Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Poptávka a nabídka platidel - bankovek » Prodám 1000 Kč 1919

Prodám 1000 Kč 1919

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1 2 >

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Dobrý den, pokud má někdo zájem o koupi 1000,-Kč z roku 1919,napište prosím na sakurasis@seznam.cz
Registrovaný uživatel
Mohl byste mi poslat oboustranný sken a svoji představu o ceně na mnovak55@volny.cz?
Díky
Registrovaný uživatel
Pošlite ho prosím ajm mne. miciko@centrum.cz
Registrovaný uživatel
taktiez sa pripajam.. p. jarzembovsky@gmail.com zaktiez aj cenu poprosim.
Registrovaný uživatel
Taktéž se připojuji k žádosti 0petrbalcar@gmail.com
Moderátor
Taktéž prosím oboustranný scan - y160z@seznam.cz , zájem by určitě byl (+ alespoň orientační cenu, jakou si představujete) ;-)
Registrovaný uživatel
nebude jednodužší když dáte to foto sem ??? :lol:
Moderátor
blbost jak mraky
Registrovaný uživatel
Chtěl jsem Vám tu ten obrázek vložit, ale je příliš velký, tak se to bohužel nedaří.
Registrovaný uživatel
trava napsal
Chtěl jsem Vám tu ten obrázek vložit, ale je příliš velký, tak se to bohužel nedaří.

jo,jo, je velikej, tak aspon pro predstavu - zmensena verze

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Moderátor
Hmm, stav nic moc, jako u většiny, takže rozhoduje cena...
Registrovaný uživatel
jirka72 napsal
trava napsal

jo,jo, je velikej, tak aspon pro predstavu - zmensena verze

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

a uz ji mame na aukro, no to je rychlost :mrgreen: :mrgreen:

http://www.aukro.cz/item1071902164_1000_kc_1919_neperforovana_mimoradna_nabidka.html
Registrovaný uživatel
práva pro šťouraly. Rovněž mám o ni zájem, chybí mi ve sbírce. Tentokrát jsem pouze zprostředkovatel. Majitel měl " díky Vám " hodně nabídek, tak se rozhodl to nechat na TRHU. přeji příjemnou aukci. Bohužel nemůžu přihazovat. Sám jsem zvědav , kde skončí.
Moderátor
trava napsal
práva pro šťouraly. Rovněž mám o ni zájem, chybí mi ve sbírce. Tentokrát jsem pouze zprostředkovatel. Majitel měl " díky Vám " hodně nabídek, tak se rozhodl to nechat na TRHU. přeji příjemnou aukci. Bohužel nemůžu přihazovat. Sám jsem zvědav , kde skončí.

Kde skončí, já jsem zvědav jestli začne :D
Moderátor
Také bych pokládal za "taktičtější" ji dát volačku třeba 10000Kč(pokud ne od kačky) a nechat to na trhu a samozřejmě dodat slušné foto...
Registrovaný uživatel
Bohužel měl nabídky v různých výšich. No a nejvyšší zněla 20.000,- Kč. Tak od tud začal.Uvidíme, myslím, že by se prodat mohla.
Registrovaný uživatel
ja myslim, ze za tech 20000,- se mozna proda ale pokud ji proda za tuhle cenu na aukro, tak na to prece jen trochu prodela ... 20t ihned byla podle me dobra nabidka ...
Registrovaný uživatel
trava: myslím že je to poněkud chybné uvažování, ten co chtěl dát 20 000 se možná naštve a nikdo jiný to třeba už nenabídne. V každém případě psát, že něco prodám, jen abych zjistil tržní cenu, mi přijde neseriózní a s takovým člověkem bych už neobchodoval.
Registrovaný uživatel
to je pravda. Nicméně jako laik, bych asi postupoval stejně. Taky by mi to bylo povědomé, kdyby se cena za bankovku během jednoho večera zvýšila téměř na trojnásobek. akže to nechme osudu. Když ji nikdo za ty prachy neveme, tak ji za těch 20.000,- vezmu já a bude hotovo. A ještěprodejce ušetří za provizi.
Registrovaný uživatel
taky mi to prijde takove podivne, nejdriv ceka na nabidky a pak na zaklade te nejvyssi stanovi vyvolavaci cenu do aukce ....
Moderátor
Na jednu stranu prodejce chápu(chce co nejvíce, jasně), ale zvolené řešení je dosti nešťastné...
Registrovaný uživatel
Vážení a milí, a jak jinak by měl člověk , který se v tomto oboru vůbec nevyzná, zjistit jaká je tržní hodnota než že napíše , že má tu věc na prodej?A že chce někdo dostat za to co najednou zjistí, že má co nejvíc na tom snad není také nic špatného.A pro zajímavost-po zveřejnění na Sběrateli jim chodily i takové maily-zřejmě od !chytřejších ! pánů kolegů, že se jedná o běžnou bankovku, jejíž cena je 600.- Kč nebo že je ve stavu před nákladným restaurováním a že má hodnotu max 4000,- atd.No tak si pak vyberte :roll: :D
Moderátor
"Čistější" řešení tu bylo se veřejně zeptat na cenu(bez zmíňky prodeje a žádostí nabídek), kde by typuji mnozí napsaly ceny kolem 70-90% tržní ceny což bych bral jako korektní. Osobně bych pokládal dnes za reálnou tržní cenu vzhledem ke stavu 17-18000Kč(ale nechci ji kupovat). Pak bych se asi být majitelem rozhodl, ji prodat za nepatrně vyšší cenu tady přímo nebo ji dal s volačkou cca 80%ceny(nebo od 1Kč) na aukro a ono by to dopadlo myslím mnohem lépe, něž ji tam dát rovnou za 20000Kč. Ono když se o ni tahá pár lidí od nižší ceny, dost často překvapí, kolik v zápalu boje na závěr nabídnou...
Jak jsem psal, zde zvolené řešení pokládám bohužel za minimálně nešťastné... :roll:
Registrovaný uživatel
taky mi prijde, ze korektnejsi by bylo vyhlasit - tohle planuji dat do aukce a zajimala by me trzni cena ...
Jako naprostou kuriozitu vidim to, ze trava nabidl velmi serioznich 20t a jeste byl tak ochotny to dat do aukce, ve ktere nemuze sam prihodit :roll: :roll:
Registrovaný uživatel
Nenabídl jsem nejvíc, jen jsem s majitelem hledal nejlepší řešení. Když se ty nabídkytolik lišily, jak již myjitel psal. Jen jsem nabídl jako možnost zjištění opravdové ceny, vystavení na Aukro. Takže uvidíme, jak to dopadne. Kdyby ji nikdo nevzal, řešilo by se to dále.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1 2 >

Sběratel.com » Poptávka a nabídka platidel - bankovek » Prodám 1000 Kč 1919

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1