| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Administrátor
|
Milé sběratelky, milí sběratelé! čistě sběratelská aukce Vám přináší novinku pro zlepšení prodeje Vašich aukcí. Reklamu na Vaše aukce zobrazujeme na našich největších sběratelských projektech www.infofila.cz a www.sberatel.com. Celkově je to přes 2 000 000 zobrazených položek za měsíc. Pokud má nynější Priklepni.cz něco přes dva tisíce položek tak se každá Vaše položka propaguje minimálně 1 000 X.Nabídne Vám toto některá jiná internetová aukce? Spojení s odbornými magazíny o sběratelství a přesně cílená reklama má smysl! Prodávejte více na priklepni.cz a zjistíte, že se to vyplácí! Dále pokračujeme - nyní připravujeme nové funkce pro www.priklepni.cz! Další reklamu umísťujeme do odborného sběratelského tisku. Na internetové stránky pomocí Skliku-seznam.cz, AdWords-Google a etarget. Nyní je ten pravý čas prodávat na www.priklepni.cz. S pozdravem Zdeněk Jindra za www.priklepni.cz
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nevím jak ostatním, ale mně než se ty postranní reklamy zobrazí, tak to trvá hrozně dlouho (cca 10 vteřin) a mezitím je fórum neaktivní (nelze otvírat příspěvky, posunovat), je nutné počkat na zobrazení reklam. Musím říct, že mě to celkem otravuje a brzdí při práci...
|
|
|
|
|
Administrátor
|
U mne je to otázkou dvou až tří sekund - záleží na rychlosti internetu. Reklama je na celém internetu zcela běžná. Někde jsou i video reklamy, které zabírají několik MB dat. Tak nám poraďte jiné řešení jak financovat naše projekty tak, abychom se mohli rozšiřovat a vylepšovat? Co si budeme povídat pokud se chce něco dělat na úrovni stojí to nemalé peníze. Jediná možnost je prodejem pomůcek a s tím souvisí tato a podobná reklama. « Poslední úpravu provedl(a) Zdenek Jindra v 16. 6. 2010, 17:29. »
|
|
|
|
|
Moderátor
|
ja to chapu, i me se to 2x nelibi, ale jiste je to potreba... myslim, ze to i funguje, dnes se prodaly dve me veci... a reklamu na sve prodavane predmety vidim po kazdem 3-4 reloadu stranky... to de... priklepni to urcite pomuze, myslim, ze to melo prijit driv...
|
|
|
|
|
Administrátor
|
Žádná reklama není příjemná. Zde nás může těšit, že je to alespoň reklama sběratelská. V plánu je ještě zatřídit tak, aby diskutujícím o mincích se zobrazovali položky pro sběratele mincí ...atd.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
no a mozna by se prihlasenemu uzivateli nemusely zobrazovat jeho aukce (i kdyz zas vidi, ze to slape)... ae to by bud musel mit stejny login a nebo by to muselo byt jinak osetrene...
|
|
|
|
|
Administrátor
|
oliver napsal no a mozna by se prihlasenemu uzivateli nemusely zobrazovat jeho aukce (i kdyz zas vidi, ze to slape)... ae to by bud musel mit stejny login a nebo by to muselo byt jinak osetrene...
To je dobrý nápad, ale v současné situaci těžko realizovatelný, protože by došlo ke znatelnému zpomalení. Weby jsou na různých serverech, takže spárování účtů by nebylo úplně triviální.
|
|
|
|
|
Administrátor
|
Reklama by nebyla potřeba kdyby tu všichni co Aukro kritizují propagovali Priklepni.cz a neprodávali ani nenakupovali na Aukru, ale to se zatím nezdá reálné. Popularita A velmi klesá pro přehlížení podvodů...
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Malá poznámočka. Nedá sa nejako ošetriť aby príspevky boli automaticky zalamované, keď napríklad sa priloží dlhý link? Lebo potom prekrýva stlpec s reklamou na pravej strane.
|
|
|
|
|
Administrátor
|
Těžko říci. Dlouhý odkaz je problém na celém internetu. Možná na to existuje nějaká funkce.
|
|
|
|
|
Administrátor
|
smith napsal Malá poznámočka. Nedá sa nejako ošetriť aby príspevky boli automaticky zalamované, keď napríklad sa priloží dlhý link? Lebo potom prekrýva stlpec s reklamou na pravej strane.
Dík za podnět, pokusím se to pořešit.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Toto ale není problém pouze dlouhého linku, ale třeba také velkého obrázku. Tedy obecně - všechno, co rozšíří střední sloupec, který pak překryje sloupec s reklamou. Takže řešení podle mne nebude zalomit odkaz, ale ukotvit sloupec na konstantní šířku. Otázkou je, zda se podaří přinutit obsah, aby se takto fixované šířce nějakým způsobem přizpůsobil.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Dejvy: To je dobré....ale jak na to...? To by se potom veškeré data vkládaná do středního sloupce musely mít přesně daný objem, myslím tím velikost fotek, prostě mít to max., které nepůjde překročit. Jinak s úpadkem A... souhlasím.....A k reklamám....mě nijak nevadí....A pokud se to nějak vyřeší s tím nápadem, že se numismatikům budou zobrazovat mince, filatelistům známky....bude to OK! Máte mou podporu a držím palce v realizaci.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Rozměr fotek by snad šel fixovat na nějaké maximum. Ve sloupci s identifikací uživatele to nějakým způsobem funguje, tj. i když to načte velký obrázek, přizpůsobí jej na maximální přípustnou velikost.
|
|
|
|
|
Administrátor
|
A kde jsi se setkal s tím, že by se fotka takto roztáhla? Máš nějaký odkaz? Mělo by to fungovat tak, že pokud je fotka větší je zmenšená a kliknutím se zvětší do nového okna.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
|
|
Administrátor
|
Který obrázek? U mne dobrý :-).
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Tie posledné od Jaromíra aj mne prekrývajú reklamu na pravej strane.
|
|
|
|
|
Administrátor
|
Tak asi opět jak u koho. Toto bude optimalizace určitého prohlížeče a rozlišení. U mne to totiž nezakrývá. Podíváme se na to :-)
|
|
|
|
|
Moderátor
|
asi takhle (Firefox 3.6.3) Obrázky: 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
IE 8.0 Rozlíšenie obrazovky: 1280x1024 Obrázky: 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Nejako sa nám stratili vložené obrázky. 
|
|
|
|
|
Administrátor
|
Vážně? Který přesně? Myslíš tyto právě vložený? Možná programátor hledal nebo opravoval chybu u rozhození tak to chvilku vypadlo. Nebo problém přetrvává?
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Všetky..... ani v jednom vlakne sa mi nezobrazili, ktoré sú vložené priamo na server fora. Tie, ktoré sú uložené niekde inde tie idú.
|
|
|
|
|
Administrátor
|
|