Nechápu Váš sarkasmus ani tok Vašich myšlenek... Přečetl jsem si znova pravidla tohoto fora, za celé ty roky co tu přispívám jsem si zde nedal jedinou reklamu na svůj eshop, či nějaký obraz apod. Pouze zde konzultuji, či naopak pomáhám určit obrazy. Nikdy jsem neměl potřebu zde něco prodávat či debatoval o ceně apod. Chovám se zde slušně, poprosím, poděkuji a nikoho k pomoci nijak nenutím... Občas se zde dopátrám nové zajímavé informace o nějakém místním autorovi, často mi někdo poradí místo zobrazené na obraze. Vidíte na tom něco špatného ?

Pane Honzabo, proč se čertíte? Vždyť jste mi odpověděl na můj dotaz - "Soudím, že informace vzhledem v nevalné kvalitě většiny obrazů potřebujete na cenovku při jejich prodeji - pletu se?" - že se pletu. No a když vidím Vaši inzerci obrazů na 592 stránkách o mnoha kusech na jedné, musí se jednat o tisíce obrazů. A ty informace, po kterých pátráte u těch prodávaných obrazů dozajista uvádíte v jejich popisu, tak kde je problém, když jsem se nepletl? A proč se nemístně stydíte, že jsem Vás nazval velkoobchodníkem s obrazy, když tak velkou nabídku jsem opravdu ještě neviděl. A opravdu ve zdejší historii mnozí uvádí, že obchodníkům neradí, proto jsem Vás jen upozornil, že z toho důvodu mohou být Vaše dotazy ignorovány. Kdybyste napsal, že se nepletu a získané informace jsou Vám prospěšné, bylo by to pravdivé. A o tom že jste slušný jistě nikdo nepochybuje včetně mě.

špatně jste to pochopil, to že se pletete, jsem odpovídal na nařčení, že nemám čas si informace sám vyhledávat, když jsou jména celkem dobře čitelná... Byla tím myšlena skutečnost, že jsem to samozřejmě vyhledával i sám atd. viz má odpověď, takže to "čertění" jak píšete bylo spíše za tu nálepku, že bych snad byl líný si to vyhledat sám, tak mi to nějak vyznělo...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.