| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravím všechny, dostal jsem do rukou nějaké známky a u většiny jsem zjistil o co jde, ale jen u této (a pak u ještě jedné kde je něco napsáno o Winstonovi Churchilovi) nemohu zjistit o co jde. Myslím tím, zda-li je běžná či ne. Jedná se mi známku z GB a je na ní portrét královny. Zkoušel jsem i zahraniční weby, ale moc jsem nezjistil. Našel jsem a ztáhl si jen fotku. Prosim tedy o nějaké info. P.S.: Jsem amatér. Předem děkuji Obrázky: 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Běžná výplatní známka Spojeného Království. Známky tohoto vzoru vycházejí od roku 1967 dodnes. Pro názornost - tolik různých bylo v roce 2004: Obrázky: 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
CHTĚL BYCH VĚDĚT CO JE TO ZA ZNÁMKU A JESTLI MÁ NĚJAKOU HODNTU JE TO Z ROKU 1893 OMLOUVÁM SE ZA KVALITU UDĚLAM LEPŠÍ TOHLE JE MOBILEM TAKŽE HRUZA.MAKRO TO NEBERE.ALE ASPON ZATIM JESTLI BUDETE VEDET? Obrázky:  
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Z neostrej fotky súdim, že ide o RU kolok v hodnote 5 fl. Cenu neviem, ale asi iba pár korún.
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
JE TAM FUNF GULDEN A PO OKRAJI TE ŽENY V TRUNĚ JE NAPSANÝ KAIS KON OSTERR TO JE NAPRAVO A NALEVO JE NAPSANY STEMPEL MARKE.NO UDĚLÁM KVALITNĚJŠÍ AŤ JE VIDĚT.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Netreba, je to ono ako som predpokladal. RU kolok 5 fl.
|