Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení papírových platidel, bankovek » prosím o ocenění bankovek

prosím o ocenění bankovek

Moderátoři: acme2000, rihav, Šenfi.

Nové téma Odpovědět

Stránka: < 1 2

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Díky, mě zarazila cena, za kterou to nabízejí(5tisíc Euro), ale má to 3xR, tak asi je to vzácné!
Registrovaný uživatel
Zdravim ve spolek
mam maly dotaz, koupil jsem tuto bankovku za 170kč,ale nevsiml jsem si ze ma asi zrejme ustrihlej kousek v levo, tak se chci zeptat jestli to hodne znehodnotilo tuto bankovku , je neperforovana a je to III.vydani a stav asi 3

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
No, vypadá to sice docela blbě, ale na to, že je to III. vydání neperf. a za 170 Kč, tak by mi to nijak nevadilo. Alespoň podle fotky je stav slušný (kromě toho pomačkání). Já bych to považoval za dobrý nákup.

Jinak, ptáš se, jestli to znehodnotilo bankovku a jak moc. Odpověď znehodnotilo a hodně (ale viz výše).
« Poslední úpravu provedl(a) majkl v 4. 1. 2012, 23:42. »
Registrovaný uživatel
Dekuji majkl potesil jste mne :) tady je jeste ze zadu
no na UNC asi jeste chvilku myt nebudu,tak aspon mam takovou

Obrázky:

« Poslední úpravu provedl(a) mike-p74 v 4. 1. 2012, 23:45. »
Registrovaný uživatel
Slušné! Já bych to nijak neřešil. Je fakt, že UNC neperf. se hodně blbě shání a je drahé (podle mého názoru nesmyslně), ale třeba já jsem měl dlouho I. a III. vydání UNC SPECIMEN (to III. jsem přibral až hodně pozdě) a jenom II. UNC neperf. Pak přišla krásná 0 I. vydání (za 2.000) a teprve nedávno UNC neperf. III. vydání. Nevím, jak se na to díváš ty, ale myslím, že pro začátek bohatě stačí mít zdokumentovaný vývoj tisku.
Registrovaný uživatel
mischel13 napsal
Díky, mě zarazila cena, za kterou to nabízejí(5tisíc Euro), ale má to 3xR, tak asi je to vzácné!

ak bankovka nie je falosna, samozrejme
Registrovaný uživatel
bohužel falešnejch je víc než pravejch
Registrovaný uživatel
Drazí kolegové bankovkáři!
Omlouvám se za spam, ale už mi déle než půl roku leží doma tyto bankovky. Zatopit v kamnech s nimi nechci, takže otázka zní: na kolik je ohodnotíte? Popravdě řečeno, na Aukru se mi je prodávat moc nechce (poslední dobou mě Aukro štve, protože nahrává akorát podvodníkům :evil: ) a taky vím, že se dost špatně prodávají a ČNB bude jistě ještě mít nějaké zásoby.
P.S. Tohle jsou ty nejpěknější, ještě mám dalších 17 kusů :roll:

Obrázky:

na podzimním sběrateli se většinou prodávaly za 2 - 3 stovky
jan322 - ak by sa medzi nimi našla séria U, tak o tie by bol určite väčší záujem a cena takisto vyššia, ako pri sérii C. Je tam nejaká s. U ?

Nové téma Odpovědět

Stránka: < 1 2

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení papírových platidel, bankovek » prosím o ocenění bankovek

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1