| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Cao vsichni, chtel bych se zeptat, jestli nahodou nemate nekdo udelanou nejakou prezentaci o mincich ... na tematu mozna az tak nezalezi. Jedu zitra na skoleni na prezentacni dovednosti a mame si neco pripravit, jde hlavne o formu prezentace, mene uz o obsah ... tak jsem si rikal, ze kdyby nekdo neco mel, ze bych to treba pouzil (se svolenim autora samozrejme). _______________ "Pracujte! Šetřte! Podnikejte! Jmění získávejte! Bez prostředků nejde nic!"
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Na mince bohužel, ale možná bych našel prezentaci co jsem dělal v prváku.... je to takový příblížení auta Opel Omega 3,6i Lotus - jestli ti to něco říká. Jinak jestli chceš, tak ti jí mužu hodit někam na web.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
to by som si kukol aj ja 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
opelomega36 napsal Na mince bohužel, ale možná bych našel prezentaci co jsem dělal v prváku.... je to takový příblížení auta Opel Omega 3,6i Lotus - jestli ti to něco říká. Jinak jestli chceš, tak ti jí mužu hodit někam na web.
Diky, ale spis by se mi hodilo na mince. Z prvaku mam taky, ale uz jsem ji recykloval tolikrat, ze uz me to ani nebavi rikat. Navic ted mam moznost se v pracovni dobe venovat klidne cemu chci, takze v idealnim pripade konicek  _______________ "Pracujte! Šetřte! Podnikejte! Jmění získávejte! Bez prostředků nejde nic!"
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jano789 napsal to by som si kukol aj ja 
chceš jí teda vidět? víc než v tý prezentaci najdeš u mě na stránkách www.opel-omega.wz.cz/lotus.html
|
|
|
|
|
Moderátor
|
hmm zaujimave.... som ani nevedel ze lotus omega bolo take faro.... 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jano789 napsal hmm zaujimave.... som ani nevedel ze lotus omega bolo take faro.... 
Ono i na dnešní parametry je to docela dobrý auto.... jen pořád ta cena  prodávaj se přes 20 000 euro... snad se mi jí někdy poštěstí sehnat. Pro mě je to skoro stejnej sen jako 5 hal. 1924 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
no presne ...a komplet oprava motora 15 000 libier  ...ta cena mi pripomenula jak som raz pozeral na youtube ayrtona sennu jak testoval hondu nsx niekedy v roku 1990...hovorim si hmmm to je raketa dnes to bude stat ale sto litrov.....a kuknem do bazarov a cena zacinala na 20 000 eur za 17 rocne auto no dakujem pekne  sportak asi mat nebudem 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Já si myslím, že tyhle maloseriové auto (lotusů je něco kolem 900 ks, nevim jak je to s NSX) budou mít už pořád cenu + - stejnou, možná i začne pomalu zase stoupat.... asi radši zůstanu u sbírání mincí - to se dá ještě finačně zvládnout. Sbírky aut a motorek si nechám jen ve snech....
|
|
|
|
|
Moderátor
|
tak honda asi nebola maloseriova  ...chyt zlodeja co u vas v CR ukradol tych 500 milionov Kc a dostanes odmenu 2 000 000 eur....a budu vianoce
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jj, ty by se hodily. Myslím, že ten už já dávno někde na cestě do bezpeční, zašije se někde na nějakým ostrůvku a už ho tu nikdo nikdy neuvidí. Nebo aspoň takhle bych to udělal já 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
oni vubec ty japonsky specialy sou drahy vyrabi se relativne dost specialnich modelu,ale jsou primarne urceny pro japonsky trh.No a dovoz sem to uz se znacne prodrazuje..... ja bych taky bral Nissan Skyline jano789 napsal tak honda asi nebola maloseriova  ...chyt zlodeja co u vas v CR ukradol tych 500 milionov Kc a dostanes odmenu 2 000 000 eur....a budu vianoce
|
|
|
|
|
Moderátor
|
honda nsx bola a myslim ze je krajsia aj teraz aj pred 15 timi rokmi ako nissan skyline.... ty kup jedno a ja druhe a zistime kto ma pravdu 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Koukám, že nejsem sám koho zajímaj auto a numismatika  NSX není taková okoukaná jako Skyline - ten je všude ve filmech, hrách.... Jinak myslím, že to jsou obě pěkný hračky
|
|
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jano789 napsal
Musim říct, že ta NSX je hezčí a vypadá o dost mladší než ty Skyline 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
no nebudu se hadat co je hezci je to vec nazoru,ale souhlasim ze NSX neni tak okoukana.Ale kdyz se podivate na tohoto Skyline tak to je proste nadhera http://www.pistonheads.com/sales/280857.htmZatim mi na nej jeste par korun chybi,ale casem to spolu treba porovname 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Takze koukam ze prezentaci nema nikdo, co? _______________ "Pracujte! Šetřte! Podnikejte! Jmění získávejte! Bez prostředků nejde nic!"
|
|
|
|
|
Moderátor
|
a toto je najnovsia honda nsx verzia aero a honda nsx pre rok 2008 tie tri mini foto sa daju zvetsit do plnej krasy ...a musim podrypnut ale je krajsia ako nissan  skoda ze je ten benzin taky drahy 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Tomako napsal no nebudu se hadat co je to vec nazoru
rozhodujuca otazka.....LAMBORGHINY alebo FERRARI ??? 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Aston Martin jano789 napsal Tomako napsal no nebudu se hadat co je to vec nazoru
rozhodujuca otazka.....LAMBORGHINY alebo FERRARI ??? 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
to mi staci  test u konca 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Kdepak kucí... vedle jak ty jedle... toto je stroj mého srdce...
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Tak kdyz uz se tady mluvi o autech Krasa, jen nevim jak bych se do toho se svymi dvema metry soukal 
|