Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Poptávka a nabídka mincí » ::: Poptávka mincí :::

::: Poptávka mincí :::

Moderátoři: Dracek, jano7B9, Robbie.

Nové téma Odpovědět

Stránka: « < ... 31 32 33 34 35 36 37 38 > »

Autor Příspěvek
Moderátor
NumizmatSR napsal
Sorry, ja sa neviem prestať smiať, až plačem, ked som so pozrel túto stránku: http://spsz.blog.cz/
Myslím logo a heslo :D

Děti si hrají tak se jim neposmívej, oni z toho vyrostou. ;)
Ja sa držím hesla, nech si každý zbiera čo chce. Ale je pravda, že som tiež mince po 1945-50 ( s výnimkami ako GB do decimalizácie, kanada do 1968 atď) prestal zbierať, ani nie tak kvôli cene, ale preto že v poslednej dobe to niektoré štáty s pamätnými obehovými mincami už trochu preháňajú.
turtleoverhead napsal
NumizmatSR napsal
Sorry, ja sa neviem prestať smiať, až plačem, ked som so pozrel túto stránku: http://spsz.blog.cz/

no jo ale on není jen předseda on je vůdce nedemokratický strany koho mi jen ten "junge" připomíná :shock:

Über SPSZ der Vorsitzende SPSZ Marcel Ladislav JUNG, in Pisek den 10.Februar 2009 .
Registrovaný uživatel
vladik napsal
turtleoverhead napsal
NumizmatSR napsal

no jo ale on není jen předseda on je vůdce nedemokratický strany koho mi jen ten "junge" připomíná :shock:

Über SPSZ der Vorsitzende SPSZ Marcel Ladislav JUNG, in Pisek den 10.Februar 2009 .

Ano, to bylo jedno z rozhodnutí /ne jen mých/, které se později zrušilo - totiž psát tyto "závěrečné formule" česky i německy. To proto, že bylo jednu dobu v plánu, že ty stránky budou vícejazyčné. Prvním jazykem, který jsme chtěli zprovoznit, byla němčina, poté byla v plánu angličtina, ale po provedení testu na jiných stránkách bylo rozhodnuto, že k tomu nedojde. Proto ty německé věty pak zcela zmizely /rozumějte v dalších článcích/ a anglické nebyly ani zavedeny. Jiné souvislosti v tom nehledejte a měl-li byste na mysli jakoukoliv souvislost s nacismem, tak Vás musím vyvést z omylu, neboť s ním hrubě nesouhlasíme, už jen proto, že nacistická ideologie a činy nacistů z doby, kdy byli u moci přímo odporují několika bodům programu SPSŽ. Na druhou stranu si nemyslím, že by tento portál byl portálem o SPSŽ nebo obecně o politice a nemyslím si, že by to jakkoliv souviselo s poptávkou mincí.

roland22: Naprosto souhlasím. I s tím přeháněním, co se týče pamětních mincí. Tam také sbírám jen některé. Jinak ale asi sbírám přesně to, co Vy nesbíráte - tj. VB až od decimalizace, Kanadu od r. 1968 atp.
MMER3: Omlouvám se za spam. Nepatří to sem a doufám, že to moderátoři smažou, ale jen poslední reakce. Já jsem asi jeden z mála blbů co to četl skoro celý a nepřipadlo mi to vůbec vtipný, spíš mě mrazilo v zádech. Z Tvojí strany nemohl nikdo dobrovolně vystoupit a chtěl jsi zavírat lidi za sprostý slova, atd. Brzo stejně asi založíš nějakou sektu. Bojím se že z toho nevyrosteš...
Registrovaný uživatel
vladik napsal
MMER3: Omlouvám se za spam. Nepatří to sem a doufám, že to moderátoři smažou, ale jen poslední reakce. Já jsem asi jeden z mála blbů co to četl skoro celý a nepřipadlo mi to vůbec vtipný, spíš mě mrazilo v zádech. Z Tvojí strany nemohl nikdo dobrovolně vystoupit a chtěl jsi zavírat lidi za sprostý slova, atd. Brzo stejně asi založíš nějakou sektu. Bojím se že z toho nevyrosteš...

Lžete. Lidé do ní dobrovolně vstupovali a mohli stejně tak odejít - oboje písemně. Tohle probíhalo v podstatě srovnatelně - jako u běžných stran. Co se týče programu, s tím souhlasit můžete a nemusíte, myslím, že jsou nebezpečnější strany. Už tím, když dělají něco jiného, než píší v programu, to je horší, než kdyby - v zájmu zlepšení morálky lidu - zavírali za vulgarity. Každopádně pohled na toto se postupem času samozřejmě i u nás zmírňoval. Sektu zakládat nemíním, už jen proto, že jsem agnostik. A mám pocit, že už jsem z toho "vyrostl." Mohlo by Vás to napadnout samotného, když činnost stránek i strany byla /spolu s dalšími/ loni pozastavena... Chce to občas přemýšlet, ne jen vynášet "horké soudy" ;-)
Poptávám mince Albánie do r. 1950. Kdyztak piste na mail. Dekuji.
Hledám nizozemský Dukát města Kampen (Campen) s titulem Rudolfa II.
Nečekám že se někomu povaluje zbytečně doma ale třeba ho uvidíte v katalogu nějaké chystané aukce.
:roll:
Pockej si na Künkera v breznu, mozna tam neco bude. Ted jsou u Gornyho pekne nizozemske dukatky treba z Batavie.
Registrovaný uživatel
dula77 napsal
Kúpim 6 krejcar 1800 G,D František I. blasko.juraj@post.sk

Před časem jste sháněl zajímavý 6 krejcar 1800 D. Jestli máte stále zájem, bude v aukci, myslím 206, u Künkera.
Je deklarovaný v solidní kvalitě, i když s drobnou vadou materiálu na portrétu.

Cena nízká nebude, ale nechal by se asi získat. Pokud by byl ve sbírkové zachovalosti, pak by cena šla přes 1 000 € a to ještě si netroufám odhadnout, kde by se zastavila.
Kúpim mince Leopolda I. ale len v peknej kvalite.
Kúpim toliar alebo jeho časti s pekne zahladenou stopou po ušku,hranou, vadou materiálu ale pekne vyrazené za rozumnú cenu, najlepšie Habsburgov.
Foto s ponukou posielajte na
blasko.juraj@post.sk
Registrovaný uživatel
Evropa1 ďakujem za tip.
Registrovaný uživatel
turtleoverhead napsal
Nečekám že se někomu povaluje zbytečně doma ale třeba ho uvidíte v katalogu nějaké chystané aukce.
som v nizozemí .prehlad o nizozemí nemám treba uverejniť foto a v nedelu sa prejdem po burzách v amsterdame,videl som nejaké mince a bankovky aj novoražby.Prevládajú tu mince beneluxu,s pozdravom
Moderátor
No naozaj nemyslím že by si tento dukát našiel na bežnej amsterdamskej burze, obzvlášť medzi mincami beneluxu... :D ale jeden nikdy nevie, daj vedieť čo si objavil. ;)
Moderátor
Také se mi to nezdá, nicméně fotku jednoho tady mám,
je to z “MA Coins”. Razily se v letech 1596 až 1603.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Do zkompletování typu dvacetikrejcarů Františka II, sháním kremnické ročníky 1818 a 1824.
Nedávno jsem kontroloval účet a mám tam nějak moc peněz, takže bych rád koupil nějakou tolarou ražbu (i díly tolaru) do r. 1789 ;)
Tak si kúp :P
Registrovaný uživatel
Dobrý den, dovolím si zařadit do diskuse svou poptávku mincí. Jde mi o ražby slezských knížectví z mincovny Břeh. Konkrétně 1, 3, 6 a 15 krejcary Jiřího (Břeh), Kristiána (Volava) a Ludvíka (Lehnice) a jejich společné ražby. Sbírám i varianty. Pokud někdo z velectěné sběratelské obce bude mít zájem nabídnout mi nějakou tuto mincičku k prodeji do stavu 3/3, eventuálně i třeba určovací či studijní literaturu (mám doposud jen základ a to Hugo von Saurma-Jeltsch - Schlesische Münzen und Medaillen), velmi rád uvítám e-mail na adresu, kterou mám uvedenu v profilu. Nejsem úplný začátečník, přesto se nechám rád poučit od zkušenějších sběratelů, kteří se třeba také zaměřují na tuto minoritní oblast numismatiky. Mnohokrát děkuji!
Registrovaný uživatel
Aha, tak mám v profilu skytou e-mailovou adresu. Takže: ahasver@klikni.cz. Omlouvám se za svou nováčkovskou chybu.
Moderátor
turtleoverhead napsal

Můžete všichni přestat hledat, už ho mám. :P
Tedy ještě ne v ruce ale už je na cestě, doufám že nespadne letadlo. :(
Zdravím. Měl bych dvě poptávky.

1) První je na zcela běžné mince Československa. Někdo by mohl namítnout, že nabídek na ně jsou tisíce, ale vždy mě odradil stav. Proto poptávám zde. Vzhledem k tomu, že se jedná o běžné záležitosti, posílejte prosím nabídky na mincí pouze ve špičkovém stavu, tedy 0/0 RL, bez úhozů, rysek a nečištěné. Měl bych zájem o: 50h 1943 SR, hliník a 20K 1937 ČSR, Masaryk, Ag. Na ceně se jistě dohodneme.

2) Druhá poptávka se týká Ag mincí tzv. Křižáckých států, kde budu vděčný za každou nabídku.

Na každou nabídku odpovím.

Kontakt: mb.tiger@email.cz
Registrovaný uživatel
Flohmik: ikdyž jsou to relativně běžné mince, tak s tím 50h 43 SR budeš mít problém, je jich hromada v horších stavech, ale v absolutní 0/0 RL jsem viděl jen jeden. Jinak mrknu se pak na toho TGM možná tu něco budu mít tak kdyžtak pošlu foto na mail. Tak přeju hodně štěstí
Registrovaný uživatel
koupím nebo vyměním 50 haléřů 1925 a 20 kč 1933 pouze ve stavu -0/0-. svt@volny.cz
Registrovaný uživatel
Zřejmě zase marně, ale přece to zkusím:
Hledám britské farthingy z 20.! století, pouze perfektní stav (nic ve stylu Aukra). Ročníky ani specifikovat nebudu (mám jich zatím minimum), bude zázrak, pokud by se někdo vůbec ozval :D Mail v profilu.

Nové téma Odpovědět

Stránka: « < ... 31 32 33 34 35 36 37 38 > »

Sběratel.com » Poptávka a nabídka mincí » ::: Poptávka mincí :::

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1