| Autor |
Příspěvek |
|
|
|
|
Moderátor
|
Bigger napsal .....jen nevím, jak tě podle nehtů budou hledat po Hradci.....
Bude “rozptylovat” a oni ji lokalizují podle shromážděného davu. Jen mám strach aby se nevybourali 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Podle toho piercingu to bude jednoduché  .
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Bigger: A nepojedou Nymburáci i přes Kolín? Svůj detík jsem sice prodal, ale půjčil bych si od kámoše.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Pokud by jel někdo z Prahy a širšího okolí, asi bych se připojil na pokec...(tedy taky až podle termínu).
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No jestli to takhle půjde dál, bude muset Bigger oznámit na úřadě " kulturní akci konající se dne..." 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No detektor nemám a ani nechci, ale pokud z toho bude až tak velká akce, tak bych dojel jen tak na pivo a pokec :-) _______________ Když nejde o život, tak jde o h..no
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vidím, že tam taky nebudu moct chybět. Ale s detektorem bych si to rád zkusil, kdyby měl někdo plonkovní nebo nějaký tip na půjčovnu.. 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Taky bych jel klidně bez detíku, jen na pokec a pivko. 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
LukeH2O napsal No detektor nemám a ani nechci, ale pokud z toho bude až tak velká akce, tak bych dojel jen tak na pivo a pokec :-)
milstr napsal Taky bych jel klidně bez detíku, jen na pokec a pivko. 
Spíš než Společné hledání to tedy vypadá na Společné chlastání 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hurley napsal Spíš než Společné hledání to tedy vypadá na Společné chlastání 
To se přece vzájemně nevylučuje.... A co ty Honzo, vyrazíš taky?
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Už takhle vás tam asi bude hodně a já bych tam jel opravdu jen na to pivo 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
milstr napsal Bigger: A nepojedou Nymburáci i přes Kolín? Svůj detík jsem sice prodal, ale půjčil bych si od kámoše.
Netuším....ale je dost času....pořešíme...... 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
jan322 napsal No jestli to takhle půjde dál, bude muset Bigger oznámit na úřadě " kulturní akci konající se dne..." 
Hele, já jen hodil do placu návrh akce....nemám ještě přesný počet lidí.....myslím si, že vzhledem k tomu, jak se vyvýjí diskuze i na jiných webech....bude nás dost.....a možná i na tu kultůrní akci dojde...... Hurley......ten lágr je hóóóódně velkej......myslím, že když nás tam bude cca 40 hledajících tak se jen v terénu uslyšíme.....nqvíc....já hledat nebudu.....budu organizovat...... 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Chtěl jsem se ještě zeptat....nevíte o nějakém sponzorovi, který by poskytl nějakou tu drobnost do tomboly...jako je lahvinka vínka, či čehokoli jiného....třeba Armyshopy....nějakou blbost....nabízím reklamu v místě konání, reklamu na webu s odkazem na jejich stránky. Možná vás něco napadne.....
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Začíná to vypadat na velkou akci už vám chybí jen řetízkový kolotoč 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal Začíná to vypadat na velkou akci už vám chybí jen řetízkový kolotoč 
Když ho Želváku dovezeš...proč ne hele...aby to nakonec nedopadlo jak v tom filmu s Bolkem....Dědictví.......ožralí se vozili na labutích....... 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
turtleoverhead napsal Začíná to vypadat na velkou akci už vám chybí jen řetízkový kolotoč 
Ještě pár lidí a složíme se Ti na letenku z Austrálie. A do tomboly přivez klokana 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Jasný....... 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Bigger napsal Chtěl jsem se ještě zeptat....nevíte o nějakém sponzorovi, který by poskytl nějakou tu drobnost do tomboly...jako je lahvinka vínka, či čehokoli jiného....třeba Armyshopy....nějakou blbost....nabízím reklamu v místě konání, reklamu na webu s odkazem na jejich stránky. Možná vás něco napadne.....
Možno ti prispejem nejakou drobnosťov do tomboly  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
|
|
Moderátor
|
jan322 napsal Ještě pár lidí a složíme se Ti na letenku z Austrálie. A do tomboly přivez klokana 
To nemusíte, já už ji mám koupenou ale až na červenec 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
grofik napsal Možno ti prispejem nejakou drobnosťov do tomboly 
To by bylo super....Já dávám dvě knihy a německý glembák, Styfler ( z SH ) taky něco, bratránek mojí ženy taky něco.......pak z obce dostanem nějaké lahvinky ( asi ) a pak ještě dva dary budou určitě.......Dál se uvidí.......ale ještě něco pořeším....... 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Jinak.....kdo z těch, co se chystají na akci mají takové vědomosti, že by si tam střihli nějakou malou přednášku.......? Tenzor.......co takhle pár vět na téma "antika z pohledu dneška".......nebo někdo něco o zbraních, a pod......Kacuro by přijel a dal přednášku o ocilkách, ale nebude mít čas na jaře......tak někdo jiný??? 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
Nebo Jan322.......o tolarech.....co Honzíku.....? Či slezské halířky.....??? 
|
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Bigger: tak o slezských haléřích bych něco snad i říct mohl, případně bych mohl přiblížit trošku mincovnu v Nise, ta je od Mikulovic vlastně vzdálená jen nějakých 30km 
|
|
|
|
|
Moderátor
|
jan322 napsal Bigger: tak o slezských haléřích bych něco snad i říct mohl, případně bych mohl přiblížit trošku mincovnu v Nise, ta je od Mikulovic vlastně vzdálená jen nějakých 30km 
Tak jestli si troufneš.....není problém.....dám ti volný prostor....... 
|