykoledoval ban, chtělo by to přilákat nespokojence sem.
Registrovaný uživatel
Já na Přiklepni ke konci roku začnu také dávat nějaké známky .
Registrovaný uživatel
Až na konci roku?
Registrovaný uživatel
Jelikož chci prodat celou sbírku druhé republiky i kompletní FDC od roku 1947 do 2010 a ještě mě něco málo schází tak to chci doplnit aby to opravdu bylo všechno a to asi dříve nestihnu. Chtěl bych se věnovat jen první republice.
Registrovaný uživatel
Alespoň pokochám oko, já už jenom rozpouštím co jsem nasbíral - nejsou následovníci - škoda.
A abych nezapomněl, právě jsem pokořil pětistovku - kdo ne bude následovat? Další meta je tisíc položek
Registrovaný uživatel
Já také nemám následovníky kluci na to nejsou a já nestíhám všechno kupovat. Vycházejí nové známky a ještě doplňovat co schází to je dost finančně náročné. Je mě toho líto ale nedá se to. Pokusím se to prodat buď všechno najednou a když ne tak to budu prodávat po částech.
Registrovaný uživatel
Já vlastně se sbíráním skončil dávno před lety - protože jsem musel za prací do světa, před tím studoval VŠ při práci, tak na to nebyl čas, byly i jiné zájmy - dneska už jen pomalu rozpouštím co jsem nashromáždil (taky hobby).

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Náměty, nápady, připomínky » liga 500stovkařů

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1