| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
|
|
Moderátor
|
po dlhom case pekne a zaujimave fotky 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
1) ... prvni vydani jsem prozkoumal, sviti jen stani znak vlevo nahore a seriove cislo ... zadne vlnky nevidim ... 2) ... mam po ruce tedka jen III vyd. 1000/1942, sviti jen seriove pismeno a ten gilos uprostred, takze stejne jako u II. vyd. 3) u me stejne
JINAK PEKNA FOTA !!!
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jasně. Ten článek jsem zuřivě hledal na počítači i na všech možných USB a CD, ale nedošlo mi, že mám hledat soubory JPG. Takže jsem ho nenašel - proto ty otázky. A proto tam mj. není nafocená 500Ks/1940 - protože jsem si nevzpomněl, že tam je UV taky - ani 500Kčs/1946 (protože jsem si nevzpomněl, že mám hledat na rubu...). 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Doplňuji chybějící obrázky 500 Ks/1940 a 500 Kčs 1946. Luminiscenční tisky sérií a čísel (shodných s viditelnými nebo kódovaných), resp. svítící viditelné tisky mi přijdou docela nezajímavé, takže je neuvádím. Tři tečky u 500/1946 je perforace 3md (čímž se přiznávám k trapnému faktu, že tuto běžnou bankovku bankovku nemám neperforovanou). Obrázky:  
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Na tom nie je nič trápne, ak je UNC. Všetko bude. Len vyčkaj času, jak hus klasu.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ale jo, dělám srandu.  Ono tím, jak to není skoro vidět, tak mně nic nenutí pořizovat neperforovanou bankovku, když mám ze svých začátků 3md N-kovou. Až teď - když jsem jsem si všiml, jak moc to hyzdí tu UV fotku.
|