Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Filokartie - pohlednice » Rajnochovice

Rajnochovice

Moderátoři: HeliFox, jano7B9.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Dobrý den milí sběratelé,
mám na vás takovou nevšední prosbu. Jsem rodákem z Rajnochovic, tato malebná vesnička mi velice přirostla k srdci. Rozhodl jsem se, že sepíšu paměti Rajnochovic a vydám menší publikaci. Proto bych vás chtěl poprosit, jestli by jste se nemohli podívat do svých zbírek a jestli by jste byli tak hodní a naskenovali mi popřípadě nějaké pohlednice, nebo nějaké jiné pamětihodnosti, bych bych vám velice vděčný.
přikládám svůj e-mail kdyby se našel nějaký dobrák: cuba.j@seznam.cz
děkuji vám vřele, s pozdravem Jiří Čuba
Registrovaný uživatel
Na Aukru je momentálně 18 pohlednic :-D
Registrovaný uživatel
většinou to, co je na internetu, už mám :)
Registrovaný uživatel
Chce to běhat po antikvariátech a hledat...
Moderátor
Tak tak, u malé obce co sbírám jsem takhle(burzy, antiky, net) sehnal 30 různých a co vím, existují jen tři pohlednice co nemám a jedna barevná mutace... snad časem :)
Registrovaný uživatel
malá rada pro šílence . Blešák na kolbence . Mraky -- pokud přijedete do Prahy a dáte vědět -- rád Vás tam zavedu . Pozor jen soboty - neděle je tam na mne moc ukrajinců :mrgreen:
Registrovaný uživatel
děkuji za rady, antiky určitě prolezu, a taková menší otázečka, dá se nějak zjistit, kolik bylo vydáno pohledů pro konkrétní vesnici, tedy pro Rajnochovice? děkuji
Moderátor
neda
Moderátor
ale ano, počet druhů budeš znát tak za 30 a více let cíleného sbírání... :mrgreen:
Registrovaný uživatel
tak to je běh na dlouhou dobu, ale člověk když něco chce tak za tím jde na plno :) díky za rady. A mezi vámi se nenajde nějaký ochota, který má ve svých zbírkách nějaké pohlednice Rajnochovic a mohl by mi je naskenovat? Nebo nějakou pohlednici co má třeba vícekrát, nebo ji nechce, rád koupím. Díky moc. J
Registrovaný uživatel
A nebo kdyby třeba někdo narazil na pohlednici Rajnochovic v antikvariátu a vzpoměl si na mě a vzal by ji, tak bych ji rád koupil :) ale to jen kdyby náhodou si někdo vzpoměl.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Filokartie - pohlednice » Rajnochovice

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1