| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Administrátor
|
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Malá poznámočka. Dlžka hesla je nepostačujúca. Berie iba 7 znakov. Keď niekto chce mať dlhšie heslo nepochodí. (odskúšané)
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdenku jde se přihlásit s tím jménem a heslem co mám na českém přiklepni i na slovenském přiklepni.
|
|
|
|
|
Administrátor
|
Bohužel na Priklepni.sk je nutné se znovu registrovat - funguje odděleně. Na heslo se podíváme.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Děkuji za odpověď
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Prvý úspešný obchod mám za sebou.... 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pán Z.Jindra, ked si chcem vytvoriť ešte jedno konto, tak prečo nemôžem zadať ten istý telefon?Jeden nick som si spravil, ale potom mi napadol lepší a chcel by som aj ten, ale pri daľšej registrácii, to okrem iného mailu pýta aj iný mobil.Zmení sa to a bude to povolené alebo nie?
|
|
|
|
|
Administrátor
|
Není možné vlastnit dva účty, protože by si pak každý mohl přihazovat na své vlastní aukce. Nedá se tomu sice nijak zamezit, ale provádíme čas od času kontrolu.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Aha, takto som nad tým nerozmýšľal...ale hodnotím to pozitívne...Aj ked sa tomu nezabráni, lebo môže prihadzovať známy, takže aj tak sa to minie účinku...
|
|
|
|
|
Administrátor
|
To určitě ano, ale lepší nějaký omezení než žádný.
|
|
|
|
|
Administrátor
|
smith napsal Malá poznámočka. Dlžka hesla je nepostačujúca. Berie iba 7 znakov. Keď niekto chce mať dlhšie heslo nepochodí. (odskúšané)
K tomu bych potřeboval více informací. Bylo to testováno a heslo delší jak 7 znaků to bere.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
No ja som chcel zadať heslo osemmiestne a zobralo mi len 7.
|
|
|
|
|
Administrátor
|
Sedm znaků z ničeho nic? Moc tomu nerozumím. Potřebuji to upřesnit pro programátora, který toto hledá a nic nenašel. « Poslední úpravu provedl(a) Zdenek Jindra v 13. 5. 2010, 20:44. »
|
|
|
|
|
Moderátor
|
No keď som sa registroval a chcel zadal heslo vo formáte XxxxxYYY (kde Xxxxx-pismena, YYY-cisla), tak mi dovolil napísať iba XxxxxYY. To posledné Y už nebral do úvahy, takže mám kratšie heslo ako som to chcel.
|
|
|
|
|
Administrátor
|
Toto mi k tomu napsal programátor. Prosím o odpověď :-). Poté to můžeme teprve opravit. Toto vypadá na chybu na straně prohlížeče. Ještě by mi možná pomohlo, kdybych znal prohlížeč, ideálně i přesnou verzi, příp. build.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
|