potřebovala bych pomoct při ocenění poštovních známek, které jsem doma našla...pár stran z alba jsem nafotila. Celkově je jich mnohem víc.
Předem děkuji za odpověď.
Obrázky:
Moderátoři: dejvy, elle, Zdenek Jindra.
Stránka: 1
| Autor | Příspěvek |
|---|---|
|
#1 5. 12. 2011, 17:37
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#2 5. 12. 2011, 19:15
|
|
Moderátor
![]() Registrován: Čec 2007
|
Je to dost různorodý materiál. Většinou jde o běžný materiál v řádu korun. Větší hodnotu by mohla mít série Rakouska na 6. obrázku nahoře, záleží hodně na kvalitě (1 známka vypadá bez rohu) a na stavu lepu (zda je neporušený); u těchto známek existují i vzácnější varianty rozměru zoubkování.
|
|
#3 5. 12. 2011, 19:50
|
|
Registrovaný uživatel
![]() Registrován: Ún 2011
|
to merisa17:
ty posledni fota bych od vas koupil je to na prodej? dekuji predem _______________ Jsem zacatecnik, jestli mne nechces odpovedet na mou otazku, tak vubec prosim nereaguj a delej jako doposud mrtveho brouka. Dekuji. |
|
#4 6. 12. 2011, 7:45
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
není problém všechny jsou na prodej...tohle jsem jen tak namátkou zkusila vyfotit a dát sem...mám jich mnohem, mnohem víc...můžu dodat další...pokud máte zájem o koupi tak se mi ozvětě na email (merisa17@seznam.cz) a domluvíme se
![]() |
|
#5 6. 12. 2011, 16:43
|
|
Registrovaný uživatel
![]() Registrován: Ún 2011
|
to merisa17: poslal jsem vam email
_______________ Jsem zacatecnik, jestli mne nechces odpovedet na mou otazku, tak vubec prosim nereaguj a delej jako doposud mrtveho brouka. Dekuji. |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky ·
RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1