Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » Ocenění známek oslavy 85.výr nar.T.G.Masaryka.

Ocenění známek oslavy 85.výr nar.T.G.Masaryka.

Moderátoři: dejvy, elle, Zdenek Jindra.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Prosím o ocenění tohoto komlpletu známek a poštovních razítek z oslav 85.výročí narození presidenta republiky T.G.Masaryka.Je to jakási knížečka z roku 1935 o formátu A4,nafotil jsem zde jednotlivé stránky.Na email mohu zaslat podrobnější foto.Předem děkuji.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Moderátor
Podľa mňa pár korún, resp. max. desiatok korún.
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Registrovaný uživatel
Připadá mi, že jsou na fotkách přinejmenším dvě samostatné věci, je to nějak divně poskládané. Cena bude nejspíš nižší než sto korun. Toto jsem sice ještě neviděl, ale podobných suvenýrů k narozeninám a úmrtí TGM je mezi lidmi opravdu hodně.
Registrovaný uživatel
[quote=dědek]
Připadá mi, že jsou na fotkách přinejmenším dvě samostatné věci, je to nějak divně poskládané. Cena bude nejspíš nižší než sto korun. Toto jsem sice ještě neviděl, ale podobných suvenýrů k narozeninám a úmrtí TGM je mezi lidmi opravdu hodně.

Ano,jsou to dvě samostatné věci,dvoulist co je na foto č.4 je vzlášť a byl jen založen v té knížečce.[/quote=dědek]
Moderátor
Ono tehdá byla jiná doba.Vlastenectví bylo na prvním místě a tak vlastnit takovéto suvenýry bylo takřka povinné.Zvláště filatelisté, kterých bylo 100* víc jak dnes, měli takových upomínek kvanta.Ono se jich taky kvanta zachovalo a proto tomu odpovídá i to ocenění, ikdyž ty razítka nevypadají vcelku blbě.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » Ocenění známek oslavy 85.výr nar.T.G.Masaryka.

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1