Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Poptávka a nabídka platidel - bankovek » Poptávka - německé bankovky

Poptávka - německé bankovky

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Dobrý den.
Měl bych zájem o německé bankovky především z let 1919 - 1924. Nemá někdo zájem je prodat? Kdyby ano, napište mi prosím na mail zacatecnik.online@seznam.cz .

Děkuji
Petr
Registrovaný uživatel
mal som na aukro.cz :)
http://www.aukro.sk/item679092269-konvolut-nemecke-bankovky-180-kusov.html

Teraz som kupil jednu nemecku zbierku (250 ks, 1898-1924), kazda ina, aj bilionove.
1-2 tyzdne a bude na aukru.
Registrovaný uživatel
Tak uz se tesim. Budu davat pozor az se to na Aukru objevi. Ale kdyz mi napisete mail, ze jste to jiz umistil na Aurko, nebudu se zlobit.:-)
Jen takova drobna otazka. Kde jste koupil tu sbirku, kde byly i bilionove bankovky? ... opet na aukru?
« Poslední úpravu provedl(a) zacatecnik v 16. 7. 2009, 11:30. »
Registrovaný uživatel
zacatecnik napsal
Tak uz se tesim. Budu davat pozor az se to na Aukru objevi. Ale kdyz mi napisete mail, ze jste to jiz umistil na Aurko, nebudu se zlobit.:-)
Jen takova drobna otazka. Kde jste koupil tu sbirku, kde byly i bilionove bankovky? ... opet na aukru?

napisem mail. v madarsku som kupil tuto zbierku.
Registrovaný uživatel
zacatecnik napsal

Fotky:
http://www.numpszi.com/aukro/main.php?dir=./page/archiv/nemet
Bude asi 250 kusov, stale pridavam novsie. Aukcie budu na aukro.sk.
Moderátor
> numpszi - celkem mě Tvá nabídka zaujala, ale některý položky máš celkem nadhodnocený, ne? Jako Tvá věc, samo, ale nevim, jestli Ti to tam nebude ležet ladem. Např. to Kolínský provizorium... ta by šla v tomdle stavu tak za půl ceny (vim, že jsi níž, než katalog, ale je to jen můj názor).
Registrovaný uživatel
acme2000 napsal
> numpszi - celkem mě Tvá nabídka zaujala, ale některý položky máš celkem nadhodnocený, ne? Jako Tvá věc, samo, ale nevim, jestli Ti to tam nebude ležet ladem. Např. to Kolínský provizorium... ta by šla v tomdle stavu tak za půl ceny (vim, že jsi níž, než katalog, ale je to jen můj názor).

Mam nemecke bankovky aj za 1 euro. /niekedy mam aj za 10-15 kc/ Mam aj lacne, aj drahsie.
"Kolner provisorium" je lepsia bankovka, malokedy vidno, podla mna 45 eur za aUNC je realna cena.
Moderátor
No, na českém aukru by se možná nakonec zájemce našel (i když tam se to většinou vyšplhalo k devíti stovkám), ale na slovenském aukru a ještě o prázdninách ... asi to budeš muset mnohokrát otočit. Každopádně, budu jedině rád, když se v tomto případě spletu a prodáš to na první zátah ;-)
Registrovaný uživatel
acme2000 napsal
... ale na slovenském aukru a ještě o prázdninách ...

aj preto mam vyssie ceny

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Poptávka a nabídka platidel - bankovek » Poptávka - německé bankovky

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1