Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Hradčany » Pofis 5 - rok 1968

Pofis 5 - rok 1968

Moderátoři: blazek007, doddie, smith, Zdenek Jindra.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Mam 2 arsiky so znamkou Pofis 5 - 10 hal. cervena. Jeden je v originalnej cervenej farbe, druhy je cierny. Najprv som si myslel, ze ten druhy je len fotokopia, ale potom som si vsimol, ze seriove cislo sa lisi - u cernotisku chyba prva nula. Na oboch arsikoch je na zadnej strane popis - vid foto. Bohuzial nemam katalog CSRII a na internete som nic o tejto edicii nenasiel. Vedel by niekto z hradcanarov poskytnut viac informacii?

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Moderátor
su to prilezitostne tlace, ktore boli prilohou 1. monografie na Hradcany z roku 1968, cena kusu je 700,- kc spolu 1400,- kc ale aj menej kedze sa dost vyskytuju a este existuje druha varianta ze su bez poradoveho cisla a cena oboch kusov je 2400,-Kc
Dakujem Babygulka. Vedel by niekto povedat nieco viac - napriklad preco to tlacili v povodnej aj ciernej farbe?
Moderátor
farba asi nie je to tlacene na tuzsom papiery, ale tlacilo sa to z povodnej TD
Ano, je to na hrubsom sivobielom papieri, raz v cervenej, raz v ciernej farbe. Boli vtedy vytlacene aj ine hodnoty ako Pofis 5?
Moderátor
Ne, přílohou Monografie č. 1 byly tyto 2 kusy - červený a černý.
Registrovaný uživatel
Babygulka spomenul, ze boli vydane aj kusy bez serioveho cisla. Tie boli tiez prilohou Monografie c.1?
Moderátor
asi hej alebo nie? pripadne tieto kusy dostavali iba clenovia komisie, pripadne to rozdavalo ministerstvo dopravy a spojov??? dejvy bude vediet viac.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Hradčany » Pofis 5 - rok 1968

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1