Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o známkách » Pozvánka a diskuze o SČF

Vykupminci.cz
Numisargo

Pozvánka a diskuze o SČF

Moderátoři: ikanek, Jaromir, pavlinka, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1 2 3 4 5 ... > »

Autor Příspěvek
Moderátor
Zvu vás všechny na nedělní burzu do Zlína. Zatím mi účast přislíbil Dejvy. A jinak vítám tady na foru bývalého výborného mládežníka Honzu Regulu (jestli ho teda můžu přivítat já).
« Poslední úpravu provedl(a) Admin - Zdeněk Jindra v 15. 10. 2010, 9:36. »
Registrovaný uživatel
Ahoj Pavlínko , možná budu ve Veselí . Jenže nevím kde to bude , ani nemám na nikoho telefon a už vůbec nevím jak bych Vás tam poznal. :twisted:
Moderátor
Pavlínku nelze přehlédnout :) .
Moderátor
Mně nikdo vážně nepřehlédne :D . Vždycky prodám všechny lístky do tomboly. Burza je na domě kultury ve Zlíně a trefí tam snad každý :) . A budou se rozdávat štamprle ;) .
Moderátor
V kolik burza začíná? Do Zlína to mám pouhých 110km, tak o tom pouvažuji. Přijel by i Packa?
Moderátor
Začíná 7.30 a Packa musí sám napsat, jestli se zůčastní.Ale je vidět že se Jarda chytil na ty štamprle.Ony se budou ale rozdávat opravdu.Takže by byl dobrý i řidič na zpáteční cestu.
Moderátor
Oficiální začátek je v 7:30. A určitě všichni přijeďte, Pavlínka na sebe zapomněla něco "prásknout" :) .
Moderátor
abych nepráskla na tebe já, jaks dopadl f :D Portugalsku na světové výstavě!
Moderátor
Klidně, já to ještě nevím; jsem doma sotva dvě hodiny.
A na tebe jsem zatím nic nepráskl, ale předpokládám, že ty štamprle s tím souvisí :lol: .
Moderátor
:D jasně, že souvisí ;)
Moderátor
Mimochodem, jsou už někde k dispozici výsledky z Portugalska. Na jejich oficiálních stránkách ještě nic není, jen seznam exponátů.
Moderátor
výsledky mám doma, protože na internetu je nikde neseženete, tak jsem si o ně napsala organizačnímu výboru.
Moderátor
V 7.30 ještě spím.
V Portugalsku byla světová výstava? Kde se dají sehnat informace o Evropských nebo Světových výstavách?
Výstava v Lucembursku, která měla být původně letos, potom přeložená na příští rok byla zrušena. Jsem přihlášený na Světovou výstavu do Indie, která má být v únoru příštího roku, ale doposud Indové nepotvrdili přijetí exponátů.
Moderátor
Zdravím všechny a děkuji za milé přivítání. Jinak do Zlína se nechystám, už mám jiný program. Možná kdybych se o tom dozvěděl dřív ... (kde se co chystá moc nesleduji, co mi kdo neřekne nevím :-D).
Jinak jak dopadl David by mě docela zajímalo. Jak hodnotí jury jurymana :-) (Jestli se teda jedná o Davida, kterého znám - nechť se ozve).
Moderátor
Lucembursko je zrušeno, protože to vzdal hlavní sponzor.Jak už nejsou peníze tam, tak teda nevím.Jinak informace podává i SČF na http://www.informace-scf.blogspot.com/ a tam jsou i informace o národních komisařích na tyto výstavy.
Moderátor
Pro Honzu-jedná se o Davida jako čerstvého (Dobříš) jurymana a chodící encyklopedii v jednom.
Moderátor
Na stránkách svazu toho člověk moc nenajde, hlavně nic moc aktuálního a pro členy většinou nic zásadního.
pavlinka: chodící encyklopedie není zcela výstižné, protože v encyklopedii toho člověk tolik nenajde.
Moderátor
jenže na tom blogu jsem to o těch výstavách vždycky našla jinak samozřejmě je to o hledání na internetu ;)
Moderátor
pavlinka: mohl bych mít ještě otázku skrz Portugalsko? Jak probíhalo tvé přihlašování a odesílání exponátu, respektive s kým jsi komunikovala? Protože mi tady začíná něco (s odpuštěním) smrdět...
Moderátor
na Portugalsku jsem nevystavovala, ale měla jsem tam jen články v literární soutěži mládeže. Je zajímavé, že když jsem si psala o palmáre, tak o této soutěži tam nikdo nic nevěděl. Tak nevim
Moderátor
Pokud je to tak, potom asi Lucembursko bude ekonomický "papírový tygr". Když čtu o zadluženosti tzv. nejvyspělejších ekonomik, která je mnohonásobně vyšší než ta naše, tak jsem zvědavý co bude. Před pár lety jsem četl o Liechtenštejnsku a knížeti Adamovi jako úžasně osvíceném a jedinečném panovníkovi. Potom prasklo, že Liechtenštejnsko je jen pračkou na špinavé peníze a panovnický rod si zřejmě svými činy příliš nezadá s Italskou mafií (viz pronásledování pracovníka banky, který vynesl údaje o tajných kontech světových prominentů). To jsem ale odbočil od známek.
Moderátor
to se nám tady ta burza ale zvrhla. Ale to nevadí aspoň máme kde pokecat ;)
Moderátor
No, v této "třídě" jsem měl také něco mít. Ale nad tím jsem už dávno mávl rukou. Jeden kamarád tam vystavovat měl a prý se ani neozvali. Myslel jsem si, že to byl zase nějaký problém na svazu. Tak snad jsem jim křivdil neprávem. Nemohla by jsi mi to palmáre přeposlat na email? Je napsaný v profilu...
Moderátor
Též by mne zajímalo jak probíhalo přihlašování exponátů na výstavu do Portugalska? Kdybych o této výstavě měl tušení, určitě bych se přihlásil.
Moderátor
No to se zeptejte Dejvyho.Já jsem třeba odeslala přihlášky na Indipex a Philanippon komisařům a uvidíme jak to dopadne.To Japonsko bude až na podzim příští rok.U nás bude Národní tuším ve Vysokém Mýtě.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1 2 3 4 5 ... > »

Sběratel.com » Pokec o známkách » Pozvánka a diskuze o SČF

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1