Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Náměty a připomínky » Přispívat smí pouze registrovaní uživatelé

Přispívat smí pouze registrovaní uživatelé

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Administrátor
Dobrý den,

kvůli spamu, který nám sem posílali spam roboti, jsme se rozhodli, že do diskusí smí přispívat pouze registrovaní uživatelé.

Registrace je zcela zdarma a pro její úspěšné provedení je nutné uvést vaši e-mailovou adresu, vybrat si uživatelské jméno a zvolit si heslo.

Doufáme, že Vás toto opatření příliš neodradí od přispívání... :-)

Radek Vařbuchta, administrátor
Administrátor
Prosim te Radku nevis jak je to zde s casem? Porad je nejaky zahadny.
Administrátor
Kdysi jsme tu něco řešili, myslím že se to týkalo přechodu letní/zimní čas.
Pozoruješ zase nějakou zradu? :-)
Administrátor
No podle meho nazoru je to o dve hodiny posunete zpet. Je 20:57 a u prispevku je o hodne mene - 18:57.
Administrátor
Příspěvek, kterej jsem teď odeslal se mi zobrazuje se správným časem.
Administrátor
Vazne? Tak je to jen u mne?
Administrátor
Ono je nějaký globální nastavení toho času (někde v konfiguračním souboru) a pak ještě má každej uživatel možnost si to nastavit dle libosti... takže je v tom nějakej bordel :) Juknul jsem do databáze a opravdu to má někdo nastavený tak a někdo jinak... zkusim to nějak opravit.
Administrátor
dikas :-)
Administrátor
Co teď?
Administrátor
U mě to vypadá ok. Všem uživatelům jsem nastavil totéž. Teď je otázka jestli tohle nastavení bude platný i pro nově registrovaný, skoro mam pocit že ne (což by byla asi chyba fóra).
Administrátor
U mne to je jiz taky okej...
testtest
Host
U nově zaregistrovanýho účtu to zobrazuje o hodinu míň. Sice máme nastavený v Admin, že se u nás používá letní čas, ale nově vytvořenej účet to zdá se nerespektuje.
Administrátor
To tam maji asi chybu panove z UseBB....
Administrátor
Už to tak vypadá, vyzkoušel jsem si to i na čisté instalaci fóra. Napíšu autorovi UseBB.
Administrátor
Chyba už je opravena a oprava bude dostupná od nové verze - těžko říct kdy vyjde. Podívám se jestli je veřejně dostupná vývojová verze a kdyžtak ji nasadím.

Ještě co se týče letního času - nevím jesli jsem to správně pochopil - ale možná musím při přechodu letní/zimní čas tuto skutečnost do systému zadat ručně - protože v různých zemích po světě se čas mění v různých dnech. Takže až se bude měnit čas tak uvidíme :-))
Registrovaný uživatel
scel by som sa opytat............ze ako sa sem davaju obrazky?.........myslim ten co mas pod nickom (ten nike)....
Moderátor
kamosko mas to napisane v napovede !!!!!
http://www.sberatel.com/diskuse/topic.php?id=1254 ...popis je napisany na spodu hned prveho prispevku
Registrovaný uživatel
Mám doma říšský pfennic z roku 1942.Má nějakou cenu?
Jak je to skutečně s kov. padesátikorunama z roku 1994 a 1995?Díky.
Registrovaný uživatel
to podle mě má patřit někam jinam, ale s tou padesátikorunou to je tak, že jich bylo vtěcto letech vydáno pouze 100 tisíc (každý rok) a tudíž jsou mezi sběrately vzácnější. většinou se prodávají tak kolem 100Kč v běžném stavu (viz aukro)

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Náměty a připomínky » Přispívat smí pouze registrovaní uživatelé

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1