Dobrý den,
asi to bude tady na fóru ohraná písnička a spousta členů na to bude již alergická... Při rekonstrukci bytu jsem schoval pár obrazů. Bylo mi je líto vyhodit a člověk si vždycky říka, co kdyby...
Absolutně to mu nerozumím. Ale třeba má cenu obraz sám o sobě, třeba platno nebo možná rám.
Jelikož se jedná o 6 malovaných obrazů, 4 "nejpíš" plakáty nebo výtisky, 1 fotografii a 1 čestné uznání. Tak jsem nechtěl zahlcovat fórum fotkami a dal to na rajče viz: http://mari86.rajce.idnes.cz/Naceneni_obrazu/
Jediné co jsem byl jako laik schopný zjistit bylo, jestli se jedná o malbu, výtisk, plakát či fotku. Případně jestli je někde podpis a rozměry 😆
Seznam:
1 malba 170cm s podpisem
2 malba 89cm
3 malba 70cm
4 malba 75cm
5 malba 83cm s podpisem
6 malba? 76cm s podpisem
7 za sklem, plakát?
8 za sklem, plakát?
9 výtisk?
10 různé
11 - plakát?
Možná budu vypadat za totálního blbce, že sem dávám i plakáty, výtisky a fotku. Ale říkam si, že třeba i rám může mít nějakou cenu a je mi to líto vyhodit.
Zkuste se vžít do mé situace absolutního laika.
Předem děkuji za každou radu. Pokud bude zájem, tak mohu fotky umístit sem, případně nafotit detaily.
Ještě jednou díky

Jasne , mam to odfotit a vlozit to tuna alebo to mam niekam poslat? Ja viem , ze prevas moj popis je smiesny a nevzdelany , ale nerozumiem sa tomu , viem ze ho mal uz moj dedo a ja mam 33rokov takze asi tak , len viem , ze mojej mame vravel , ze raz natom obraze zbohatne , ale ci to je pravda to netusim

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.