Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, určení a identifikace mincí » Ocenění Denáru ražba Jaromír??

Ocenění Denáru ražba Jaromír??

Moderátoři: Dracek, jano7B9, numismat, Robbie.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Dobrý den, mohl by mi někdo odhadnout cenu tohoto denáru? jaká je jeho cena v tomto stavu. předem děkuji

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
denár cach 263,ale v tomto stavu to koupí málokdo za nějakou zajímavou cenu.Já bych při dnešní nižší cenové hladině dal za krásný 150 t.Je z jedné strany vykorodovaný nebo ještě pod patinou?
Registrovaný uživatel
ano je bohužel vykorodovany.
Registrovaný uživatel
tak to je špatný viděl bych to reálně od 5 do 15 tisíc.Já osobně bych ho nechtěl ani za 1000,jelikož by mi nedělal radost.Neměl hezčího bratříčka?
Registrovaný uživatel
bohužel neměl
Registrovaný uživatel
Možná mě někdo pokárá za off-topic:
Když vystavíš takovýto vzácný denár z nálezu třeba na detektorwebu, tak Ti administrátor napíše, že by měla být dána k dispozici k odbornému zdokumentování a navrhne Ti zprostředkování kontaktu.
Denáry Jaromíra se jimi v současné dobe detailně zabývá dr.Lukas.
Kontakt dám v případě zájmu k dispozici.
Registrovaný uživatel
dejte.
Registrovaný uživatel
Už jsem ho sem (samozřejmě s jeho dovolením) jednou dával, takže si to dovolím znova : jlukas@volny.cz. Zpracovává úplný soupis, kde by měl mít evidenci všech dostupných exemplářů Jaromírových denárů, včetně variant razidel. K nálezovým záležitostem se staví velmi seriozně, s cílem zdokumentovat maximum informací.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Ocenění, určení a identifikace mincí » Ocenění Denáru ražba Jaromír??

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1