Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Co se jinam nevešlo » Odpadkový koš

Vykupminci.cz
Numisargo

Odpadkový koš

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Zajímavá diskuze pánové :D . Ale je to výhoda, když člověka zajímají nežádané věci. Lehko se to sbírá a radost to dělá stejnou. A jednou to bude cenná věc..někde jsem četl takový citát - Kýč dneška je starožitností zítřka :) . Jinak naprostý souhlas s Lachtanem a jeho rozdělením starožitností a starých věcí. A aby v tom Honza nebyl sám, tak já si tak koupil kdysi Škodu 100. Tehdy to nikdo nechtěl a dávalo se to za cenu šrotu. Vyjedu s ní párkrát do roka a od té doby se karta otočila a dnes mě každý otravuje, zda bych ji nechtěl prodat a měl jsem tu na tak staré auto poměrně astronomické částky :D . A taky je to pocit, když z koncernové Fabie sednu do stovky, volant tenký jak prst, klíček utopený pod palubkou a za studena pracovat se sytičem :P .
Registrovaný uživatel
jo ale já nic nesbírám. Já mám rád staré věci, hlavně spotřebiče, ale vlastně cokoliv co můžu doma používat. A nebo najít někde vyhozené, a pak spravit, nebo když to nejde tak použít na náhradní díly. Takže bych řekl všechno kromě umění nebo vojenských věcí.
Třeba nedávno se mi podařilo na aukru koupit za 10 Kč tenhle holicí strojek:
https://starozitnosti.bazar.sk/17883221-starozitny-elektricky-holiaci-strojcek-zn-charkiv
Nevím jestli má nějákou cenu, ale každopádně je to nejstarší holicí strojek jaký sem viděl a holí stejně dobře jako ten nový co sem používal do té doby, ale má mnohem hezčí zvuk:)
Registrovaný uživatel
No vidíš, a to jsou ty věci, co jsou starožitnosti zítřka :D . Hernajs,že jsem to nevěděl dřív že tě to zajímá. Jsem na sbazaru chtěl koupit kyvadlo do hodin a místo toho mi zlodějka poslala nějakou elektrickou vrtulku na plochou baterku. Od Itesu, asi 70. léta. Bych ti ji jinak nabídl ale prodal jsem ji minulý týden ve vetešnictví. No ale dobré vědět do budoucna, určitě doma ještě něco najdu až budu dělat na jaře pořádek, tak dám vědět tobě.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2

Sběratel.com » Co se jinam nevešlo » Odpadkový koš

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1