| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Moderátor
|
Jano nebuď smutný, akonáhle kupia ďalší hárok v NBS určite to tam vyvesia.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
napisal som mail..zaujimava odpoved 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Prezrad aká :-)
|
|
|
|
|
Moderátor
|
za peniaze sa da zohnat vsetko 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To je SKORO pravda 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nemal by niekto náhodou na predaj 5 koruny Slovenského štátu RAD: A 025, D 047, D 050 ... môžu byť aj perforofané Ďakujem
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Chtěl bych se zeptat, jestli náhodou nemáte někdo na prodej nevydanou slovenskou bankovku 5 000 Ks 1944 série In v UNC kvalitě, neperferovanou. Je to jediná série, která mi ještě chybí. Díky za nabídky:-)
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Měl jsem na mysli sérii 5 In:-)
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Kúpim 100 Ks s pretiskom SŠ, 1 písmennú sériu, neperf. Určite nie v stave N alebo 1 a asi ani 2, pretože toľko neinvestujem do jednej bankovky, kedže zbieram mince a bankovky len okrajovo.Stačila by mi aj v stave 3.Za akúkoľvek ponuku dakujem,prípadné sprostredkovanie viem samozrejme oceniť. Ďakujem. NumizmatSR@gmail.com
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To bude asi problém,neperforovaných 1 písmenkových kousků se moc nevidí a je jedno v jakém stavu.Já nedávno koupil specimenku ve stavu cca 2 a stála přes 20.000,- Kč. Takže i tak dost masné. Poslední kousek neperforovaný byl v aukci AUREA myslím před 2 lety a tam ve stavu 4-5/ohořelá / vyšla přes 10.000,- Kč.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
trava napsal To bude asi problém,neperforovaných 1 písmenkových kousků se moc nevidí a je jedno v jakém stavu.Já nedávno koupil specimenku ve stavu cca 2 a stála přes 20.000,- Kč. Takže i tak dost masné. Poslední kousek neperforovaný byl v aukci AUREA myslím před 2 lety a tam ve stavu 4-5/ohořelá / vyšla přes 10.000,- Kč.
treba odlozit 20-30.000kc a cakat 2-3 roky 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Sakra...a to som prepásol jednu ponuku na stav 3 za 30tis. CZK...Ale pán ju už týžden mal predanú o čom jeho kolega nevedel.....no škoda...budem musieť čakať a čakať a čakať ..... :-)
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
NumizmatSR napsal Sakra...a to som prepásol jednu ponuku na stav 3 za 30tis. CZK...Ale pán ju už týžden mal predanú o čom jeho kolega nevedel.....no škoda...budem musieť čakať a čakať a čakať ..... :-)
já už čekám třicet let ....
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jan, tak potom už som ticho 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jhkr napsal NumizmatSR napsal Sakra...a to som prepásol jednu ponuku na stav 3 za 30tis. CZK...Ale pán ju už týžden mal predanú o čom jeho kolega nevedel.....no škoda...budem musieť čakať a čakať a čakať ..... :-)
já už čekám třicet let ....  tak to nema chybu .....
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ale vždyť o tom to sběratelství právě je. Představte si,že by jste to pořídili všechno třeba za rok.To by byla nuda.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
nějteří to zvládají sesbírat za rok a ceny jsou jim ukradené..... 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ale to pak nemá se sběratelstvím nic společného,to je jiná kategorie.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
trava> presne tak, to je pouhe ukladani penez do neceho, co mi treba ani nic nerika ... me by to taky nebavilo, to bych pak mohl chodit na aukce a schuzky, dat si tam kafe, pokecat a jit domu. nic moc ...
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
už vidím, jak chodí tyto "sběratelé" na aukce..... 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Viděli jste to: http://www.sberatel.com/diskuse/topic.php?post=75317#post75317 ??? Myslím tu 1kč 1919 série 014 a data 5.dubna 1919
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Koupím tyto kolky ČSR1919 používané na bankovky 10h, 20h, 50h, 1Koruna - PRAVÉ i FALEŠNÉ (i více kusů i poškozené) odlepené i na zničených bankovkách. NABÍDNĚTE prosím s cenou na mail: 2002martin@seznam.czDěkuji za nabídky ! 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Dracek napsal Koupím tyto kolky ČSR1919 používané na bankovky 10h, 20h, 50h, 1Koruna - PRAVÉ i FALEŠNÉ (i více kusů i poškozené) odlepené i na zničených bankovkách. NABÍDNĚTE prosím s cenou na mail: 2002martin@seznam.czDěkuji za nabídky ! 
Dračku, zrejme si si všimol, že rozpredávam svoju zbierku. Nie všetko je na áčku už zavesené. Mám tu dvojpásku 20 hal. Podľa mňa falza. Cenu prosím ponukni na z.smith002 zavinac gmail.com Obrázky: 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Falza, ale v pěkném provedení!
|
|
|
|
|
Moderátor
|
smith napsal Dračku, zrejme si si všimol, že rozpredávam svoju zbierku. Nie všetko je na áčku už zavesené. Mám tu dvojpásku 20 hal. Podľa mňa falza. Cenu prosím ponukni na z.smith002 zavinac gmail.com
Ty prodáváš(a víš co jsi platil sám) tak stanov cenu a já ji akceptuji nebo také ne.... Prostě nehodlám s kolky spekulovat, ani je přeplácet, jen hledám materiál ke studiu... 
|