Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, určení a identifikace mincí » Německé mince

Německé mince

Moderátoři: jano7B9, numismat, Robbie.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1 2 >

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Chtěl bych se zeptat jakou hodnotu mají mince 5 marek z r.1935 a 1936 a potom 5marek z r.1969 a pak klasické halíře z doby 2.světové války?
peca
Host
musel bys to trochu vic popsat. pětimarka z roku 35 a 36 ma asi deset variant(orlice se svastikou, bez svastiky, na reverzu je bud Paul von Hindenburg nebo Podsdamský kostel) a dál značky mincoven(A-J)
5 marek 1969 to je to samé akorát tam jeste přibylo jestli je to DDR nebo SRN.
a ty haléře sháním:
5hal. slovenských mat Zn 42
20hal. slovenských mat CuZn 41 a 42
20hal. slovenských mat Al 43
50hal. slovenských mat CuNi 40
50hal. slovenských mat Al 44
kdybys neco měl tak se ozvi pecaolm@centrum.cz
davelin
Host
Ahoj na 5-ti markách z let 35 a 36 je Paul von Hindenburg a jsou bez svastiky a ta z r. 69 je z DDR a je na ni napsáno XX JAHRE DDR a ty značky mincoven nemohu najíttak se nezlob
peca
Host
Ahoj u toho Hindenburga by to mělo být malé písmenko za krkem. Ceny se pohybují podle stavu kolem 300,-kč dražší jsou jen G-mincovna Karlsruhe a J-Hamburg kolem 500,-kč
Ta 5 marka z DDR ma dvě varianty podle použitého materiálu:
10%niklu a 90%měďi ta je tak za 30,-kč
25%niklu a 75%měďi tahle uz je lepší tak za 2000,-kč
Davelin
Host
Aha tak to jsou mincovny a a d!!! moc díky , no a ještě jestli se tě mohu zeptat tak mám mince se stalinem hodnot 100 a 50 ,jestli o nic něco víš nebo tak jestli chceš, mi o nich něco řekni ale rád bych se něco dozvěděl o mincích Assisi ,dostal jsem je od jedné Italky a ta říkala ,že to byly návrhy na Euro jsou to 3 mince ale myslím že o nich netušíš! tak se měj a jestli teda zháníš ty drobné ,tak já jsem se spletl a mám drobné z Německa se svastikami,tak zatím...ahoj
peca
Host
Pokud jsou ty mince se stalinem české tak jsou to stříbrné pamětní mince. Ale jsou velmi běžné. Někde na techto strankach jsem viděl ceník.
mince assisi opravdu neznám a ani sem to nikde nenašel.Pokud jsou to zkušebnímince tak budou asi z omezené série a tudíš cennější,ale kolik to fakt nevim pošli mi třeba fotku. pecaolm@centrum.cz
PS:nemáš tam náhodou 10pfenig z roku 1936 serie G :)
davelin
Host
Tak to promiň ,ale z r.1936 nemám,mám od r.1938-1943.Asi ti ty Assisi pošlu ale nevím kdy,musím je první vyfotit,není nikde na netu nějaká stránka,ve které by ty Assisi mohli být?Ahoj
peca
Host
ahoj zkoušel sem to někde najít, ale to assisi je město v itálii odkud pochází sv. František z assisi(žebravý mnich-u nás nesou jeho učení františkáni). italové asi vydali nejakou sérii pamětních medajlí které nejsou v numismatických katalozích(nejsöu to asi mince).
davelin
Host
Ahoj,děkuju ,to s tím Františkem sem znál,ale myslím ,že Assisi nejsou medajle ale mince!!!! Každou chvílu ti pošlu fotku,uš jsem je vyfotil ,ale na těch fotkách nejdou poznat
Martin
Host
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jakou hodnotu může mít mince 1 marka z roku 1907. Děkuji
David
Host
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nevíte něco o německé minci se svastikou z roku 1934, hodnoty 5 marek, mincovny D, na přední straně je nějaká "věž", v zadu je napsáno Deutsches reich. děkuji moc!
Registrovaný uživatel
Ta 5 marka z DDR ma dvě varianty podle použitého materiálu:
10%niklu a 90%měďi ta je tak za 30,-kč
25%niklu a 75%měďi tahle uz je lepší tak za 2000,-kč
Ako rozoznam ktora je ktora -
David
Host
A jak mohu rozeznat která je která?
pavel
Host
prosim o radu mam minci na predni strane je Paul von Hindenburg 1847-1934 a na zadni strane je orlice co ma v drapech hakovy kriz ve venci na pis tam je deutfenes reten 1936+ male pismo u orlice refeus mate maji hodnotu 5 asi marek????mam dve a jsou uplne zachovale prosim o orientacni cenu a jestli se vubec daji prodat diky moc pavelkings@seznam.cz
EXE
Host
Ahoj, vlatním dvě 5 marky jedna je z roku 1907 je na ní Wilhem 2 Deutscher Kaiser Konig V. Preussen a vzadu je orlice a ta druhá je tady již zmiňovaná 5 marka z roku 1935, ale můj Paul von Hinderburg, má za krkem písmeno E, chtěla bych vědet jakou mají přibližně hodnotu, děkuji.
Milan
Host
David napsal
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nevíte něco o německé minci se svastikou z roku 1934, hodnoty 5 marek, mincovny D, na přední straně je nějaká "věž", v zadu je napsáno Deutsches reich. děkuji moc!
Milan
Host
Dobrý deň,chcel by som sa opýtať, či niekto neviete zberateľskú hodnotu mince:
5 markovka z r. 1934 s malými svastikami pri orlici
5 markovka z r.1935-36 s Hindenburgom bez svastiky
5 markovka z r. 1936-38 s Hindenburgom a so svastikou pod orlicou
2 markovka z r.1937-38 s Hindenburgom a so svastikou pod orlicou
Veľmi pekne ďakujem
Registrovaný uživatel
chtel bych se zeptat na 10 marek z roku 1937 z tiskovny J z doby 2.svetove valky jakou ma asi cenu
« Poslední úpravu provedl(a) frodo58 v 11. 5. 2006, 12:41. »
Venca
Host
Prosím Vás jakou hodnotu má něnecká mince nominální hodnoty 10,z roku1895 a 1910.Mám od každé jednu.Nominální hodnota je udána 10,ale název pfenig tam není.Je tam orlice z toho jsem usoudil že je to německá mince.Děkuji za odpověď.
Registrovaný uživatel
ahoj,chtěla jsem se zeptat jakou cenu má ne moc stara,pametni mince z Německa Tag der Deutchenfreiheit z 9 november 1989???
Registrovaný uživatel
ahoj mám pět pfenig z roku 1937 jako má hodnotu?
Registrovaný uživatel
ahoj mam 10 pfenig z roku 1907 nevíte nekdo jakou ma asi cenu?
Moderátor
skoro ziadnu
Registrovaný uživatel
pak tu mamnejake papirove 10 rublu z roku 1909 a 5100 mareku ktere nemoho najit rok je tu akorat cislo serie a R B D
Registrovaný uživatel
este k tem markam je to 100 marek

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1 2 >

Sběratel.com » Ocenění, určení a identifikace mincí » Německé mince

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1