| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Moderátor
|
lenina, a co tak toho slobodomurara Washingtona na USA znamkach??? a pritom blby ofset...
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tiez pripojim zopar. Myslim ze tych 40 rokov je bohata zasobaren. Obrázky:  
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Rok klidného slunce ... to je námět jak utřený papírem 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
babygulka napsal lenina, a co tak toho slobodomurara Washingtona na USA znamkach??? a pritom blby ofset...
Co znamená tenhle výkřik? Stačí porovnat. Která je hezčí? Obrázky:  
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
bechyne napsal babygulka napsal lenina, a co tak toho slobodomurara Washingtona na USA znamkach??? a pritom blby ofset...
Co znamená tenhle výkřik? Stačí porovnat. Která je hezčí? Obrázky:  
no - já bych přidal ještě toho zeleného Štůra 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
bechyne napsal babygulka napsal lenina, a co tak toho slobodomurara Washingtona na USA znamkach??? a pritom blby ofset...
Co znamená tenhle výkřik? Stačí porovnat. Která je hezčí? Obrázky:Inu, babygulka je zřejmě bývalý pionýr (jiskra, SSMák), kterého to holt "nepustilo"... No, bóže, a co ...nobody is perfect  
|
|
|
|
|
Moderátor
|
no ziaden vykrik myslel som tie nove znamky nie tie klasicke ocelorytiny... su aj horsie giče... zial bola taka doba
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Aji od roku 1993 by se pár nepovedených kousků našlo. Konkrétně u mě "vede" tato, hlavně ta barevnost je hrozná. Přitom ta samá jen v jiné barevnosti (Pof.č. 514) vypadá o dost líp. A Joža Uprka taky nic moc. Obrázky: 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Lukynator napsal Aji od roku 1993 by se pár nepovedených kousků našlo. Konkrétně u mě "vede" tato, hlavně ta barevnost je hrozná. Přitom ta samá jen v jiné barevnosti (Pof.č. 514) vypadá o dost líp. A Joža Uprka taky nic moc. Obrázky: 
Já teda nesnáším tyto známky, které nemají kolem zoubkování bílý okraj  _______________ Jsem mladý filatelista. Sbírám poštovní nálepky.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
a mne se libi vsechny ceske znamky 
|