Obrázky:
Stránka: 1
| Autor | Příspěvek |
|---|---|
|
#1 20. 6. 2011, 19:28
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#2 20. 6. 2011, 19:30
|
|
Moderátor
![]() Registrován: Lis 2008
|
v této bídné kvalitě několik desetikorun...
_______________ |
|
#3 20. 6. 2011, 19:36
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
dik
|
|
#4 20. 6. 2011, 19:36
|
|
Moderátor
![]() Registrován: Ún 2009
|
A to sa muselo znova otvoriť téma, keď v druhom vlákne už to je ohodnotené? Alebo si myslíš, že ti tu napíšu lepšiu cenu?
_______________ http://notafilia-smith.blogspot.com/ Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní. http://wartberg-szenc.blogspot.com/ Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc. |
|
#5 20. 6. 2011, 19:46
|
|
|
Moderátor
|
Jde o věc, kde mimo katalogové cenové relace vstupuje do hry i "kultovní" charakter. Filatelista či sběratel pohlednic se bude řídit katalogem, ovšem zaníceným nacionalistům/neonacistům/ monarchistům/ a jiným různým -istům to bývá většinou úplně šumák... prostě to chtějí z jiných než sběratelských důvodů... Takže, cítíte-li za dotyčným zájemcem o koupi nějakého ...-istu, tak se nebojte "vyšších" částek... na ještě dělejte "okolky"
![]() |
|
#6 20. 6. 2011, 19:52
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
smith, beriem to na seba. vincenzzo7 mi písal ohľadom tejto pohľadnice e-mail s prosbou o ocenenie a keďže ja mu v tomto pomôcť neviem, tak som mu doporučil aby skúsil požiadať o ocenenie skôr v tejto časti fóra (filokartie - pohlednice) ako vo filatelii, lebo asi nie každý zberateľ pohľadníc chodí do časti filatelie - poštovní známky ...
|
|
#7 20. 6. 2011, 20:07
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
bert odpověděl za mě tak že dik,člověk by nevěřil co taková pohlednice dokáže vyvolat za diskuzi, jen zírám. Mě šlo jen o cenu protože mám na to zájemce a nechtěl jsem si vymýšlet blbosti to je vše
|
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky ·
RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1